ادعای انگلیس: چاره‌ای جز فعال‌سازی اسنپ‌بک نداشتیم | تاکید بر مهلت ۳۰ روزه ایران هشدار وزارت کشور درباره آخرین مهلت ۱۰ روزه اتباع غیرمجاز | هدف‌گذاری خروج ۱.۸ میلیون نفر تا پایان سال ۱۴۰۵ انتقاد رسانه عبری از عملیات نظامی در غزه | ۱۰۰ نظامی اسرائیلی کشته خواهند شد شهادت ۶۸ فلسطینی در حملات اسرائیل به غزه در ۲۴ ساعت گذشته (۱۰ شهریور ۱۴۰۴) افشای دروغ نتانیاهو؛ دادگاه صهیونیستی او را به خاطر «قطرگیت» به بازجویی احضار کرد (۱۰ شهریور ۱۴۰۴) مرگ مشکوک ۴ نامزد حزب افراطی آلمان در آستانه انتخابات لاوروف: غرب از دلار برای سرکوب رقبا استفاده می‌کند | تضعیف اعتماد به ارز آمریکا روایت یک مقام دولت از دیدار پزشکیان و پوتین پزشکیان با حضور نیرو‌های فرامنطقه‌ای در قفقاز مخالفت کرد عراقچی با لاوروف دیدار کرد (۱۰ شهریور ۱۴۰۴) فاجعه غزه؛ ۱۰۰۰ قطعنامه اجرا نشده به سود فلسطین | رئیس تشکیلات خودگردان: مردم غزه یا در جنگ می‌میرند یا از گرسنگی! مادورو: ۸ ناو جنگی آمریکا با ۱۲۰۰ موشک و یک زیردریایی هسته‌ای به ونزوئلا نزدیک می‌شوند | آماده مقابله با تهدیدها هستیم علت صدای انفجار در رشت چه بود؟ (۱۰ شهریور ۱۴۰۴) وقوع انفجار در شهر حلب سوریه (۱۰ شهریور ۱۴۰۴) نامه مشترک وزرای خارجه ایران،چین و روسیه در رد فعال‌سازی اسنپ‌بک عضو حزب‌الله: هرگز وارد تقابل با ارتش لبنان نخواهیم شد بیانیه شورای همکاری خلیج فارس درباره ایران، جزایر سه‌گانه، میدان گازی آرش و کشورهای منطقه (۱۰ شهریور ۱۴۰۴) پزشکیان و پوتین بر تاثیر اجرای توافق جامع بلندمدت در گسترش روابط دو کشور تأکید کردند درخواست ۶۰۰ مقام ارشد و دیپلمات اسرائیلی از ترامپ برای توقف جنگ غزه اردوغان: حمایت ما از ایران در زمینه مذاکرات هسته‌ای ادامه دارد کارکنان بندر «جنوا» ایتالیا، اسرائیل را تهدید کردند موضع جدید بن سلمان درباره فلسطین مجلس از تلاش دولت برای عملیاتی شدن کامل توافق راهبردی ایران و چین حمایت کرد آیت‌الله علم‌الهدی: امام یازدهم (ع) با حکمت و تدبیر، راه هدایت جامعه شیعی را هموار ساختند اعضای سازمان همکاری شانگهای به ۲۷ کشور افزایش یافت حمله موشکی و پهپادی گسترده یمن به اسرائیل (۱۰ شهریور ۱۴۰۴) دیدار پوتین و پزشکیان در اجلاس سران سازمان همکاری شانگهای + فیلم
سرخط خبرها

ظریف به قلب آسیا می رود

  • کد خبر: ۱۱۱۸۴
  • ۱۷ آذر ۱۳۹۸ - ۲۰:۴۰
ظریف به قلب آسیا می رود
وزیر امور خارجه ایران در هشتمین کنفرانس وزرای خارجه «قلب آسیا» که فردا (دوشنبه) ۱۸ آذر ماه درباره افغانستان در استانبول برگزار می‌شود، شرکت می‌کند.
به گزارش شهرآرانیوز؛ «محمدجواد ظریف» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در هشتمین نشست وزیران امور خارجه «قلب آسیا» یا همان روند استانبول که فردا (دوشنبه) ۱۸ آذر ماه ۱۳۹۸ با عنوان «صلح، همکاری و رفاه» در استانبول ترکیه برگزار می‌شود، شرکت خواهد کرد.
محور اصلی این نشست صلح، مشارکت و همکاری‌های منطقه‌ای برای آینده افغانستان است.

نشست کارشناسان ارشد نیز امروز در استانبول در حال برگزاری است.

در کنفرانس قلب آسیا که به پیشنهاد افغانستان و ترکیه و با تمرکز بر امنیت در افغانستان و کشور‌های منطقه قلب آسیا تشکیل شده ۱۴ کشور آذربایجان، چین، هند، ایران، قزاقستان، قرقیزستان، روسیه، عربستان سعودی، تاجیکستان، ترکمنستان، امارات متحده عربی و پاکستان به همراه افغانستان و ترکیه عضو هستند.

هفتمین نشست قلب آسیا نیز آذر ماه ۱۳۹۶ در باکو پایتخت جمهوری آذربایجان برگزار و ظریف وزیر امور خارجه ایران در این نشست حضور یافت و سخنرانی کرد. (اینجا بخوانید)

ششمین کنفرانس وزرای خارجه «قلب آسیا - روند استانبول» درباره افغانستان ۱۴ آذر ۱۳۹۵ در آمریتسار هند برگزار و ظریف در این نشست شرکت کرد.

پنجمین نشست این کنفرانس آذر ماه ۱۳۹۴ در اسلام آباد پاکستان برگزار و ظریف در این کنفرانس به نمایندگی از ایران شرکت کرد. چهارمین نشست هم سال ۱۳۹۳ در چین برگزار شد. آلماتی قزاقستان اردیبهشت ۱۳۹۲ میزبان سومین نشست این کنفرانس بود و دومین نشست هم در سال ۱۳۹۱ در کابل و نخستین نشست هم در استانبول برگزار شد.

محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه کشورمان ۱۷ آبان ماه سال جاری برای شرکت در بیست و چهارمین نشست وزرای امور خارجه سازمان همکاری اقتصادی «اکو» به ترکیه سفر کرده بود. این نشست شنبه ۱۸ آبان در آنتالیای ترکیه برگزار شد.

ظریف همچنین شهریور سال جاری حسن روحانی رئیس جمهور کشورمان که برای شرکت در نشست سه جانبه روسای جمهور ایران، ترکیه و روسیه به آنکارا سفر کرده بود را همراهی کرد.

به گزارش فارس، محمدجواد ظریف اول فروردین ماه برای شرکت در نشست فوق العاده سازمان همکاری اسلامی در پیکشتار وحشیانه مسلمانان در نیوزیلند به ترکیه رفت. این نشست دوم فروردین در استانبول برگزار شد. وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران ۲۷ فروردین ماه نیز در دومین مقصد سفرش بعد از دمشق به منظور رایزنی‌های دوجانبه با مقامات ترکیه درباره تحولات منطقه وارد آنکارا شد.

«مولود چاووش اوغلو» وزیر خارجه ترکیه نیز خرداد ماه سال جاری به اصفهان سفر و با محمدجواد ظریف در این شهر دیدار و گفتگو کرد.
 
منبع: فارس
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->