ماجرای کیف‌زنی از بانوان در اتوبوس‌های شهری! جنایت خونین در خانه سبز تصادف مرگبار پراید و سمند در اصفهان هفت مصدوم و یک کشته برجای گذاشت ماجرای تیراندازی در اطراف دانشگاه سوهانک تهران چیست؟ کارگروه اضطرار کاهش آلودگی هوا هشدار خودمراقبتی برای شهروندان مشهد را تمدید کرد (۷ آبان ۱۴۰۴) | ادامه ممنوعیت هرگونه فعالیت ورزشی در فضای روباز پیش‌بینی هواشناسی تا فروردین ۱۴۰۵ | زمستانی کم‌برف، بهاری نرمال در راه است طرح سرشماری گونه‌های نادر حیات وحش آغاز شد عوارض مصرف گُل در نوجوانان: از بی‌انگیزگی تا آسیب‌های مغزی | زنگ خطری که  جدی گرفته نمی شود گلایه مردم از نبود پزشکان متخصص سلامت در برخی از درمانگاه های مشهد| درمانگاه های خالی از متخصص! آغاز فاز صفر اجرای برنامه پزشکی خانواده در ۴ شهرستان | هدف‌گذاری پوشش یکپارچه شهر و روستا واکسیناسیون ۶۰ هزار قلاده سگ صاحبدار علیه هاری در خراسان رضوی صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی کاهش ۱۰ درجه‌ای دما (۷ آبان ۱۴۰۴) ایران در آستانه سالمندی جمعیت و چالش بزرگ نظام بیمه‌ای صدور هشدار هواشناسی سطح نارنجی در پی پیش‌بینی تشدید فعالیت سامانه بارشی در روز‌های آینده (۷ آبان ۱۴۰۴) چرا فشار خون در فصل سرد بالا می‌رود؟ ادعای معاون وزیر آموزش و پرورش: اجباری‌شدن پیش‌دبستانی، آمار تکرار پایه را کاهش می‌دهد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۷ آبان ۱۴۰۴) | احتمال رگبار‌های پراکنده باران در برخی نقاط استان، از فردا معاون وزیر آموزش و پرورش خبر داد: افزایش شمار هنرستان‌های دخترانه عشایر | دوره‌های تربیت معلم همچنان ادامه دارد تکالیف وزارت علوم در حوزه حمایت از هوش مصنوعی مشخص شد نتایج متقاضیان رشته‌های بورسیه نوبت دوم کنکور ۱۴۰۴ اعلام شد (۷ آبان ۱۴۰۴) نقش والدین در استفاده صحیح فرزندان از گوشی‌های همراه چیست؟ | نشانه‌های اعتیاد به اینترنت در نوجوانان + راهکار‌ها ۸۳۰ تن انواع فرآورده خام دامی غیربهداشتی در خراسان رضوی توقیف شد (۷ آبان ۱۴۰۴) هشدار درباره تخلفات مالی در بیمارستان‌ها | پورسانت‌گیری و درآمدهای صوری در مراکز درمانی باید متوقف شود مأموریت موفق اورژانس ۱۱۵ فریمان در تسهیل زایمان مادر باردار داخل آمبولانس (۷ آبان ۱۴۰۴) چطور یک آلرژی خطرناک در کودکان را کاهش دهیم؟ دارو‌های امپرازول و پنتوپرازول را خودسرانه مصرف نکنید کشف ۱۲ تن برنج ایرانی احتکارشده در یکی از شهرستان‌های خراسان رضوی (۷ آبان ۱۴۰۴) خودمراقبتی، کلید سالمندی سالم و پویاست معاون پلیس آگاهی فراجا: از اردیبهشت تاکنون، بیش از ۶ هزار و ۳۰۰ حساب بانکی کلاهبرداران مسدود شده است (۷ آبان ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

۹۰ قلم دارو ارزان می‌شود

  • کد خبر: ۱۰۸۶۰۱
  • ۲۴ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۲:۴۸
۹۰ قلم دارو ارزان می‌شود
سخنگوی سازمان غذا و دارو گفت: با توافق با سازمان‌های بیمه‌گر، مابه‌التفاوت قیمت حدود ۹۰ قلم دارو که بعد از اصلاح قیمت‌ها که توسط بیمه‌ها پوشش داده نشده بود به قبل بر می‌گردد.

