رئیس شورای شهرستان مشهد: شورا‌های ما در پیگیری مشکلات مردم با نامهربانی ادارات مواجه هستند رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: این قابل قبول نیست که بخشی از حاکمیت، تشخیص مصلحت شورا‌ها را به رسمیت نشناسد برگزاری آیین گرامیداشت هفته شورا‌ها در مشهد پیگیری مطالبه‌های مردمی و بررسی مشکلات محله کوثر مشهد | جزیره‌ای در دل چند محله برخوردار شدت صوت روزانه در مشهد ۱۲ درصد بیشتر از سطح استاندارد است شهردار مشهد مقدس: امیدواریم مدیریت واحد شهری به دست شهرداری‌ها سپرده شود فرماندار مشهد: یکی از مهم‌ترین مسائل ما در سطح شهرستان مشهد، توجه به توسعه زیرساخت‌هاست پیوند هنر و طبیعت در مشهد هوای کلانشهر مشهد امروز آلوده است (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) مشهد، الگوی موفق در ایمنی ترافیک | کاهش بی‌سابقه تصادفات در سال ۱۴۰۳ قدردانی شهردار تهران از خدمات و پروژه‌های توسعه‌ای در مشهد شهردار مشهد مقدس: وظیفه شهرداری‌ها خدمت به مردم است سرمایه‌گذاری ۴۰ هزار میلیارد تومانی در دوره ششم شورای مشهد شناسایی ۲۰ هزار کودک بازمانده از تحصیل در خراسان رضوی| ساماندهی سالمندان متکدی در دستورکار قرارگاه اجتماعی مشهد رضایت مندی زائران و مجاوران بارگاه منور رضوی از خدمات نوروزی شهرداری مشهد حسامی: حل مسائل اساسی شهری باید ازجمله اهداف زیست‌بوم نوآوری باشد مدیریت شهری مشهد از برنامه‌های خلاقانه و نوآورانه حمایت می‌کند اعزام کاروان ۳۰۰ نفره راهیان نور شهرداری مشهد به مناطق عملیاتی غرب کشور نگرانی از حمله ملخ‌ها به روستا‌های مشهد، بی‌اساس است | اعلام آخرین وضعیت از مناطق درگیر رونمایی از مدل بهینه زیست‌بوم نوآوری مدیریت شهری مشهد + فیلم
سرخط خبرها

تاکید عضو کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی مشهد بر ضرورت معرفی ظرفیت‌های فرهنگی کشور به نسل جوان

  • کد خبر: ۱۰۹۵۹۷
  • ۰۱ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۱:۰۱
تاکید عضو کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی مشهد بر ضرورت معرفی ظرفیت‌های فرهنگی کشور به نسل جوان
عضو کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر مشهد گفت: ظرفیت‌های فرهنگی و مفاخر بسیار بزرگی همچون حکیم ابوالقاسم فردوسی در خراسان و کشور داریم که باید آن‌ها را به درستی به نسل جوان معرفی کنیم.

به گزارش شهرآرانیوز، حسین حسامی در حاشیه بازدید از رویداد فرهنگی و هنری «حکیم توس» اظهار کرد: فردوسی بزرگ با گنجینه‌ای از کلمات که آن‌ها را به نظم درآورده، ادبیات پارسی را زنده نگه داشته و به جهانیان معرفی کرده است.
وی ضمن اشاره به شعار شورای ششم مبنی برای جهان شهر بودن مشهد در کنار مضجع شریف امام مهربانی‌ها ادامه داد: ما نیز در حوزه مدیریت شهری وظیفه داریم که این ظرفیت بین المللی را به درستی معرفی کنیم.
رئیس کمیسیون برنامه، بودجه، فناوری اطلاعات و منابع انسانی بیان کرد: شهر مشهد علاوه بر مضجع ملکوتی امام رضا (ع) که محور شکل گیری این شهر نیز بوده است، ظرفیت‌های بسیار خوبی از جمله آرامگاه فردوسی و توس در خود جای داده است که باید این ظرفیت‌ها را بیش از پیش فعال کنیم.
حسامی اضافه کرد: نیاز است تا با ریل گذاری مناسب در مناسبت‌های مختلف از جمله دهه ادب و حماسه، مردم و علی الخصوص نسل جوان را با این ظرفیت‌های مهم در حوزه‌های مختلف آشنا کنیم.
وی با اشاره به یادمان‌های استقبال از بهار عنوان کرد: امسال کار‌های متفاوتی را در حوزه استقبال از بهار در مشهد داشتیم؛ مخصوصا به المان‌های مرتبط با شاهنامه توجه ویژه‌ای شد و مورد استقبال زائران و مجاوران نیز قرار گرفت.
عضو کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر مشهد با اشاره به انتقال مفاهیم به زبان هنر، تصریح کرد: رویداد فرهنگی هنری حکیم توس نیز از برنامه‌های خوب در دهه ادب و حماسه است که در این دهه در آرامگاه فردوسی برپا شده و روایتگری داستان‌هایی از شاهنامه را انجام می‌دهد.
رویداد فرهنگی هنری حکیم «توس» تا ۳ خرداد هر شب ساعت ۲۰ در محل آرامگاه حکیم ابوالقاسم فردوسی میزبان علاقه‌مندان به ادب و ادبیات پارسی است.
شهروندان برای حضور در این رویداد می‌توانند عدد ۸ را به ۱۰۰۰۱۰۸ پیامک یا در سامانه ثبت‌نام کنند.

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->