توضیحات شهردار مشهد درباره پروژه مشترک آستان قدس رضوی و مدیریت شهری (۱۴ آبان ۱۴۰۳) بهره‌برداری از فاز اول پروژه اتصال بولوار امام‌خمینی (ره) به بولوار نماز مشهد در دهه فجر ۱۴۰۳ شهروندخبرنگار | درخواست ایجاد ایستگاه‌های دوچرخه اشتراکی در بولوار هدایت مشهد + پاسخ برپایی بازار سیار صنایع دستی بانوان کارآفرین در مشهد (۱۴ آبان ۱۴۰۳) بهره‌برداری از هفت طرح عمرانی در محدوده حرم مطهر رضوی در آینده‌ای نزدیک خدمات‌رسانی فرودگاه مشهد به حدود ۵ میلیون زائر رضوی در نیمه‌ نخست سال ۱۴۰۳ هوای کلانشهر مشهد برای دومین روز پیاپی «آلوده» است (۱۴ آبان ۱۴۰۳) درباره کوچه «مسجد رانندگان» در خیابان امام‌رضا(ع) مشهد | حکایت «رانندگان» و کوچه‌ای پشت چهنو اجرای ۶۱۷ پروژه طی سه سال در منطقه پنج شهرداری مشهد شهردار مشهد: برای تمام حوزه‌های کلان مشهد پروژه داریم اختصاص زمین صدهکتاری برای زندان جدید مشهد | شهردار مشهد از انتقال زندان به خارج شهر خبر داد هشدار زرد مدیریت بحران استان خراسان رضوی | بارش های رگباری و کاهش محسوس دما تا آخر هفته توسعه گردشگری پایدار مشهد با ثبت میراث ناملموس فرهنگی تعریف ۴۵ پروژه محوری برای سال پایانی شورای ششم مشهد جزئیات اجرای طرح پیشخان زیارت | امکان جلوه‌نمایی رضوی در ۲ هزار نقطه مشهد آماده‌سازی خیابان امام رضا(ع) برای راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد سرویس دهی رایگان ناوگان اتوبوسرانی مشهد به دانش آموزان ویژه مراسم راهپیمایی (۱۳ آبان ۱۴۰۳) سرویس‌دهی رایگان متروی مشهد به راهپیمایان در ۱۳ آبان ۱۴۰۳ افزودن ۲ خط پروازی خارجی به پرواز‌های فرودگاه مشهد
سرخط خبرها

قطع برق اداره های پر مصرف مشهد برای جلوگیری از خاموشی خانه‌ها

  • کد خبر: ۱۱۱۵۸۵
  • ۱۸ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۲:۲۸
قطع برق اداره های پر مصرف مشهد برای جلوگیری از خاموشی خانه‌ها
سخنگوی صنعت برق خراسان رضوی گفت: خط قرمز این مجموعه، تأمین برق و روشنایی خانگی است.

بنیامین یوسف زاده | شهرآرانیوز؛ خنکای بهار امسال چراغ‌های خانه هامان را پرسوتر کرد تا کمی دیرتر به فکر خاموشی‌هایی بیفتیم که تابستان پارسال دامن گیرمان شده بود. هرچند به گفته مدیران صنعت برق، وضعیت تولید در کشور از میزان مصرف عقب‌تر است، همین که کنتور استفاده از این انرژی در بهار امسال به واسطه آسمان ابری مشهد و خیلی از مناطق کشور کمتر از مدت مشابه پارسال بوده است، باید کلاهمان را بالا بیندازیم.

البته دست اندرکاران صنعت برق این را هم می‌گویند که می‌خواهند کسی زیان نبیند و به علت تراز منفی بین تولید و استفاده، همچنان باید در مدار الگوی مصرف گام برداشت تا از این رهگذر نه سیخ روشنایی خانه‌ها بسوزد و نه کباب تولید کارخانه ها.

به گفته سخنگوی صنعت برق خراسان رضوی، خط قرمز این مجموعه، تأمین برق و روشنایی خانگی است.

حسن حشمتی در گفتگو با شهرآرا به تصویب نامه‌ای اشاره می‌کند که حدود یک ماه پیش به تأیید هیئت وزیران رسیده است تا خط و خطوط مصرف برق را برای عبور از وضعیت خاص تابستان برای صاحبان صنایع و دستگاه‌های اجرایی مشخص کند. بر اساس این مصوبه، ادارات و بانک‌ها موظف اند در ماه‌های گرم امسال در ساعات اداری ۳۰درصد و در ساعات غیراداری ۶۰درصد از مصرف برقشان را نسبت به دوره مشابه پارسال کاهش دهند.

او به این موضوع هم اشاره می‌کند که در ماه‌های فروردین و اردیبهشت امسال ۷۰درصد از مشترکان برق این کلان شهر الگوی مصرف را رعایت کرده اند. الگوی مصرف برای ماه‌های غیرگرم دویست کیلووات ساعت و برای ماه‌های گرم سال شامل خرداد، تیر، مرداد و شهریور سیصد کیلووات ساعت است که اگر با حساب یک میلیون و ۶۵۰ هزار مشترک مشهدی برق دلمان را خوش کنیم به گام برداشتن مردم در خط الگوی مصرف، می‌توان خوش بین بود که گذر از گرمای تموز، امسال راحت‌تر از سال‌های پیش خواهد بود.

تشویق خوش مصرف‌ها

معاون بهره برداری شرکت توزیع نیروی برق مشهد همچنین از اختصاص بسته‌های تشویقی شرکت توانیر برای خوش مصرف‌ها خبر می‌دهد و می‌گوید: اگر مشترکی سقف الگوی مصرف را رعایت کند و قبض مصرفی اش نسبت به دوره مشابه پارسال کاهش داشته باشد، به ازای کاهش هر یک کیلووات ساعت، پانصد تومان از هزینه برق مصرفی اش کم می‌شود.

سخنگوی صنعت برق خراسان رضوی با اشاره به شیوه کاهش برق در کارخانجات و مراکز صنعتی نیز می‌گوید: برای مجموعه صنایع برآورد‌هایی انجام داده ایم و متناسب با هر صنعت به صورت شناور گام برمی داریم. دولت سیاست‌های تشویقی و فرهنگی را برای بخش‌های صنایع و کشاورزی از لحاظ مدیریت مصرف اتخاذ کرده و در تلاش است تا کمبود تولید در ایام اوج مصرف را مدیریت کند تا بخش خانگی دچار خاموشی نشود. همچنین با مدیریت مصرف چاه‌های کشاورزی در زمان اوج مصرف نوزده ساعت برق رایگان به کشاورزان اختصاص پیدا خواهد کرد.

امیدوار به یاری مردم

وی مصرف این روز‌های برق در مشهد را بین ۱۲۵۰ تا ۱۳۰۰ مگاوات اعلام و اضافه می‌کند: پارسال به علت گرمای زودرس، نیروگاه‌ها مجبور شدند بدون انجام تعمیر و نگهداری به تولید برق مشغول شوند و این موضوع فشاری دوچندان را بر نیروگاه‌ها وارد کرد، اما امسال که وضعیت آب وهوایی بهتر است، نیروگاه‌ها نیز به موقع توانسته اند دوره تعمیر و نگهداری را پشت سر بگذارند. با این حال، هنوز چشم امید به یاری مردم داریم تا همچنان به مواردی ازجمله تنظیم درجه کولر‌های آبی و گازی و همچنین خاموش کردن لامپ‌های اضافه در ساعات اوج مصرف توجه داشته باشند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->