به گزارش شهرآرانیوز، محمد هاشمی اظهار داشت: مابه التفاوت قیمت حدود ۹۰ قلم دارو بعد از اصلاح قیمت به‌دلیل استفاده از ارز نیمایی، توسط بیمه‌ها پوشش داده نشد که با دستور رئیس جمهور با سازمان‌های بیمه‌گر توافق شده است که قیمت این ۹۰ قلم دارو به قبل برگردد تا تفاوتی در پرداختی مردم از جیب نداشته باشد.

وی افزود: مقرر شد سازمان برنامه و بودجه منابع آن را از محل صرفه جویی و هدفمندی یارانه‌ها تامین کند.

او گفت: با اجرای این طرح قیمت اصلی دارو‌ها برای مردم تغییری نمی‌کند بلکه هزینه‌های مازاد آن توسط بیمه پرداخت می‌شود و در نهایت پرداختی بیماران به قبل بازمی گردد.

هاشمی با بیان اینکه در شبکه رسمی توزیع دارو گرانفروشی وجود ندارد، افزود: قیمت دارو با سیستم رگولاتوری قوی نظارت می‌شود و به مدل‌های مختلف تامین چه با ارز نیمایی و چه ترجیحی در کمیسیون مصوب می‌شود و قیمت نهایی نیز در سامانه تیتک به ثبت می‌رسد.

وی گفت: از۳۵۸۰ قلم دارو در دولت سیزدهم، قیمت‌گذاری ۳۸۰ قلم آن توسط کمیسیون انجام می‌شود و قیمت ۳۲۰۰ قلم دارو نیز تغییراتی نداشته است.

وی گفت: مبنای حمایت بیمه‌ها دارو‌های ژنریک و تولید داخل خواهند بود. همچنین از کل فارماکوپه دارویی کشور ۲۵۰۰ قلم دارو تحت پوشش بیمه هستند و در نظر داریم ۲۵۰ قلم داروی مهم دیگر به این فهرست اضافه شود.

سخنگوی سازمان غذا و دارو تصریح کرد: لازم به ذکر است وزیر بهداشت به دانشگاه‌های علوم پزشکی تاکید کرده است ضمن کنترل دقیق و منظم بر عملکرد داروخانه‌های خصوصی و بیمارستانی و شرکت‌های پخش دارو و تجهیزات پزشکی و اطلاع رسانی به دارو‌های تحت پوشش به منظور جلوگیری از اشاعه کمبود‌های کاذب دارویی و افزایش اطمینان مصرف کنندگان و بیماران مخصوصا بیماران خاص و صعب العلاج، از نحوه ارائه و کیفیت خدمات داروخانه‌ها نسبت به بازدید‌های میدانی مستمر به صورت ویژه و در قالب مانور‌های نظارتی اقدام کنند.

هاشمی گفت: دانشگاه‌های علوم پزشکی نیز موظف هستند با نظارت بر قیمت، رعایت تعرفه‌های مصوب قانونی و سود توزیع و عرضه، در صورت مشاهده هرگونه تخلف گرانفروشی و افزایش قیمت دارو و تجهیزات پزشکی، کم فروشی و احتکار و انبارداری غیرمجاز با رعایت قانون و مقررات مربوط به امور پزشکی و دارویی، قانون تعزیرات حکومتی در امور بهداشتی و درمانی و قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز و سایر مقررات جاری با متخلفین برخورد قانونی لازم را داشته باشند و گزارش این اقدامات را ماهیانه به سازمان غذا و دارو ارسال کنند.

منبع: صدا و سیما

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->