آبیاری پایدار ۲۴۰ هکتار فضای سبز مشهد با بهره‌برداری از تصفیه‌خانه آزادی چندصدایی چطور سیمای شهر را تغییر می‌دهد؟ شهردار مشهدمقدس خبر داد: پیشرفت چشمگیر پروژه تقاطع غیرهمسطح شهید فهمیده یادی از «صادق رضازاده شفق» که چند اثر مهم درباره نادرشاه دارد | تاریخی که از مشهد نوشته شد گلایه ساکنان مهدی آباد مشهد از وجود انبار‌های ضایعاتی | زندگی در جوار انبار‌های ضایعاتی هوای مشهد در وضعیت «ناسالم» برای گروه‌های حساس (۱۷ مهر ۱۴۰۴) نایب‌رئیس شورای شهر مشهد: واسطه‌گری‌های ناسالم، گردشگری سلامت مشهد را زمین‌گیر کرد شهردار مشهد مقدس: فلسفه وجودی مشهد، بر محور ولایت و امامت است | گردشگری سلامت، نیازمند سامان‌دهی و مقابله با دلالی + فیلم رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: زائران مشهد باید تجربه‌ای فراتر از زیارت داشته باشند آیین رونمایی از اکوسیستم گردشگری «زیوان» شهرداری مشهد برگزار شد وزارت بهداشت در پی حذف هپاتیت C تا ۳ سال آینده والدِ آگاه، والدِ ناآگاه | باید و نباید‌های تربیت کودک از دو منظر روان‌شناختی و دینی مهاجرانی: نمایندگان حق دارند وزرا را استیضاح کنند، اما سیاسی‌کاری ممنوع اعلام نتایج دوره بدون آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد ویژه استعدادهای درخشان آمریکا مدعی شد یک سرکرده القاعده در سوریه به هلاکت رسیده است تدابیر مدیریت شهری مشهد برای آبیاری فضای سبز | تابستان داغ، مغلوب سرسبز‌ی شهر کیفیت هوای امروز مشهد همچنان «ناسالم برای افراد حساس» (۱۶ مهر ۱۴۰۴) آغاز اجرای قرارداد بازسازی ۱۷۸ دستگاه اتوبوس فرسوده در ناوگان اتوبوسرانی مشهد پلمب ۲ کافی‌شاپ متخلف در بولوار وکیل‌آباد مشهد (۱۵ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

تاکید عضو کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی مشهد بر ضرورت معرفی ظرفیت‌های فرهنگی کشور به نسل جوان

  • کد خبر: ۱۰۹۵۹۷
  • ۰۱ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۱:۰۱
تاکید عضو کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی مشهد بر ضرورت معرفی ظرفیت‌های فرهنگی کشور به نسل جوان
عضو کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر مشهد گفت: ظرفیت‌های فرهنگی و مفاخر بسیار بزرگی همچون حکیم ابوالقاسم فردوسی در خراسان و کشور داریم که باید آن‌ها را به درستی به نسل جوان معرفی کنیم.

به گزارش شهرآرانیوز، حسین حسامی در حاشیه بازدید از رویداد فرهنگی و هنری «حکیم توس» اظهار کرد: فردوسی بزرگ با گنجینه‌ای از کلمات که آن‌ها را به نظم درآورده، ادبیات پارسی را زنده نگه داشته و به جهانیان معرفی کرده است.
وی ضمن اشاره به شعار شورای ششم مبنی برای جهان شهر بودن مشهد در کنار مضجع شریف امام مهربانی‌ها ادامه داد: ما نیز در حوزه مدیریت شهری وظیفه داریم که این ظرفیت بین المللی را به درستی معرفی کنیم.
رئیس کمیسیون برنامه، بودجه، فناوری اطلاعات و منابع انسانی بیان کرد: شهر مشهد علاوه بر مضجع ملکوتی امام رضا (ع) که محور شکل گیری این شهر نیز بوده است، ظرفیت‌های بسیار خوبی از جمله آرامگاه فردوسی و توس در خود جای داده است که باید این ظرفیت‌ها را بیش از پیش فعال کنیم.
حسامی اضافه کرد: نیاز است تا با ریل گذاری مناسب در مناسبت‌های مختلف از جمله دهه ادب و حماسه، مردم و علی الخصوص نسل جوان را با این ظرفیت‌های مهم در حوزه‌های مختلف آشنا کنیم.
وی با اشاره به یادمان‌های استقبال از بهار عنوان کرد: امسال کار‌های متفاوتی را در حوزه استقبال از بهار در مشهد داشتیم؛ مخصوصا به المان‌های مرتبط با شاهنامه توجه ویژه‌ای شد و مورد استقبال زائران و مجاوران نیز قرار گرفت.
عضو کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر مشهد با اشاره به انتقال مفاهیم به زبان هنر، تصریح کرد: رویداد فرهنگی هنری حکیم توس نیز از برنامه‌های خوب در دهه ادب و حماسه است که در این دهه در آرامگاه فردوسی برپا شده و روایتگری داستان‌هایی از شاهنامه را انجام می‌دهد.
رویداد فرهنگی هنری حکیم «توس» تا ۳ خرداد هر شب ساعت ۲۰ در محل آرامگاه حکیم ابوالقاسم فردوسی میزبان علاقه‌مندان به ادب و ادبیات پارسی است.
شهروندان برای حضور در این رویداد می‌توانند عدد ۸ را به ۱۰۰۰۱۰۸ پیامک یا در سامانه ثبت‌نام کنند.

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->