پلیس مشهد در تعقیب جانیان اینستاگرامی | این ۲ قاتل مسلح را شناسایی کنید + تصاویر گوشی‌قاپ‌های خشن در دام پلیس مشهد | اعتراف به ۴۰ فقره سرقت با شگرد‌های مختلف کسب مدال طلای المپیاد جهانی ریاضی توسط دانش‌آموز زنجانی نجات جان مسافر مشهدی از آبشار دوزین استان گلستان(۲۷ تیر ۱۴۰۴) انتشار اسامی رژلب‌ها و برق لب‌های غیرمجاز در بازار لوازم آرایشی آبادان گرم‌ترین شهر جهان شد آتش به جان طبیعت حفاظت شده ایلام افتاد (۲۷ تیر ۱۴۰۴) شهادت ۳ هم‌وطن در حادثه تیراندازی در خمین (۲۷ تیرماه ۱۴۰۴) دفترچه سؤالات نوبت دوم کنکورهای تجربی، هنر و زبان‌های خارجی ۱۴۰۴ منتشر شد + لینک سوالات واکنش آموزش‌وپرورش به شایعه افشای سوالات آزمون تیزهوشان و نمونه‌ دولتی پرونده کنکورهای دو نوبته بسته شد پایان سرخک و سرخجه در ایران؛ تأیید رسمی تا سال ۲۰۲۳ کنکور ۱۴۰۴ در آرامش برگزار شد | شروع ترم نوورودها به تعویق افتاد ۸ هزار نیروی پلیس راهور برای تأمین ایمنی تردد زائران اربعین ۱۴۰۴ آماده‌باش هستند زلزله ۴.۶ ریشتری شاهرود را لرزاند (۲۷ تیر ۱۴۰۴) آغاز رقابت داوطلبان گروه آزمایشی علوم تجربی در کنکور ۱۴۰۴ راه اندازی ۳۰ اورژانس اجتماعی در کشور | ایجاد بیش از ۵ هزار فرصت شغلی برای جامعه هدف بهزیستی ۶۳ کشته و ۲۹۰ زخمی در سیل مرگبار ایالت پنجاب پاکستان + فیلم (۲۶ تیر ۱۴۰۴) پیگیری برای ثبت جهانی روستای «مارین» (۲۶ تیر ۱۴۰۴) درباره بادکش درمانی که به یکی از رایج ترین روش های درمانی سنتی تبدیل شده است | درمان‌های آرام بخش افزایش اعتبارات حوزه میراث فرهنگی اردبیل (۲۶ تیر ۱۴۰۴) دفترچه سؤالات نوبت دوم کنکور ریاضی و علوم انسانی ۱۴۰۴ منتشر شد + لینک سوالات حق پرستاری مددجویان بهزیستی با اولویت سه دهک اول در حال پیگیری است ویدئو | مسئولیت‌پذیری و اقدام بموقع پرستاران شیرخوارگاه آمنه تهران پیش از بمباران رژیم صهیونیستی سارقان موتورسیکلت‌های تهران دستگیر شدند مستمری‌بگیران زن می‌توانند مستمری همسر خود را نیز دریافت کنند کلاهبرداری که همسر باردارش را روانه زندان کرد پیداشدن پیکرهای بیش از ۶۰ درصد شهدای جنگ ۱۲روزه، توسط نیرو‌های هلال‌احمر واریزی به حساب بازنشستگان صندوق ذخیره فرهنگیان (۲۶ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

میزان افزایش شهریه مدارس به زودی مشخص می‌شود

  • کد خبر: ۱۱۰۰۴۴
  • ۰۴ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۰:۵۴
میزان افزایش شهریه مدارس به زودی مشخص می‌شود
رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی و مشارکت‌های مردمی گفت: اوایل نیمه دوم خردادماه میزان افزایش شهریه مدارس غیردولتی مشخص می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، احمد محمودزاده درباره شهریه مدارس و مراکز غیردولتی اظهار کرد: الگوی تعیین شهریه مدارس به آموزش‌وپرورش استان‌ها ابلاغ شده است و همچنین در این‌خصوص در فضای مجازی و به‌صورت حضوری نیز جلساتی برگزار شده است.

وی با بیان اینکه امسال تغییراتی در رویکرد تعیین شهریه ایجاد شده است، افزود: امسال ۳۵ درصد الگوی شهریه به اجرایی کردن اهداف سند تحول بنیادین، رویکرد‌های تربیتی و فرهنگی مدارس، آموزشی سایر حوزه‌ها و سهم مدارس در جشنواره‌ها و مسابقات فرهنگی، هنری، ورزشی و قرآنی است که این موضوعات را می‌توان مطالبه جدی سازمان دانست.

معاون وزیر آموزش‌وپرورش خاطرنشان کرد: آماده‌سازی و بسترسازی از پایه برای موضوعات عنوان شده در حال انجام است که اوایل نیمه دوم خردادماه این الگوی شهریه مشخص می‌شود.

محمودزاده یادآور شد: امسال الگوی شهریه به‌صورت درصدی اعلام نمی‌شود، هر مدرسه متناسب با الگوی شهریه و فعالیت‌های آموزشی و پرورشی شهریه‌ای متفاوت دارد.

وی عنوان کرد: همچنین برای سال‌های آینده هم برنامه‌های خوبی مدنظر است که بحث شهریه سمت‌وسو جهت‌گیری مناسبی پیدا کند.

کیفیت‌بخشی در الگوی شهریه مدارس گنجانده شد

رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی و مشارکت‌های مردمی همچنین درباره افزایش شهریه مراکز غیردولتی گفت: الگوی شهریه مراکز غیردولتی به استان‌ها تفویض اختیار شده است، البته این الگو امسال نسبت به سال گذشته تغییراتی هم داشته است.

محمودزاده ادامه داد: موارد جدیدی مبنی بر کیفیت‌بخشی در الگو گنجانده شده که بر این اساس قرار نیست فقط با توجه به فضا، معلم، تجهیزات و امکانات بسنده کرد.

وی عنوان کرد: به دنبال این هستیم که آموزش در مراکز آموزشی مانند کلاس‌های کنکور و زبان با آیتم کیفیت‌بخشی دنبال شود. البته زمان افزایش شهریه مراکز غیردولتی بر اساس سال شمسی تعیین می‌شود.

مدارس و مراکز غیردولتی هرسال میزان درصدی مشخصی افزایش شهریه داشتند، این میزان درصد برای همه انواع مدارس و مراکز باتوجه‌به کیفیت و نوع فعالیت افزایش می‌یافت، اما امسال سازمان مدارس و مراکز غیردولتی قرار است که افزایش شهریه را به‌صورت درصدی اعلام نکند و برای هر مرکز به طور جداگانه بر اساس استاندار‌های موجود، شهریه متفاوتی را در نظر گیرد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->