تقدیر فرماندار مشهدمقدس از مدیریت تأمین کالا‌های اساسی در فروشگاه‌های شهرما خدمات‌رسانی شهرداری مشهد در ۳ حوزه خدمات‌شهری، فرهنگی و حمل‌ونقل در اربعین ۱۴۰۴ تأکید قلندرشریف بر استفاده تخصصی از نیروها و عملیاتی‌شدن برنامه‌ها در جهت تأمین منابع شهرداری مشهد قاضی‌زاده هاشمی: بهسازی و تعریض جاده میامی در تابستان شروع خواهد شد شهردار مشهد مقدس: لندفیل مهندسی-بهداشتی دفع زباله‌های بیمارستانی، استانداردترین مرکز در کشور و منطقه است + فیلم بهره‌برداری از سه کارخانه در حوزه پسماند تا پایان دوره ششم شورای اسلامی شهر مشهد احمد الشرع: سوریه از جنگ نمی‌ترسد و آماده جنگیدن است | تجزیه کشور را نمی‌پذیریم بهره‌برداری از سالن ورزشی چندمنظوره شهید زاهدی در مشهد | لندفیل مهندسی-بهداشتی دفع زباله‌های بیمارستانی به بهره‌برداری رسید نخستین تیزر فیلم‌ «زن و بچه» با بازی پریناز ایزدیار و پیمان معادی + فیلم هشدار سخنگوی شورای اسلامی شهر مشهد درباره ۱۶۹ ساختمان ناایمن رئیس کمیسیون خدمات شهری شورای شهر مشهد مقدس: افتتاح سالن چندمنظوره «شهید زاهدی»، گامی به سوی توسعه ورزشی در روستا‌های محور مشهد-میامی است برگزاری اردوی تیم ملی فلوره در مشهد مقدس مراسم نکوداشت روز شهرداری‌ها و دهیاری‌ها در مشهد برگزار شد (۲۵ تیرماه ۱۴۰۴) پیشنهاد ارائه طرحی درخصوص احداث نخستین دهکده گردشگری ویژه دهیاری‌های کشور ادامه فعالیت عمرانی خط ۳ مترو مشهد، با وجود کمبود منابع مالی رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: دولت باید اختیارات لازم را به مدیران محلی واگذار کند شهردار مشهد مقدس خبر داد: افتتاح مجموعه ورزشی به همراه لندفیل مهندسی بهداشتی ویژه دفع پسماند‌های بیمارستانی امکان استفاده نوجوانان ۱۵ساله مشهدی از دوچرخه‌های بایدو فراهم شد تأکید فرماندار مشهد بر ایمن‌سازی ساختمان‌های ناایمن آلودگی هوای کلانشهر مشهد، برای دومین روز پیاپی (۲۵ تیر ۱۴۰۴) علیزاده: انتظار داریم شهرداری مشهد با قوت بیشتری در تامین منابع مالی پروژه‌های شهری عمل کند
سرخط خبرها

پخت ۲۰ ساعته ۶۰ نانوایی در مشهد

  • کد خبر: ۱۱۲۷۹۰
  • ۲۶ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۳:۳۶
پخت ۲۰ ساعته ۶۰ نانوایی در مشهد
با هدف خدمات رسانی مطلوب به شهروندان این تعداد نانوایی متعهد به فعالیت از ساعت ۵ تا ۲۴ در مشهد شدند.

مرتضی محمدپور | شهرآرانیوز؛ در روز‌های اخیر افزایش تقاضا برای نان، باعث تشکیل دوباره صف‌های طولانی برای تهیه این کالا شده است، با این حال مسئولان جهادکشاورزی از افزایش بازرسی‌ها و زیاد شدن ساعت پخت نانوایی‌ها برای بازگشت آرامش به حوزه پخت نان می‌گویند.
در همین زمینه رئیس اداره نظارت وبازرسی جهادکشاورزی مشهد در نشست خبری هفته جهادکشاورزی گفت: بازرسان جهادکشاورزی در جریان بازرسی از ۲ هزارو ۵۷۰ واحد نگهداری و توزیع آرد در استان، ۶۳۶ فرم تخلف ثبت کرده اند.

