دستگیری ۳۸۶ متهم به سرقت در اجرای طرح اقتدار امنیت اجتماعی در مشهد زمان برگزاری کنکور سراسری ۱۴۰۴ اعلام شد تلاش‌های ماندگار استاد باقرزاده در توسعه دانشگاه فردوسی و رفاه دانشجویان اختصاص ۲.۲ هزار میلیارد تومان برای تکمیل طرح‌های نیمه‌تمام سیستان و بلوچستان آخرین اخبار از تأثیر معدل در کنکور توصیه‌هایی برای محافظت در برابر آلودگی هوا واژگونی خودرو در بولوار وکیل‌آباد مشهد بدون مصدوم و محبوس تنها نشانه پوکی استخوان «شکستگی» است ستاد حقوق بشر به تصویب قطعنامه پیشنهادی کانادا علیه ایران اعتراض کرد اختلافات مالی بین ۳ دوست در تهران منجر به قتل شد شمارش معکوس برای روشن‌شدن تنور نانوایی در محله عمار یاسر مشهد اعترافات مردی که همسرش را با کلنگ در مشهد به قتل رساند + عکس پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (پنجشنبه، یکم آذر ۱۴۰۳) | تداوم بارش باران در غالب نقاط استان نگرانی وزیر بهداشت از روند نزولی زادوولد در کشور | ثبت کمتر از یک میلیون تولد در سال ۱۴۰۳ بازنشستگان تأمین اجتماعی فعلاً بیمه تکمیلی ندارند! (یکم آذر ۱۴۰۳) | لطفاً بیمار نشوید انجام ۱۵۰۰ عمل جراحی برای مجروحان حادثه لبنان در ایران تأکید معاون وزیر نیرو بر ضرورت اعمال مدیریت مصرف آب در مشهد افزایش مرگ‌ومیر ناشی از «هاری» در ایران کمبود برخی تجهیزات پزشکی در مشهد که حیات بیمار را به خطر می ‎اندازد ظفرقندی: موافق درمان رایگان سالمندان بالای ۶۵ سال نیستم رمزگشایی از صد‌ها پرونده سرقت در روزهای اخیر | دستگیری ۳۴۱ سارق، کلاهبردار و مالخر اهمیت سرمایه‌گذاری در تحقیقات و فناوری برای رشد علمی ایران| چرا جایگاه علمی‌مان را از دست دادیم؟ ثبت‌نام وام شهریه دانشجویان آغاز شد (یکم آذر ۱۴۰۳) وزیر بهداشت: زیرساخت افزایش ظرفیت پزشکی مهیا نشده است | توضیحات آقای وزیر برای جلوگیری از مهاجرت واکنش کمیسیون اجتماعی مجلس به ابطال بخش غیرقانونی آیین‌نامه متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان اشراف اطلاعاتی، زیرساخت فرایند موفقیت‌های عملیات انتظامی و توسعه امنیت اجتماعی است زمین لرزه نسبتا شدید در برازجان استان بوشهر (یکم آذر ۱۴۰۳) تأثیر قابل‌توجه ارتباط با دوستان بر بهبود سلامت روان ورود سامانه بارشی جدید به کشور از روز دوشنبه (۵ آذر ۱۴۰۳) کاهش افسردگی با خوردن ماهی
سرخط خبرها

نگاهی به یک دستاورد علمی جدید برای درمان سرطان

  • کد خبر: ۱۱۲۱۳۹
  • ۲۲ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۳:۵۸
نگاهی به یک دستاورد علمی جدید برای درمان سرطان
تولید یک داروی جدید که توانسته شماری از بیماران سرطانی را درمان کند، با انتقاد برخی پزشکان روبه رو شده است.

سیدمحمدرضا هاشمی | شهرآرانیوز؛ احتمالا شما هم ضرب المثل «عدو شود سبب خیر اگر خدا خواهد» را شنیده اید. کرونا در دو سال گذشته اصلی‌ترین دشمن بشر بود و جان میلیون‌ها انسان را روی کره زمین گرفت. حالا واکسنی که شرکت فایزر برای درمان این بیماری ساخته بود، دانشمندان را به راه حلی تازه برای درمان سرطان رسانده است. آن‌ها با بهره گیری از فناوری ساخت واکسن کرونای شرکت فایزربیون تک موفق شده اند یک واکسن ام آران‌ای بسازند که امید است با جلوگیری از گسترش و بازگشت توده‌های سرطانی، این بیماری را درمان کند.

براساس اطلاعات موجود، این واکسن که برای هر بیمار به شکل ویژه ساخته می‌شود، می‌تواند سیستم ایمنی را برای حمله به سلول‌های تومور تحریک کند و به طور موفقیت آمیزی مانع بازگشت دوباره سرطان شود. این دارو در مرحله اول روی چهارده بیمار مبتلا به نوع خاصی از سرطان روده در آمریکا آزمایش شد و نتایجی شگفت انگیز به همراه داشت.

همه چهارده بیماری که این دارو را دریافت کرده بودند و برای شش ماه تحت درمان بودند، صحیح و سالم از دوره کارآزمایی بیرون آمدند و آن‌ها از اینکه دیگر لازم نیست پرتودرمانی و جراحی کنند تا بهبود یابند، شگفت زده شدند. این نتایج درحالی به دست آمده است که خود پزشکان انتظار نابودی کامل تومور‌ها را نداشتند. براساس گزارش‌های موجود، بیماران در طول این آزمایش باید هر سه هفته یک بار یک دز از داروی یادشده را مصرف می‌کردند.

این درحالی است که انتشار این خبر واکنش‌های منفی زیادی هم به همراه داشته است. پزشکان منتقد دراین باره می‌گویند که این دارو دستور درمانی جدیدی نیست و مدت هاست که استفاده می‌شود. چون این دارو کمتر شناخته شده بود، زیاد مورد توجه نبوده است. برخی دیگر از پزشکان هم معتقدند که انتشار اخبار مربوط به این دارو بیشتر شبیه یک بازی رسانه‌ای و یک شلوغ بازی از سوی شرکت‌های داروسازی در جهان است.

روزنامه هفت صبح در گزارشی درباره قیمت این دارو نوشته است که قیمت هر دز این دارو ۸۰۰ میلیون تومان است و برای هر دوره درمان باید ۱۰ میلیارد تومان هزینه کرد. مبلغی که بسیاری توانایی پرداخت آن را ندارند. پزشکان معتقدند که باید مقالات مربوط به این دارو در ژورنال‌های معتبر بررسی شود تا اثربخشی و عوارض آن دقیق‌تر مشخص شود. با همه این اوصاف، این اولین بار است که یک داروی آزمایشی به طور کامل سرطان را در افراد آزمایش شده درمان می‌کند و اگر به مرحله تولید انبوه برسد، امید را به بیماران زیادی بازمی گرداند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->