پای بابک زنجانی هم به ماجرای بانک آینده و علی انصاری باز شد شمش طلا اولین کالای وارداتی به کشور رشد ۵ هزار تومانی قیمت نقره | گرم نقره به ۱۹۳ هزار تومان رسید پیش‌بینی قیمت دلار پنجشنبه ۸ آبان ۱۴۰۴ پیش‌بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه ۸ آبان ۱۴۰۴ مشهد، میزبان بزرگ‌ترین رویداد نمایشگاهی صنعت ساختمان در کشور قیمت خودروهای داخلی و خارجی (۷ آبان ۱۴۰۴) | بازار در وضعیت انتظار جزئیات مصوبات کمیته حمایت از کسب‌وکار اعلام شد شرایط فروش فوری محصول برقی شرکت سایپا اعلام شد | مهلت افتتاح حساب وکالتی تا چه روزی است؟ + لینک ثبت نام عبور میانگین قیمت خانه در تهران از متری ۱۲۹ میلیون تومان | رشد خفیف تورم مسکن در مهرماه ۱۴۰۴ برنامه اصلاحی بانک مرکزی درباره ۵ بانک ناتراز چیست؟ سرانه مصرف انرژی بخش خانگی در ایران، ۳ برابر متوسط جهانی است ظهوریان: نهاد‌های نظارتی به وقوع پول‌شویی در پروژه‌های بانک آینده مشکوک‌اند +فیلم صعود بورس به کانال ۳.۲ میلیونی | گزارش وضعیت بازار سهام (۷ آبان ۱۴۰۴) نرخ دلار در بازار آزاد مشهد چند است؟ (۷ آبان ۱۴۰۴) هر گرم طلا امروز در بازار مشهد چقدر قیمت دارد؟ (۷ آبان ۱۴۰۴) اونس جهانی طلا بار دیگر افزایش یافت (۷ آبان ۱۴۰۴) دلایل افزایش قیمت پوشاک چیست؟ | پوشاک استوک، بلای جان تولیدکنندگان جهش بی‌سابقه قیمت گوشت در بازار | علت چه بود؟ آخرین خبر از ساعت کاری کارکنان دولت (۷ آبان ۱۴۰۴) ساعت ثبت سفارش خرید عرضه‌اولیه امروز اعلام شد (۷ آبان ۱۴۰۴) | چقدر نقدینگی مورد نیاز است؟ رشد تومور تورم در خراسان رضوی | تورم نقطه به نقطه خوراکی‌ها در خراسان رضوی در مهرماه ۱۴۰۴، به  ۶۷.۴ درصد رسید دینار عراق امروز در مشهد چند است؟ (۷ آبان ۱۴۰۴) شنبه منتظر عرضه‌اولیه سهام «پتوسعه» باشید (۱۰ آبان ۱۴۰۴) قیمت امروز میوه و تره‌بار در مشهد (۷ آبان ۱۴۰۴) | میوه‌های پاییزی چند؟ واردات برق ایران ۳برابر بیشتر از صادرات آن ایران‌خودرو بازهم افزایش قیمت داد (۷ آبان ۱۴۰۴) | هایما ۲۳۰ میلیون گران شد آغاز توزیع اضطراری ۲۶ هزار تن نهاده دامی از انبار ذخیره پشتیبانی امور دام خراسان رضوی
سرخط خبرها

مشکل قرارداد‌های سفید امضای جامعه کارگری کشور برطرف می‌شود

  • کد خبر: ۱۰۸۹۰
  • ۱۴ آذر ۱۳۹۸ - ۰۸:۲۶
مشکل قرارداد‌های سفید امضای جامعه کارگری کشور برطرف می‌شود
معاون وزیر کار با اشاره به اجرای سامانه جامع روابط کار در کشور گفت: با راه‌اندازی این سامانه مشکل قرارداد‌های سفید امضا که مشکل جامعه کارگری ما در کشور بود برطرف می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، حاتم شاکرمی با اشاره به اینکه ما باید به معاهده‌نامه ایمنی معادن در دنیا ملحق شویم گفت: از سویی جایگاه نظام در جوامع بین‌المللی افزایش پیدا می‌کند و از سوی دیگر می‌توانیم از تکنولوژی روز دنیا در حوزه معادن استفاده کنیم و این دانش را در اختیار بگیریم.

معاون روابط کار وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با تاکید بر اینکه سلامت نیروی کار بسیار اهمیت دارد که با تغییر تکنولوژی ایمنی معادن بیشتر خواهد شد گفت: دولت الکترونیک در حوزه روابط کار را پیگیری کردیم و به مرحله اجرای سامانه جامع روابط کار رسیده‌ایم.

وی با بیان اینکه کارگر و کارفرما نباید برای هر کاری به ادارات کار در استان‌ها مراجعه کنند افزود: با این سامانه کارگران و کارفرمایان در دفاتر اعلام هویت می‌کنند و بعد از آن هر شکایتی از طریق این سامانه انجام می‌شود.

معاون روابط کار وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به جزئیات این سامانه عنوان کرد: این سامانه حدود ۴۸ زیرسامانه دارد و از این طریق ۴۸ خدمت از این طریق به کارگران و کارفرمایان ارائه می‌شود.

وی با بیان اینکه استان‌های کشور اعلام آمادگی کردند و تقاضای همکاری مسئولان در استان‌ها برای راه‌اندازی این سامانه جامع وجود دارد گفت: یکی از اهداف ما این است که هر ارباب رجوعی با کارشناس ما روبرو نشود و از فساد اداری نیز جلوگیری کرده و شفافیت ایجاد می‌کند.

شاکرمی با اشاره به اینکه سرور‌های این سامانه در وزارت کار راه‌اندازی شده است افزود: با این سامانه از هر جای کشور می‌شود مشکلات کارگری را پیگیری کرد.

وی گفت: قرارداد‌های سفید امضا همیشه مشکل جامعه کارگری ما در کشور بوده است که با راه‌اندازی این سامانه برطرف می‌شود.

معاون روابط کار وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به اینکه مرکز تحقیقات تعلیمات حفاظت فنی وزارت کار فعال است عنوان کرد: در هشت استان کشور این مرکز تحقیقات راه‌اندازی شده است که با همکاری استان آماده راه‌اندازی این مرکز در کرمان هستیم و ظرفیت بسیار خوبی است.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->