تقدیر فرماندار مشهدمقدس از مدیریت تأمین کالا‌های اساسی در فروشگاه‌های شهرما خدمات‌رسانی شهرداری مشهد در ۳ حوزه خدمات‌شهری، فرهنگی و حمل‌ونقل در اربعین ۱۴۰۴ تأکید قلندرشریف بر استفاده تخصصی از نیروها و عملیاتی‌شدن برنامه‌ها در جهت تأمین منابع شهرداری مشهد قاضی‌زاده هاشمی: بهسازی و تعریض جاده میامی در تابستان شروع خواهد شد شهردار مشهد مقدس: لندفیل مهندسی-بهداشتی دفع زباله‌های بیمارستانی، استانداردترین مرکز در کشور و منطقه است + فیلم بهره‌برداری از سه کارخانه در حوزه پسماند تا پایان دوره ششم شورای اسلامی شهر مشهد احمد الشرع: سوریه از جنگ نمی‌ترسد و آماده جنگیدن است | تجزیه کشور را نمی‌پذیریم بهره‌برداری از سالن ورزشی چندمنظوره شهید زاهدی در مشهد | لندفیل مهندسی-بهداشتی دفع زباله‌های بیمارستانی به بهره‌برداری رسید نخستین تیزر فیلم‌ «زن و بچه» با بازی پریناز ایزدیار و پیمان معادی + فیلم هشدار سخنگوی شورای اسلامی شهر مشهد درباره ۱۶۹ ساختمان ناایمن رئیس کمیسیون خدمات شهری شورای شهر مشهد مقدس: افتتاح سالن چندمنظوره «شهید زاهدی»، گامی به سوی توسعه ورزشی در روستا‌های محور مشهد-میامی است برگزاری اردوی تیم ملی فلوره در مشهد مقدس مراسم نکوداشت روز شهرداری‌ها و دهیاری‌ها در مشهد برگزار شد (۲۵ تیرماه ۱۴۰۴) پیشنهاد ارائه طرحی درخصوص احداث نخستین دهکده گردشگری ویژه دهیاری‌های کشور ادامه فعالیت عمرانی خط ۳ مترو مشهد، با وجود کمبود منابع مالی رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: دولت باید اختیارات لازم را به مدیران محلی واگذار کند شهردار مشهد مقدس خبر داد: افتتاح مجموعه ورزشی به همراه لندفیل مهندسی بهداشتی ویژه دفع پسماند‌های بیمارستانی امکان استفاده نوجوانان ۱۵ساله مشهدی از دوچرخه‌های بایدو فراهم شد تأکید فرماندار مشهد بر ایمن‌سازی ساختمان‌های ناایمن آلودگی هوای کلانشهر مشهد، برای دومین روز پیاپی (۲۵ تیر ۱۴۰۴) علیزاده: انتظار داریم شهرداری مشهد با قوت بیشتری در تامین منابع مالی پروژه‌های شهری عمل کند
سرخط خبرها

رئیس کمیسیون فرهنگی، اجتماعی، زیارت و گردشگری شورای اسلامی مشهد: مشهد اگر به دست جریان‌های غیرتشیع فتح شود، تمام جریان تشیع سقوط خواهد کرد

  • کد خبر: ۱۰۹۷۳۱
  • ۰۲ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۰:۴۲
رئیس کمیسیون فرهنگی، اجتماعی، زیارت و گردشگری شورای اسلامی مشهد: مشهد اگر به دست جریان‌های غیرتشیع فتح شود، تمام جریان تشیع سقوط خواهد کرد
رئیس کمیسیون فرهنگی، اجتماعی، زیارت و گردشگری شورای اسلامی شهر مشهد گفت: ترویج فرهنگ ایثار و شهادت می‌تواند مشکلات را از بین ببرد، زیرا ایثار و گذشت است که آمار طلاق را پایین و دعوا‌های خیابانی را کم می‌کند.

به گزارش شهرآرانیوز، حجت‌الاسلام حسن منصوریان در چهلمین و ششمین نشست کمیسیون اجتماعی و فرهنگی مجمع شهرداران کلان‌شهر‌های ایران اظهار کرد: مشهد شهری استراتژیک و مرکز مراوده کشور‌های شرقی است و از نظر فرهنگی نیز نقطه طمع دشمنان است و تکفیری‌ها و غیر شیعیان به دنبال سقوط جامعه تشیع هستند.
وی افرود: متاسفانه رسانه‌ها کم‌لطفی و بی مهری میکنند و مشهد را شهری خودخواسته، بسته و گرفته قلمداد می‌کنند و ما در بین این تلاطم‌ها باید حال خوب داشته باشیم.
رئیس کمیسیون فرهنگی، اجتماعی، زیارت و گردشگری شورای اسلامی شهر مشهد بیان کرد: خوب بودن اقتضای مشهد است و باید با هویت رضوی تناسب داشته باشد. قدمت مشهد از نیشابور کمتر است، اما به برکت حرم مطهر رضوی کلان‌شهر است.
منصوریان با اشاره به اینکه فقط امام رضا (ع) شهروند است و بقیه خادم، زائر یا مجاور هستند، تصریح کرد: تمام مسایل اسناد فرادستی ما و فرهنگ شهرنشینی را مطابق با این نگاه بازبینی کردیم و به این نتیجه رسیدیم که به جای حقوق شهروندی و شهرنشینی به فرهنگ اخلاق اجتماعی توجه و این مساله را ابلاغ و حاکم کردیم.
وی اضافه کرد: ما از پیوست فرهنگی به الزام فرهنگی رسیدیم و شورای اجتماعی محله را به عنوان پارلمان کوچک ایجاد کردین تا مردم را در اداره شهر دخیل کنیم.
رئیس کمیسیون فرهنگی، اجتماعی، زیارت و گردشگری شورای اسلامی شهر مشهد گفت: شهری که ۹ هزار معتاد دارد، درصد طلاق ۴۰ درصد و میانگین زندگی متاهلی هشت سال و ۲ ماه است، شهری است که حالش خوب نیست و ما با تمرکز بر مسایل اجتماعی به دنبال نسخه شفابخش هستیم.
منصوریان اظهار کرد: ترویج فرهنگ ایثار و شهادت می‌تواند مشکلات را از بین ببرد، زیرا ایثار و گذشت است که آمار طلاق را پایین و دعوا‌های خیابانی را کم می‌کند.

وی گفت: مشهد به نقطه طمع معاندین اهل بیت تبدیل شده است. مشهد اگر به دست جریان‌های غیر تشیع مانند وهابیت فتح شود، در واقع جان تشیع سقوط خواهد کرد. مشهد نیاز به فرمانداری خاصی در مسائل فرهنگی دارد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->