وزیر علوم: افزایش ظرفیت پذیرش در کنکور نداریم | برای همه داوطلبان صندلی خالی وجود دارد اسامی فراورده‌های بهداشتی غیرمجاز در حوزه مراقبت از مو و بدن اعلام شد شمارش معکوس برای جبران کمبود «پنتاوالان» | پیگیری شهرآرانیوز از وضعیت کمبود واکسن پنج‌گانه نوزادان توزیع شیر مدارس در سال تحصیلی جدید قطعی شد| شش همت اعتبار برای حدود ۸ میلیون دانش‌آموز کشور مرگ یک جوان بر اثر حمله پلنگ در تربت حیدریه توضیحات سازمان سنجش درباره آزمون اختصاصی پذیرش دانشجو - معلم انتقال یک ایرانی از زندان چین به کشور پس از ۱۸ سال وقوع بارش‌های رگباری همراه با وزش باد در خراسان رضوی از امروز (۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) حجاج ایرانی از بحث تنش‌زا و همراه‌داشتن مواد اسیدی و دارو‌های پودرشده پرهیز کنند مشاهده لاشه دو توله پلنگ ایرانی در پارک ملی خَبر کرمان بازداشت ۴ نفر از عوامل پخش برنامه تفرقه‌افکنانه در صداوسیما، با دستور قضایی از «هرمز» تا «کوچه»؛ تکرار یک تراژدی توریستی؟ توضیحات رئیس مرکز اطلاع‌رسانی وزارت آموزش و پرورش در خصوص نگرانی از پلیسی شدن محیط مدارس جزئیات زورگیری از دانشجویان خواجه نصیرالدین طوسی آزادی ۸۲۹ نفر از زندانیان جرائم غیرعمد در سال ۱۴۰۳ | فقط ۷۲۰ زندانی بدهکار دیگر در زندان‌های استان باقی مانده‌اند فراخوان چهارم جذب نخبگان در دستگاه‌های اجرایی از شهریورماه ۱۴۰۴ رهایی نوجوان ۱۶ساله از چنگ گروگان‌گیران در عملیات پلیس (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) تصادف زنجیره‌ای در محور ملک‌آباد - مشهد؛ انتقال ۱۱ مصدوم به بیمارستان (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) ماجرای مرگ همزمان ۶ نفر در خانه باغی در ارومیه + فیلم و علت فوت هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی افزایش دما (چهارشنبه، ۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) رفع توقیف گواهینامه رانندگان متخلف نوروز ۱۴۰۴ در خراسان رضوی آغاز ثبت‌نام اینترنتی کتاب‌های درسی از اردیبهشت رسانه‌ها در ارتقای سلامت عمومی نقش مهمی دارند | ضرورت تقویت همکاری اصحاب رسانه با فعالان حوزه سلامت زورگیری از ۲ دانشجوی دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی تهران (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) خطر طغیان سرخک در خراسان رضوی زیر سایه واکسن هراسی احتمال بروز افسردگی در سالمندان گوشی باز این علائم روانی را جدی بگیرید بهره‌برداری از مرکز خدمات سلامت روستایی به همت خیران در سبزوار (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

