وزیر بهداشت به سوئیس سفر می‌کند وزیر خارجه تاجیکستان وارد تهران شد قالیباف در مرکز فرهنگی اسلامی اندونزی حضور یافت آیت‌الله علم‌الهدی: شهید رئیسی مدیری کم‌نظیر در مردمی بودن | شهید جمهور سرمایه اجتماعی نظام را افزایش داد ترامپ: مسئله برنامه هسته‌ای ایران را به هر شکل حل می‌کنیم عبداللطیف رشید: روابط عراق و ایران قوی، مستحکم و تاریخی است حزب‌الله: تحریم‌های آمریکا بی‌اثر است | سلاح‌ خود را بدون تضمین تحویل نخواهیم داد ترامپ: با عربستان، قطر و امارات «دوستی بزرگی» داریم پایان مذاکرات سه جانبه ترکیه، آمریکا و اوکراین (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) ادعای تازه ترامپ درباره مذاکرات با ایران پزشکیان در بازدید از نمایشگاه کتاب: مردم باید حق انتخاب آزاد کتاب را داشته باشند اعلام آمادگی قالیباف برای هرگونه تسهیلگری در توسعه روابط با اندونزی پزشکیان از نمایشگاه کتاب تهران بازدید کرد+ عکس پزشکیان: برای عبور از چالش‌های اقتصادی باید به مردم اعتماد کرد وزیر کشور: اولویت ما بازگشت اتباع غیرمجاز به کشورشان است ادعای وزیر خارجه آمریکا درباره برنامه هسته‌ای ایران زیاده خواهی دوباره ترامپ | آمریکا می‌تواند غزه را به منطقه آزاد تبدیل کند! وزیر امور خارجه آمریکا بر رفع تحریم‌های سوریه تأکید کرد پزشکیان: اگر مردم را در تصمیم‌گیری‌ها مشارکت می‌دادیم، مشکلات فعلی به وجود نمی‌آمد امضای تفاهم‌نامه همکاری میان استانداری خراسان رضوی و انجمن آثار و مفاخر فرهنگی عراقچی: از اصول هسته‌ای خود عقب‌نشینی نمی‌کنیم فرماندار مشهد: فردوسی، عامل همبستگی اجتماعی ایرانیان است معاون راهبردی رئیس‌جمهور: اگر اعتقاد، فرهنگ و ادب می‌خواهیم باید به شاهنامه فردوسی بازگردیم بهادری جهرمی: بازگشت سرمایه اجتماعی و اعتماد عمومی بزرگ‌ترین دستاورد شهید رئیسی بود رئیس جمهور: به مذاکره اعتقاد دارم اما از اصول، عزت، ارزش‌ها و منافع کشور کوتاه نخواهیم آمد وعده وزیر نیرو، ناترازی انرژی به‌زودی رفع خواهد شد از بامداد امروز، ۸۲ فلسطینی در غزه به شهادت رسیدند | یک خبرنگار دیگر هم شهید شد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

اولین برخورد استاندار خراسان رضوی با یک اخلال‌گر بازار مرغ +تصویر

  • کد خبر: ۱۰۸۴۴۹
  • ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۲۲:۰۶
اولین برخورد استاندار خراسان رضوی با یک اخلال‌گر بازار مرغ +تصویر
در پی عدم توزیع مرغ توسط یکی از واحد‌های بزرگ صنفی  مشهد، دستور داد این فروشگاه متخلف که براساس گزارش جهاد کشاورزی و بازرسان، مرغ عرضه نمی‌کرد و موجب اخلال در بازار شده بود، به مراجع قضایی معرفی شود.

به گزارش شهرآرانیوز، استاندار خراسان رضوی شخصا وارد کار شد و خواستار برخورد بدون اغماض و قاطع با یکی از تولید کنندگان و عرضه کنندگان متخلف عمده مرغ در مشهد شد.

 نظری در پی عدم توزیع مرغ توسط یکی از واحد‌های بزرگ صنفی  مشهد، دستور داد این فروشگاه متخلف که براساس گزارش جهاد کشاورزی و بازرسان، مرغ عرضه نمی‌کرد و موجب اخلال در بازار شده بود، به مراجع قضایی معرفی شود.

استاندار خراسان رضوی گفت: در مقابل اخلال در سبد معیشتی و نظام اقتصادی و حقوق مردم کوتاه نخواهیم آمد و برخورد قاطع صورت خواهد گرفت.

مقام عالی دولت در استان امروز در نامه‌ای به جهاد کشاورزی، این دستگاه را مکلف کرد با نظارت جدی و مستمر بازار را کنترل و خاطیان را برای صدور حکم قضایی به دستگاه عدلیه معرفی کند.

نظری استاندار خراسان رضوی امروز در چندین نوبت بصورت سرزده به بازار سر زد و از نزدیک اوضاع را کنترل و دستور لازم را به مدیران مرتبط صادر کرد.

اولین برخورد استاندار خراسان رضوی با یک اخلال‌گر بازار مرغ +تصویر

منبع: روابط عمومی استانداری خراسان رضوی

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->