واکنش حماس به حمله اسرائیل به ناوگان «صمود» کلمبیا توافق تجارت آزاد را با اسرائیل فسخ کرد سفیر ایران در سازمان ملل: شورای امنیت در برابر بحران غزه فلج مانده است واکنش جهاد اسلامی فلسطین به حمله اسرائیل به ناوگان «صمود» عضو پارلمان اروپا: توقیف شناور‌های «صمود» توسط اسرائیل مجرمانه است گفت‌وگوی تلفنی امیر قطر و ترامپ درباره طرح صلح غزه گروه هفت خواستار ادامه دیپلماسی درباره پرونده هسته‌ای ایران شد قالیباف: با استفاده از کالابرگ باید قیمت چند کالای اصلی را ثابت نگه داریم بازداشت فعالان و خبرنگاران حاضر در کشتی‌های «ناوگان الصمود» رئیس شورای امنیت سازمان ملل: اعمال دوباره تحریم‌ها علیه ایران را به رسمیت نمی‌شناسیم مین‌گذاری رژیم اسرائیل در مسیر ناوگان «صمود» وزیر خارجه آمریکا دوباره علیه ایران گزافه گویی کرد ایهود باراک: جنایات اسرائیل در غزه سال‌ها در جهان بازتاب خواهد داشت وزرای دفاع ایران و ترکیه دیدار کردند (۹ مهر ۱۴۰۴) روسیه: دیدار میان پوتین و زلنسکی امکان‌پذیر نیست نیروی دریایی فرانسه، نفتکش روسیه را توقیف کرد + فیلم (۹ مهر ۱۴۰۴) ابراز تأسف قطر از تصویب نشدن قطعنامه آتش‌بس غزه در شورای امنیت بازداشت ۳ آلمانی به اتهام همکاری با حماس کانادا تحریم‌های ایران را دوباره فعال کرد + جزئیات (۹ مهر ۱۴۰۴) عربستان: وتو، چراغ سبز به «اسرائیل» برای گسترش تجاوز است ماکرون: روسیه در حال تولید سلاح‌های بسیار بیشتر و با سرعت بالاتری است قالیباف: باید از هرگونه ساده‌انگاری و تقلیل‌گرایی نسبت به پدیده‌های نو پرهیز کنیم | «جهاد تولید فکر نو» جهادی مقدس است فرودگاه‌های رژیم اسرائیل تعطیل و حرکت قطارها متوقف شدند تشکیلات خودگردان: جهان برای تشکیل کشور مستقل فلسطین متحد شده است شهادت ۱۰۳ نفر از زمان آتش‌بس در لبنان (۹ مهر ۱۴۰۴) حمله پهپادی به خودرویی در جنوب لبنان | یک نفر به شهادت رسید + عکس (۹ مهر ۱۴۰۴) حمله پهپادی یمن به اراضی اشغالی (۹ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

انتقاد تند حامد کرزی به سیاست حجاب اجباری طالبان

  • کد خبر: ۱۰۹۴۹۰
  • ۳۱ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۲:۲۰
انتقاد تند حامد کرزی به سیاست حجاب اجباری طالبان
رییس جمهور پیشین افغانستان، مخالفت خود را با فرمان حجاب اجباری زنان از سوی طالبان ابراز داشته و گفته‌ است که پوشیدن چادری و همچنین پوشاندن روی، حجاب نیست و مجریان زن نباید فرمان جدید طالبان را رعایت کنند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ حامد کرزی که به دلیل محدودیت‌های طالبان، قادر به خروج از کابل نیست به محدودیت‌های اخیر در کشور به خصوص برای زنان واکنش نشان داده و در مصاحبه با سی‌ان‌ان گفته‌است که «زنان نباید فرمان طالبان برای پوشیدن ماسک را رعایت کنند».

طالبان اخیرا به شبکه‌های تلویزیونی دستور داده‌اند که مجریان زن، هنگام اجرای برنامه باید صورت خود را بپوشانند. عوامل وزارت‌های امر به معروف و اطلاعات و فرهنگ طالبان، این تصمیم را قطعی و غیرقابل بحث دانسته‌اند.

کرزی همچنین گفته‌است که طالبان باید بر این تصمیم‌شان تجدید نظر کنند؛ زیرا به گفته‌ او چنین فرمان‌هایی به شهرت افغانستان در جهان آسیب می‌زند.

وی تاکید کرده است که پوشیدن چادر و همچنین پوشاندن روی، حجاب نیست.

او در این مصاحبه بار دیگر خواستار بازگشایی مدارس دخترانه شده‌ است.

۹ ماه پس از به قدرت‌رسیدن طالبان، مدارس دخترانه بالاتر از کلاس ششم همچنان بسته‌ است و طالبان می‌گویند که مخالف تحصیل دختران نیستند؛ اما سازوکارهای شرعی این امر باید فراهم شود.

کرزی در حالی با حجاب اجباری و پوشاندن صورت مجریان زن، مخالفت می‌کند که خود قادر به خروج از کشور نیست و اخیرا گزارش شد که طالبان مانع از سفر او به امارات برای شرکت در مراسم تدفین حاکم آن کشور شدند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->