جلسه مهم هیئت‌مدیره باشگاه پرسپولیس اعتراف تلخ کارتال: باید ارونوف را از لیست خارج می‌کردم نتیجه و ویدیو خلاصه بازی لیورپول و منچسترسیتی(۵ اسفند ۱۴۰۳)| لیورپول قهرمان است! چهار غایب قطعی پرسپولیس در دربی انتقاد دورسون از وینگرهای پرسپولیس بازگشت امیری به تمرینات پرسپولیس در آستانه دربی پخش زنده بازی منچسترسیتی و لیورپول (۵ اسفند ۱۴۰۳) + تماشای آنلاین سازمان نظام وظیفه: سهرابیان مشکلی برای بازی ندارد دستور ویژه استاندار خراسان رضوی برای ساخت کمپ بین‌المللی ورزش‎‌های پارالمپیکی در مشهد+ویدئو آبی‌ها کماکان به دنبال تعویق دربی! نتیجه بازی ایران و ژاپن در جام ملت‌های زیر ۲۰ سال آسیا + فیلم خلاصه بازی و ضربات پنالتی | جام جهانی پرید بنیادی‌فر و حیدری، گزینه‌های قضاوت دربی وضعیت مبهم آزادی برای دربی بازتاب عملکرد ضعیف کارتال در رسانه‌های کشورش کفاشیان رد شکایتش از سوی فیفا را تکذیب کرد قرعه آسان استقلال در جام حذفی موسیمانه استقلال را تهدید کرد سرآسیایی: تا کجا چوب نجابتمان را بخوریم؟
سرخط خبرها

تلاش سیچوان برای تمدید با حدادی

  • کد خبر: ۱۱۱۸۹۱
  • ۲۰ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۸:۲۹
تلاش سیچوان برای تمدید با حدادی
رسانه‌های چین از پیگیری سیچوان برای تمدید قرارداد حامد حدادی به مدت یک فصل دیگر خبر دادند.

گروه ورزش/شهرآرانیوز، آژانس خبری سوهوی چین در گزارشی از بازگشت یوان تانگ ون ستاره دو فصل پیش تیم بسکتبال سیچوان که به عنوان بازیکن قرضی به شانگ‌های پیوسته بود، خبر داد.
به انضمام این خبر، به موضوع پیگیری سیچوان برای تمدید قرارداد حامد حدادی ملی پوش بسکتبال کشورمان اشاره شده و نوشته: (حدادی موضوع پیشنهاد سیچوان را تایید کرده، اما واکنشی مبنی بر پذیرش یا رد آن نداشته است. یکی از دلایل تردید حدادی موضوع قرنطینه اجباری اتباع خارجی و تداوم سیاست‌های پیشگیری چین علیه COVID-۱۹ است.)
سیچوان که سال ۲۰۱۵ با حدادی قهرمان CBA شد، فصل کابوس واری را با عنوان نازل پانزدهمی پشت سر گذاشت. حالا با بازگشت تانگ ون، هواداران این تیم خواهان تمدید قرارداد حدادی شده‌اند. ۱۵/۶ امتیاز، ۱۲/۸ ریباند و ۷/۴ پاس گل آمار فصل پیش حدادی در CBA است.
این در حالی است که شهرداری گرگان هم مذاکراتی با حدادی داشته است، ولی هنوز مشخص نیست کاپیتان تیم ملی چه تصمیمی برای فصل پیش رو می‌گیرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->