۵۶۰۰ قربانی در سکوت؛ روایت تلخ جوانانی که در دام الکل گم شدند هشدار گرایش متخصصین زنان به انجام اعمال زیبایی | تعرفه‌ها هیچ تناسبی با مسئولیت خطیر این پزشکان ندارد اعترافات هولناک عامل جنایت برج مجلل دربند| قتل مرد افغان به‌خاطر فحاشی توصیه‌های تغذیه‌ای در شرایط آلودگی هوا: مواد غذایی فله‌ای نخرید و آب زیاد بنوشید فاز نخست آموزش هوش مصنوعی به ۲ میلیون دانش‌آموز کلید خورد معمای مرگ مشکوک دختر دانشجو در واژگونی خودرو شگرد مرموز باند سارقان زن برای دستبرد به فروشگاه‌های پوشاک در مشهد انهدام باند سرقت جغدهای پارکینگی توسط پلیس مشهد میهمان من باش در آستانه عید غدیر، ۶۲۱ نفر از زندانیان استان خراسان رضوی آزاد شدند نگاهی به آمار روز‌های نفس‌گیر مشهد در سال ۱۴۰۳ | شاخص آلودگی هوا رکورد یک دهه را شکست مراقبت بهداشتی مرزی از حاجیان در مشهد آغاز شد مراحل تعویض پلاک بدون معطلی در مشهد | تعویض پلاک در ۴۵ دقیقه طلایی! رئیس اداره جنگل اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری خراسان رضوی: در سطح استان یک میلیون و ۲۶۰ هزار کانون بحرانی فرسایش بادی وجود دارد اعمال محدودیت‌های ترافیکی در جاده‌های کشور برای تعطیلات عید غدیر ۱۴۰۴ غذای سالم تاثیر مستقیم بر سلامت انسان دارد مراقب سکته قلبی خاموش باشید واگذاری هزار و ۷۳۵ هکتار از اراضی ملی در خراسان رضوی برای ساخت نیروگاه خورشیدی و ۲۱۷ هکتار برای نیروگاه بادی فرمانده یگان حفاظت اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری خراسان رضوی: تاکنون ۵۰ هکتار منطقه درگیر آتش شده است هر هکتار آبخیزداری سالانه ۵۳۰ مترمکعب در هکتار استحصال آب دارد حرکت سریع خراسان رضوی به سمت بیابانی شدن| وجود ۳۰ کانون بیابانی بحرانی در ۲۲ شهرستان معرفی چند نمونه از ارزان ترین هتل های مشهد نزدیک حرم ۳ فوتی و ۲ محبوس بر اثر حریق کشتی در بوشهر + فیلم (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) گلایه برخی شهروندان مشهدی از انتظار طولانی پشت خط «صدای مشاور» سد‌های مشهد در  آستانه تابستان، تشنه‌تر از  همیشه پیش‌بینی هوای مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۲۱ خرداد ۱۴۰۴) | تداوم بارش باران تا فردا صبح پرونده ترک فعل وزارت میراث فرهنگی روی میز دادسرای دیوان محاسبات کشور انتخاب رشته کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد تمدید شد چگونه خطر چاقی دوران کودکی را پیش‌بینی کنیم؟
سرخط خبرها

آغاز آزمون کارشناسی ارشد در ۹ شهرستان خراسان رضوی (۲۸ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۱)

  • کد خبر: ۱۰۹۱۰۸
  • ۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۰۹:۵۷
آغاز آزمون کارشناسی ارشد در ۹ شهرستان خراسان رضوی (۲۸ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۱)
آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی روز چهارشنبه همزمان با سراسر کشور در ۱۹ حوزه ۹ شهرستان استان خراسان رضوی آغاز شد.

به گزارش شهرآرانیوز، مسوول حفاظت آزمون‌های سازمان سنجش در استان خراسان رضوی در این خصوص گفت: در طول روز‌های چهارشنبه، پنجشنبه و جمعه ۴۵ هزار و ۶۹۳ داوطلب با حضور در دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی این استان با یکدیگر به رقابت می‌پردازند.

مرتضی ایمن شهیدی افزود: این آزمون در شهرستان‌های تربت جام، تربت حیدریه، خواف، سبزوار، قوچان، کاشمر، گناباد، نیشابور و مشهد برگزار می‌شود.

وی ادامه داد: امروز چهارشنبه ۲ هزار و ۳۳ زن و ۲ هزار و ۲۹۲ مرد در ۹ حوزه آزمونی سراسر استان مشغول به رقابت هستند و برای ۱۹ معلول نیز با توجه به شرایط اختصاصی آن‌ها محل مناسبی برای امتحان در نظر گرفته شده است.

مسوول حفاظت آزمون‌های سازمان سنجش در استان خراسان رضوی گفت: بیشترین حضور داوطلبان طی این سه روز در شهر مشهد با مجموع سه هزار و ۴۰۵ نفر است که هزار و ۶۴۱ نفر آن‌ها را زن و هزار و ۷۶۴ نفر آن‌ها را مرد تشکیل می‌دهد.

وی افزود: سه پروتکل حفاظتی، بهداشتی و اجرایی در این آزمون رعایت می‌شود و با توجه به این که ممکن است تعدادی از داوطلبان به لوازم بهداشتی نیاز پیدا کنند در طول برگزاری آزمون ماسک و ژل ضدعفونی در اختیار آنان قرار می‌گیرد.

وی ادامه داد: داوطلبان فقط وسایل ضروری شامل مداد نرم و پررنگ، پاک کن و کارت ملی خود را همراه داشته باشند و از آوردن تلفن همراه، تبلت، ساعت مچی هوشمند و ماشین حساب به سر جلسه امتحان خودداری کنند.

کنکور کارشناسی ارشد سال ۱۴۰۱ از صبح امروز چهارشنبه ۲۸ اردیبهشت ماه با رقابت بیش از ۶۰۰ هزار داوطلب در سراسر کشور آغاز شد. این آزمون تا روز جمعه ۳۰ اردیبهشت ماه ادامه می‌یابد.

آزمون رشته‌های شناور یا دوم امروز چهارشنبه و در نخستین نوبت در حال برگزاری است.

بر اساس اعلام پیشین حسن مروتی معاون آزمون‌های سازمان سنجش آموزش کشور، در این آزمون بر اساس مصوبات ستاد ملی مقابله با کرونا فاصله اجتماعی بین هر داوطلب یک و نیم متر مشخص شده است. همچنین مانند کنکور‌های سازمان سنجش، دستورالعمل‌های بهداشتی به خصوص استفاده از ماسک اعمال می‌شود.

بر اساس برنامه زمان بندی سازمان سنجش آموزش کشور، نتیجه اولیه این آزمون اواخر خرداد ماه و نتیجه نهایی نیز دهه نخست شهریور ماه اعلام می‌شود.

همزمان با برگزاری آزمون کارشناسی ارشد، بیست و هفتمین المپیاد متمرکز علمی دانشجویی کشور در مناطق ۱۰ گانه برگزار می‌شود.

منتخبان المپیاد متمرکز و غیرمتمرکز در اواخر تیر ماه با یکدیگر به رقابت می‌پردازند.

نتیجه آزمون‌های مرحله نهایی ۲۳ رشته المپیاد، اواسط شهریور ماه از طریق سایت مرکز المپیاد اعلام می‌شود.

منبع:ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->