آبیاری پایدار ۲۴۰ هکتار فضای سبز مشهد با بهره‌برداری از تصفیه‌خانه آزادی چندصدایی چطور سیمای شهر را تغییر می‌دهد؟ شهردار مشهدمقدس خبر داد: پیشرفت چشمگیر پروژه تقاطع غیرهمسطح شهید فهمیده یادی از «صادق رضازاده شفق» که چند اثر مهم درباره نادرشاه دارد | تاریخی که از مشهد نوشته شد گلایه ساکنان مهدی آباد مشهد از وجود انبار‌های ضایعاتی | زندگی در جوار انبار‌های ضایعاتی هوای مشهد در وضعیت «ناسالم» برای گروه‌های حساس (۱۷ مهر ۱۴۰۴) نایب‌رئیس شورای شهر مشهد: واسطه‌گری‌های ناسالم، گردشگری سلامت مشهد را زمین‌گیر کرد شهردار مشهد مقدس: فلسفه وجودی مشهد، بر محور ولایت و امامت است | گردشگری سلامت، نیازمند سامان‌دهی و مقابله با دلالی + فیلم رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: زائران مشهد باید تجربه‌ای فراتر از زیارت داشته باشند آیین رونمایی از اکوسیستم گردشگری «زیوان» شهرداری مشهد برگزار شد وزارت بهداشت در پی حذف هپاتیت C تا ۳ سال آینده والدِ آگاه، والدِ ناآگاه | باید و نباید‌های تربیت کودک از دو منظر روان‌شناختی و دینی مهاجرانی: نمایندگان حق دارند وزرا را استیضاح کنند، اما سیاسی‌کاری ممنوع اعلام نتایج دوره بدون آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد ویژه استعدادهای درخشان آمریکا مدعی شد یک سرکرده القاعده در سوریه به هلاکت رسیده است تدابیر مدیریت شهری مشهد برای آبیاری فضای سبز | تابستان داغ، مغلوب سرسبز‌ی شهر کیفیت هوای امروز مشهد همچنان «ناسالم برای افراد حساس» (۱۶ مهر ۱۴۰۴) آغاز اجرای قرارداد بازسازی ۱۷۸ دستگاه اتوبوس فرسوده در ناوگان اتوبوسرانی مشهد پلمب ۲ کافی‌شاپ متخلف در بولوار وکیل‌آباد مشهد (۱۵ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

رییس کمیته بانوان کلان‌شهر‌های ایران: باید خانواده‌محوری را از شهرداری آغاز کنیم

  • کد خبر: ۱۰۹۹۰۷
  • ۰۳ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۳:۰۸
رییس کمیته بانوان کلان‌شهر‌های ایران: باید خانواده‌محوری را از شهرداری آغاز کنیم
رییس کمیته بانوان کلان‌شهر‌های ایران گفت: شهر‌های دوستدار خانواده و در سطح بالاتر شهر خانواده‌محور شهری است که تمامی اقدامات آنان پیوست خانواده داشته باشد، ما باید خانواده محوری را از شهرداری آغاز کنیم.

به گزارش شهرآرانیوز، مریم اردبیلی در نشست کمیسیون اجتماعی و فرهنگی مجمع شهرداران کلان‌شهر‌های ایران، اظهار کرد: یکی از مشکلاتی موجود، مباحث مربوط به خانواده محوری است؛ دغدغه خانواده‌ها جدی است و طبق فرمایشات آقا باید تغییر گفتمانی داشته باشیم و زمین‌های تمدنی را فراهم کنیم.

وی ضمن اشاره به اینکه بحث خانواده در شهر و نسبت حمکرانی خانواده سطوحی از توجه را نیاز دارد، افزود: در این زمینه مشکلات جدی و بزرگی وجود دارد و اقدامات ما فقط محدود به ساخت پارک مادر و کودک و ... شده است و ما به عنوان حاکم شهری خانواده را منفعل نگه داشته و میزان کمی خدمات به آنان ارائه می‌دهیم.

رییس کمیته بانوان کلانشهر‌های ایران بیان کرد: شهر‌های دوستدار خانواده و در سطح بالاتر شهر خانواده‌محور شهری است که تمامی اقدامات آنان پیوست خانواده داشته باشد، ما باید خانواده محوری را از شهرداری آغاز کنیم.

مشاور شهردار و مدیرکل امور بانوان شهرداری تهران با بیان اینکه خانواده مصرفی شده است، خاطرنشان کرد: ما باید آسیب خانواده را درست و قدرت را به خانواده بازگردانیم، طرح‌هایی که پشت درب‌های بسته نوشته می‌شود، اهمیتی ندارد.

اردبیلی ضمن اشاره به اینکه در فضای فرا مدرن که قدرت دولت‌ها در حال کم‌شدن است اگر این قدرت را به خانواده دهیم، راه نجات ما است، تصریح کرد: هفته آینده با دختران نوجوان در حال انجام پروژه‌ای هستیم که براساس آن دختران را برای خانواده آینده تربیت کنیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->