اکبر نصری سرآسیا افزود: ۲۱۰ فقره از این تعداد بابت کم فروشی، ۱۳۶ فقره مربوط به گران فروشی و سایر تخلفات شامل عرضه آرد خارج از شبکه توزیع بود که ارزش ریالی مبلغ جریمه‌ها به صورت تجمیعی به بیش از ۴۴ میلیارد ریال رسیده است.
وی افزود: همچنین در جریان بازرسی از هزارو ۴۰۰ واحد و صنف عرضه کننده اقلام اساسی و ارزاق در مشهد، به دلیل ارتکاب تخلفاتی نظیر کم فروشی، گران فروشی و نمونه‌هایی از این قبیل، ۶۱۰ پرونده ویژه تشکیل و بالغ بر ۱۶۰ میلیارد تومان خسارت تعیین شده است.

طرح‌های تشویقی و تنبیهی برای نانوایی‌ها

رئیس اداره نظارت وبازرسی جهادکشاورزی مشهد در تشریح طرح‌های تنبیهی و تشویقی برای ۲ هزارو ۳۱۹ نانوایی سطح شهر مشهد گفت: با اجرای طرح برکت ۲ و با همکاری اتاق اصناف، وزارت صمت، اتحادیه آردونان و فرمانداری، کارگروهی تشکیل شد تا با کمک نیرو‌های بسیج، تیم‌های ویژه بازرسی و نظارت به میدان بیایند و پلمب، قطع سهمیه و لغو پروانه جزو مجازات‌هایی است که برای نانوایی‌های متخلف درنظر گرفته شده است. ازسوی دیگر، برنامه ریزی‌ها صرفا ماهیت تنبیهی ندارد و ضمن تعیین ۶۰ واحد نانوایی که برای پخت از ساعت ۵ صبح تا ۱۲ شب متعهد شده اند، نیز برای آنان سهمیه تشویقی لحاظ شده است.

وی در پاسخ به سوال شهرآرا درباره جزئیات اجرای طرح «نصب کارت خوان‌های هوشمند در نانوایی‌های مشهد» بیان کرد: به موازات فراهم کردن زیرساخت ها، تعدادی کلاس آموزشی نیز برای نانوایان درحال برگزاری است تا واحد‌های عرضه نان در خراسان رضوی به زودی با دستگاه‌های کارت خوان جدید، خدمات دهی کنند. بانک سپه، بانک پشتیبان این دستگاه‌ها انتخاب شده است، اما برای تعیین زمان دقیق اجرای طرح، باید منتظر اعلام ستاد آردونان باشیم.

محافظت از اراضی مزروعی و باغات

سرپرست جهادکشاورزی شهرستان مشهد نیز در این نشست با تاکید بر اینکه حفظ امنیت غذایی در گرو محافظت از اراضی مزروعی و باغات است، بیان کرد: برابر با ماده ۱۰ قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغات، هرگونه تغییر کاربری درقالب ایجاد بنا، برداشتن یا افزایش شن و ماسه و سایر اقداماتی که بنا به تشخیص وزارت جهادکشاورزی تغییر کاربری محسوب شود، بدون گرفتن مجوز از کمیسیون مربوط، غیرمجاز است و جرم تلقی می‌شود، بنابراین ماموران جهادکشاورزی با مالکان این اراضی برخورد قانونی می‌کنند.

محمد میری دیسفانی با بیان اینکه نقشه‌های سازمان جغرافیایی ارتش و پایش‌های میدانی، مهم‌ترین منابع تعیین خط حد اراضی کشاورزی است، ضمن تاکید بر دقت برای تعیین خط حد اراضی کشاورزی گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون، از میان هزارو ۳۱۰ پلاک کشاورزی ثبت شده غیرمجاز، ۵۵۰ پلاک مشتمل بر ۱۶ هزار مترمربع زمین که با اراضی ملی تداخل داشت و ضمن تغییر کاربری، به صورت غیرمجاز در آن‌ها برای ساخت بنا، دیوارکشی و احداث استخر اقدام شده بود، با حکم قضایی تخریب شده اند.

وی بیان کرد: سهم کلی محصولات برداشتی مشهد در سال زراعی جاری، بیش از ۹۷۴ هزار تن بوده است که از این میان، جو با رکورد کاشت ۲۲هزارو۳۰۰هکتار، مهم‌ترین محصول کشت شده کشاورزان مشهدی را به خود اختصاص داده است و از این بخش، بیش از ۱۳هزارو۸۰۰هکتار مربوط به اراضی غیردیم است، با این حال اگرچه طبق انتظارات، بیش از ۵۵ هزار تن جو از این زمین‌ها برداشت خواهد شد، غیردیم بودن بخش اصلی کشاورزی استان، ضرورت نیاز به تامین بهینه منابع آبی را دوچندان کرده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->