واکنش ناتو و اتحادیه اروپا به ورود جنگنده‌های روسیه به حریم هوایی استونی واکنش شدید طالبان افغانستان علیه ادعای ترامپ برای کنترل آمریکا بر پایگاه بگرام توضیحات فرماندار مشهد درباره صدا‌های شنیده‌شده در برخی مناطق شهر (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) سنتکام مدعی شد: کشته شدن یک عضو ارشد داعش در سوریه ایروانی: قطعنامه ۲۲۳۱ همانگونه که توافق شده باید به پایان برسد گفت‌وگوی تلفنی عراقچی با گروسی درباره اسنپ‌بک ادامه اتهام‌زنی رئیس جاسوسان انگلیس علیه ایران بیانیه وزارت خارجه ایران درباره بازگشت قطعنامه‌های سازمان ملل واکنش سفیر ایران به رأی منفی شورای امنیت به قطعنامه ادامه رفع تحریم‌های ایران: سازمان ملل فرصت گفت‌و‌گو و اجماع را بر باد داد شورای امنیت سازمان ملل قطعنامه تداوم لغو تحریم‌ها علیه ایران را تصویب نکرد آغاز نشست شورای امنیت برای رای‌گیری درخصوص قطعنامه تداوم لغو تحریم‌ها علیه ایران (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) سرکرده داعشی مرتبط با حمله به سفارت ایران در بیروت به هلاکت رسید غریب‌آبادی: ایران برای مواجهه با هر سناریویی آماده است تصویب نوزدهمین بسته تحریمی اروپا علیه روسیه پیشنهاد دبیرکل حزب مردم سالاری به پزشکیان: با ترامپ ملاقات کنید آیت‌الله علم‌الهدی: هوشیاری و بیداری مردم، کلید حفظ استقلال و عزت کشور است | مسئولان نظام مجری فرمایشات رهبری هستند عملیات ضدصهیونیستی در قدس اشغالی (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) وزارت خزانه‌داری آمریکا برای کمک به سوریه وعده داد نقص فنی برای هلیکوپتر حامل ترامپ در سفر به انگلیس ترامپ به اظهارات نامزد شهردار نیویورک درباره بازداشت نتانیاهو واکنش نشان داد آمریکا به قطع بودجه آژانس برای فشار به ایران تهدید کرد ماکرون: اسرائیل در حال نابودکردن تصویر خود در نگاه افکار عمومی جهان است رهبر کره شمالی بر آزمایش تسلیحات بدون سرنشین نظارت کرد شهادت ۵۰ فلسطینی دیگر در غزه (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) ترامپ کمک‌های نظامی به تایوان را متوقف کرد اردوغان: رژیم صهیونیستی ثبات منطقه را به خطر می‌اندازد روایت عراقچی از طرح پیشنهادی ایران به اروپا | راهی برای حرکت به جلو وجود دارد
سرخط خبرها

آبت‌الله علم‌الهدی: تاختن دشمن به اسلام به دلیل استیصالش در برابر انقلاب است

  • کد خبر: ۱۱۱۱۰۵
  • ۱۳ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۴:۵۸
آبت‌الله علم‌الهدی: تاختن دشمن به اسلام به دلیل استیصالش در برابر انقلاب است
امام جمعه مشهد گفت: جریان استکباری غرب نمی‌تواند در مقابل انقلاب اسلامی ایران کاری از پیش ببرد و به همین دلیل همه دستگاه‌های هنری خود را برای براندازی اسلام به میدان آورده اند تا با این دین بجنگند.

به گزارش شهرآرانیوز، آیت الله سید احمد علم الهدی در خطبه های نماز جمعه امروز مشهد که در حرم مطهر امام رضا(ع) اقامه شد افزود: جشنواره کن مظهر اسلام ستیزی شده است و چند عنکبوت سیاه فرهنگی به نام ایرانی بودن بر ضد بارگاه ملکوتی امام رضا (ع) و اهل بیت علیهم السلام در حال مبارزه کردن هستند. 

وی اضافه کرد: امروز آنها با اسلام دشمنی می‌کنند و این در حالی است که برخی که خود را بر مدار ولایت اهل بیت علیهم السلام می‌دانند وقتی چنین توهینی صورت می‌گیرد سکوت کرده اند و عکس العملی نشان نمی‌دهند و این نشان می‌دهد در کنار دشمن شناسی باید امام شناسی هم وجود داشته باشد تا دشمنی که در لباس دوست قرار دارد شناخته شود.  

خطیب جمعه مشهد با اشاره به ایام سالگرد ارتحال بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران گفت: سی و چند سال از رحلت امام خمینی (ره) گذشته است و این داغ، فراموش شدنی نیست و یکی از مصادیق جهاد تبیین که رهبر معظم انقلاب اسلامی بر آن تاکید داشتند بیان روش و راه امام راحل است زیرا اکنون اگر واقعیت امام به درستی تبیین نشود راه و روش این شخصیت بزرگوار از سوی جریان های داخل و خارج تحریف می شود.

علم الهدی افزود: افرادی که روزگاری به گفته رهبر معظم انقلاب سوپر انقلابی بودند و اکنون خسته شده اند و رفتار کنونی خود را به امام نسبت می‌دهند و یا افراد عدالت خواهی که فکر می‌کنند با ایستادن در مقابل ولایت در حال پیمودن راه امام هستند از این جمله اند.

وی ادامه داد: از زمان غیبت کبری امام زمان (عج) تا شکل گیری انقلاب اسلامی بزرگانی از علمای دین موضوع ولایت فقیه را فقط تدریس و بیان می‌کردند ولی امام خمینی (ره) آن را در ماهیت انقلاب اسلامی پیاده سازی کرد و این در حالی بود که امام در روزگاری ظاهر شد که در جهان ۲ نظام سوسیال امپریالیسم و لیبرال امپریالیسم، تمام جهان را در بر گرفته بود و این ۲ جریان، جریان سیاست منهای دین و خدا و حذف دین از زندگی را گسترش می داد.

امام جمعه مشهد گفت: انقلاب امام، معادلات سیاسی جهان را بر هم زد و موجب ترویج خداباوری و معادباوری شد و اکنون شاهد گسترش اسلام در جهان هستیم زیرا امام خمینی تحول ساز بود و اکنون شاهد اسلام خواهی در دنیا هستیم.

علم الهدی افزود: نقش امام خمینی در آشنایی جهان با آموزه های اهل بیت علیهم السلام و دین از ایجاد انقلاب اسلامی ایران مهم تر است و استکبار جهانی آن را بر نمی تابد و می‌خواهد برای از بین بردن انقلاب، دین اسلام را از میان بردارد.

منبع: ایرنا

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->