عارف: دولت اجازه نمی‌دهد حقی از خانواده جانباختگان و مصدومان حادثه بندر عباس تضییع شود عراقچی: مواضع غیرمنطقی آمریکا باعث شد که زمان برگزاری دور بعدی مذاکرات را تعیین نکنیم پزشکیان: سرمایه‌گذاری‌های مشترک و متقابل میان ایران و ترکمنستان راهبردی برای تامین رفاه دو ملت است آیت‌الله علم‌الهدی: مشکل جمعیت با فرهنگ‌سازی قابل حل است روسیه برای کمک به دستیابی اجماع میان ایران و آمریکا اعلام آمادگی کرد قالیباف در بزرگداشت شهدای خدمت: شهید رئیسی روح انقلاب را در فضای مدیریتی کشور زنده کرد عارف وارد بندرعباس شد (۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) آژانس امدادرسانی سازمان ملل در فلسطین، از گسترش سوءتغذیه در نوار غزه خبر داد قدردانی پاکستان از چین برای حمایت قاطع پکن از تمامیت ارضی این کشور ویدئو | سخنان رهبر معظم انقلاب درباره حق غنی‌سازی ایران در مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا و توصیه ایشان به طرف مقابل لغو مذاکرات به نقل از سخنگوی وزارت خارجه، ساختگی است (۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) سخنگوی دولت: اتاق بازرگانی ایران و تهران ۲۷۶ میلیارد تومان برای حادثه‌دیدگان بندر شهید رجایی اختصاص داده است ۵ کامیون وارد غزه شد که ۲ کامیون آن حامل کفن بود ابراز امیدواری مسکو برای تصویب سریع‌تر توافق راهبردی با ایران عراقچی بعد از سخنرانی رهبر انقلاب: از نظر ایران موضوع غنی‌سازی قابل مذاکره نیست + فیلم کوچک‌زاده در مجلس در پی تصویب پالرمو در مجمع تشخیص مصلحت نظام جنجال به پا کرد سخنگوی وزارت خارجه: تاکنون زمان و مکان قطعی دور بعدی مذاکرات با آمریکا مشخص نشده است معاون‌اول رئیس‌جمهور با خانواده‌های شهیدان آیت‌الله رئیسی و مالک رحمتی دیدار کرد معاون حقوقی عراقچی: تحریم‌های دارویی باعث محروم شدن انسان‌ها از حق زندگی شده است وزارت خارجه آمریکا: جدول زمانی مشخصی برای لغو تحریم‌های سوریه وجود ندارد هشدار سفیر ایران در لندن به قانون‌گذاران انگلیسی درباره اختلال در روابط دو کشور رهبر معظم انقلاب اسلامی: شهید رئیسی خود را از مردم برتر نمی‌دانست | آمریکایی ها در مذاکرات دست از یاوه گویی بردارند (۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) + فیلم و عکس بهروزآذر خبر داد؛ مخالفت دولت با طرح جدید کاهش مهریه به ۱۴ سکه مهاجرانی: بخش خصوصی باوجود ناترازی‌ها سرپا مانده است قالیباف: قانون تأمین مالی تولید و زیرساخت قابلیت تحول در مسائل اقتصادی را دارد آن روز سخت | روایت سقوط بالگرد شهید جمهور و همراهانش عراقچی: مجمع گفتگوی تهران، پایتخت را به قلب تپنده‌ی وفاق منطقه‌ای تبدیل کرد پشت پرده موافقت صهیونیست‌ها با ورود کمک‌ها به غزه چیست؟
سرخط خبرها

سرپیچی مجریان زن در تلویزیون‌های افغانستان از فرمان طالبان

  • کد خبر: ۱۰۹۵۷۵
  • ۰۱ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۰:۱۶
سرپیچی مجریان زن در تلویزیون‌های افغانستان از فرمان طالبان
زنان مجری شبکه‌های تلویزیونی افغانستان روز شنبه با سرپیچی از فرمان طالبان مبنی بر لزوم پوشاندن چهره‌هایشان با صورت باز در برابر دوربین ظاهر شدند.مجریان زن شبکه‌های یک، طلوع‌نیوز، شمشاد از جمله مجریانی بودند که روز شنبه بدون پوشاندن چهره‌هایشان در برابر دوربین حضور پیدا کردند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ درحالی که مقام‌های طالبان از زمان به دست گرفتن قدرت در افغانستان به تدریج مقررات سختگیرانه‌ای را در زمینه حقوق شهروندان به ویژه حقوق زنان وضع کرده‌اند. هبت‌الله آخوندزاده، رهبر طالبان دو هفته پیش فرمانی مبنی بر لزوم استفاده زنان افغانستان از پوشش برقع در اماکن عمومی صادر کرد.

در همین حال؛ مجریان زن شبکه‌های یک، طلوع‌نیوز، شمشاد از جمله مجریانی بودند که روز شنبه بدون پوشاندن چهره‌هایشان در برابر دوربین حضور پیدا کردند.

رئیس بخش خبر شبکه شمشاد به خبرگزاری فرانسه گفته است که زنان مجری نگران هستند که دستور پوشاندن چهره‌هایشان مقدمه‌ای برای صدور دستور ممنوعیت کار آنها باشد.

محمد صادق عاکف مهاجر، سخنگوی وزارت امر به معروف و نهی از منکر در حکومت طالبان در سخنانی هشدارآمیز گفته است که اگر زنان مجری حاضر به اجرای دستور پوشاندن چهره‌هایشان نشوند مقام‌های طالبان با مسئولان شبکه‌ها تماس خواهند گرفت.

در مقابل حامد کرزی، رئیس‌جمهوری پیشین افغانستان از مجریان زن شبکه‌های تلویزیونی خواست تا به پوشاندن چهره‌هایشان و رعایت دستور طالبان تن ندهند.

این در حالی است که طالبان دستور اخراج از کار آن دسته از زنان کارمند دولت را که از دستور هبت‌الله آخوندزاده سرپیچی می‌کنند صادر کرده است.

مردانی که در بخش دولتی کار می‌کنند نیز در صورتی که همسر یا دخترهایشان بدون پوشاندن چهره در انظار عمومی ظاهر شوند ممکن است از کار اخراج شوند.

موج جدید سختگیری‌های طالبان علیه زنان افغانستان در حالی صورت می‌گیرد که مقام‌های این گروه ۹ ماه پیش در پی سقوط کابل وعده‌هایی مبنی بر رعایت حقوق زنان داده بودند.

منبع: انتخاب

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->