واعظی: سیاست دولت، محدود کردن فعالیت‌های دانشجویی نیست

  • کد خبر: ۱۰۹۸۵
  • ۱۶ آذر ۱۳۹۸ - ۰۶:۳۴
واعظی: سیاست دولت، محدود کردن فعالیت‌های دانشجویی نیست
در نخستین روز از سفر رئیس دفتر رئیس‌جمهور به مشهد مقدس ۲ نشست صمیمی با حضور نمایندگان تشکل‌های دانشجویی - به مناسبت روز دانشجو - و فعالان سیاسی استان خراسان رضوی برگزار شد.
 محمود واعظی در جلسه‌ای که با حضور استاندار خراسان رضوی همراه بود، در پاسخ به سؤال یکی از دانشجویان در زمینه تصمیم دولت به اصلاح قیمت بنزین و تأثیر این افزایش بر سایر کالا‌ها و خدمات و همچنین حمل‌و‌نقل عمومی گفت: افزایش قیمت بنزین با هدف کمک به اقشار ضعیف و نیازمند جامعه صورت گرفت و این افزایش و درآمد حاصل از آن به طور کامل به مردم و نیازمندان اختصاص خواهد یافت.
رئیس دفتر رئیس جمهور در پاسخ به سوالی درباره برخورد‌های صورت گرفته با اعتراضات روز‌های اخیر تأکید کرد: اعتراض با اغتشاش متفاوت است. آتش زدن مسجد، کارگاه خیاطی خانم‌ها یا غارت فروشگاه‌های زنجیره‌ای که متعلق به مردم است نامش اعتراض نیست، بلکه اغتشاش و موجب ناامنی است.
به گفته واعظی ناآرامی‌ها و اغتشاشات اخیر فقط به بنزین مربوط نبود و بنزین بهانه این اغتشاشات بود، دشمنان با همه وجود برای ضربه زدن به نظام اسلامی تلاش می‌کنند، اما خوشبختانه با کمک همه دستگاه‌ها نیروی انتظامی، نهاد‌های امنیتی و در نهایت حضور حماسی مردم در صحنه به این غائله پایان داده شد و دشمنان بار دیگر از دستیابی به هدف خود ناکام شدند.
واعظی در بخشی دیگر از سخنانش به صدور مجوز تأسیس و فعالیت تشکل‌های جدید دانشجویی پاسخ دادکه از سوی نماینده دانشجویان مطرح شد. وی در این‌باره خاطرنشان کرد: دولت سیاست محدود کردن فعالیت‌های دانشجویی را دنبال نمی‌کند و برای ایجاد فضای باز و زمینه برای حضور دانشجویان در عرصه‌های مختلف سیاسی، فرهنگی و اجتماعی تلاش می‌کنیم.
واعظی در ادامه با تأکید بر اهمیت نقش دانشگاه و دانشجویان در فعالیت‌های اجتماعی و سیاسی کشور، گفت: دانشگاه‌ها در اغتشاشات و ناامنی‌های اخیر بسیار معقول رفتار کردند.
رئیس دفتر رئیس جمهور با تأکید بر اینکه عقلانیت دانشجویان به اندازه‌ای است که اعتراضات خود را به صورت قانونی و مسالمت‌آمیز مطرح کنند، گفت: امروز دانشگاهیان به این بلوغ فکری رسیده‌اند که مسایل را به خوبی تجزیه و تحلیل می‌کنند و خواسته‌های خود را نیز با شهامت در فضایی منطقی و قانونی مطرح می‌کنند؛ دولت نیز از این وضعیت استقبال می‌کند.
علیرضا رزم‌حسینی، استاندار خراسان‌رضوی، نیز در ادامه این نشست با اعلام این‌خبر که ۲۰ شبکه از ۴۰ شبکه مجازی خارجی برای برپا کردن آشوب در این استان به‌ویژه مشهد متمرکز شده بودند گفت: از مردم استان و مشهد به خاطر هوشیاری در قضایای اخیر قدردانی می‌کنم. این استان باید به شیوه‌ای خردمندانه اداره شود. هیچ‌کس و هیچ‌کشوری در ناامنی موفق نمی‌شود و همه ضرر می‌کنند.

در شرایط سختی قرار داریم
رئیس‌دفتر رئیس‌جمهور همچنین در نشستی که با حضور فعالان سیاسی برگزار شد، جدا کردن مردم ایران و حاکمیت را یکی از اهداف دشمنان در اعمال تحریم‌های بی‌سابقه و فشار اقتصادی علیه ملت ایران بیان کرد و
گفت: دشمن از هیچ‌تلاشی برای دستیابی به هدف خود فروگذار نمی‌کند و ما باید با مقاومت و انسجام و وحدت مأیوسش کنیم. واعظی با بیان اینکه با اعمال تحریم‌های بی‌سابقه دشمنان، سال گذشته و امسال در شرایط سختی قرار داریم، خاطرنشان کرد: امروز نیز ذخیره اسکناس در بانک مرکزی بیشتر از همیشه و کالا‌های اساسی ذخیره‌شده در کشور هم به مراتب از سال گذشته بیشتر است. به گفته واعظی، دولت تدبیر و امید اداره امور کشور را در شرایطی به دست گرفت که تورم ۴۰ درصدی و رشد منفی ۶.۹ درصدی را شاهد بودیم. در سال دوم فعالیت این دولت نرخ تورم تک‌رقمی شد، اما با تغییر شرایط و بازگشت تحریم‌هایی که به گفته خود آمریکایی‌ها شدیدترین تحریم‌های اقتصادی علیه یک کشور بوده است، امروز در شرایط سختی
قرار گرفته‌ایم.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->