دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی: تقویت فرهنگ عمومی راهی برای افزایش هم‌بستگی اجتماعی است فرهنگ عمومی، زیربنای سلامت جامعه است درگذشت «کوئینسی جونز» تهیه‌کننده آثار مایکل جکسون در ۹۱ سالگی تسهیلات تبصره ۱۸ وزارت فرهنگ به چه کسانی تعلق می‌گیرد؟ اکران سیار «آسمان غرب» میلیاردی شد «سعیداسلام‌زاده» مدیر روابط عمومی معاونت هنری شد دلیل تعطیلی برنامه «شیوه» شبکه چهار چه بود؟ نگاهی به مجموعه‌داستان «نیمۀ تاریک ماه» هوشنگ گلشیری نگاهی به ذات سیال «فرهنگ عمومی» و آیین‌نامه‌های بدون ضمانت اجرایی صفحه نخست روزنامه‌های کشور - دوشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۳ «دزدان دریایی کارائیب» جدید بدون حضور جانی دپ پیام رئیس انجمن بین‌المللی تئاتر کودک و نوجوان منتشر شد انتشار نسخه مجازی آلبوم عاشقانه «نوازشگر» چرا «سفره ایرانی» کیانوش عیاری پس از ۲۰ سال هنوز اکران نشده است؟ حکایت آبی که صدراعظم نخورد درباره عکاسی تئاتر که پس از ۷ سال به جشنواره رضوان اضافه شد معرفی چند کتاب برای علاقه ­مندان به یادگیری وزن شعر | آراستن طبع موزون
سرخط خبرها

شهرآرا؛ روزنامه‌ای محلی در قامت جهانی

  • کد خبر: ۱۰۹۸۶۰
  • ۰۳ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۱:۳۰
شهرآرا؛ روزنامه‌ای محلی در قامت جهانی
سیدعبدا... ارجائی - شهردار مشهد مقدس

اطلاع‌رسانی و تبلیغات، دو کارکرد اصلی رسانه‌ها هستند که در همه دنیا برای معرفی ظرفیت‌های مختلف از آن‌ها استفاده می‌شود. مشهد مقدس به‌دلیل وجود مضجع شریف امام‌رضا (ع)، امامی که ایشان را با ویژگی‌های «گفتگو» و «مهربانی» و «علم‌ودانش» می‌شناسند، ظرفیت‌های کم‌نظیر و شاید بتوان گفت بی‌نظیری در میان دیگر کلان‌شهر‌های مذهبی جهان دارد. رسانه یکی از ابزار‌های مهم جهاد تبیین، معرفی و فراگیرکردن سیره رضوی به‌عنوان روش عالمانه سبک زندگی دینی است.

در این راستا، چشم‌انداز تحقق تمدن نوین اسلامی، مطالبات رهبر معظم انقلاب به‌ویژه در بیانیه گام دوم انقلاب‌اسلامی و همچنین بسته سیاستی ششمین دوره شورای اسلامی شهر مشهد شامل مدیریت عالمانه و جهادی با رویکرد‌های مردمی و تعاملی و ظرفیت‌محور است و شعار مشهد مقدس نیز «جهان‌شهر برکت و کرامت» تعیین و معرفی شده است که رسانه باید آن را فراگیر کند.

رسانه‌های جمعی بنا به‌کارکردی که برایشان تعریف شده است، این قابلیت را دارند که پیام خود را به‌گستره وسیعی از مخاطبان برسانند و حتی با گسترش فناوری‌های دیجیتال، تفاوتی در اصل کارکرد رسانه‌ها ایجاد نشده است، بلکه رسانه‌ها با استفاده از این ظرفیت و مؤلفه‌هایی مانند سرعت و وسعت دامنه انتشار، بستر‌های ارتباطی آسان‌تر و گسترده‌تر، تنوع بیشتر محتوا، جذابیت و تعاملی‌بودن، گسترش مرز‌های ارتباط با هزینه‌های کمتر و دربرگیری طیف وسیعی از مخاطبان، می‌توانند با کمیت و کیفیت بهتری به‌کارکرد‌های اصلی خود بپردازند.

«شهرآرا» که حدود سی‌سال است به‌عنوان «رسانه مردم مشهد» با گروهی از نیرو‌های جوان و متخصص در شهر مقدس مشهد فعالیت دارد، در طول این سال‌ها با گسترش همیشگی امکانات رسانه‌ای خود کوشیده است تا علاوه بر اینکه بازوی رسانه‌ای مدیریت‌شهری مشهد باشد، رسالت اصلی خود را انجام دهد که همانا تولید محتوا و پیام‌های خبری‌تبلیغی از مشهدالرضا (ع) و ارسال به مخاطبان اصلی خود یعنی مجاوران و زائران امام‌رضا (ع) است.

این‌گونه بود که در ۳ خرداد ۱۳۸۸ هفته‌نامه شهرآرا به روزنامه تبدیل شد و امروز سالگرد این اتفاق فرخنده است. از آن زمان تا کنون نیز شهرآرا با گسترش رسانه‌های نوین توانسته است «صدای مردم مشهد» را نه‌فقط به مجاوران و زائران حرم امام‌هشتم (ع) بلکه به مردم سراسر دنیا برساند و این‌گونه در راستای تحقق شعار «جهان‌شهر برکت و کرامت» گام‌های مثبت و مؤثری بردارد.

بی‌شک شهرآرای امروز نتیجه تلاش‌ها و اقدامات درخور ستایش دست‌اندرکاران تولید این روزنامه وزین در ادوار مختلف است و جا دارد از تلاش‌های همکاران جوان و باانگیزه امروز شهرآرا نیز قدردانی کنیم؛ هرچند تا رسیدن به جایگاه مطلوب راه بسیاری را باید پیمود و امیدواریم این حرکت رسانه‌ای همچنان با توفیق روزافزون برای مردم مشهد ادامه داشته باشد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->