گواهی سپرده بورس، مسیر جدید خودرودار شدن + جزئیات حذف وثیقه ۳۵ درصدی بانک مرکزی برای واردات خودروی جانبازان ۵۰ درصد و بالاتر هشدار سازمان بازرسی کل کشور به وزیر راه و شهرسازی درباره وضعیت بلیت هواپیما رئیس کمیسیون فرش اتاق بازرگانی: تجارت خارجی تقریبا در حالت تعلیق قرار گرفته است اطلاعیه فرودگاه مهرآباد به مسافران روز جمعه (۱۷ مرداد ۱۴۰۴)؛ ۲ ساعت زودتر حرکت کنید قیمت طلا، دلار، سکه و ارز امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) اعلام شد مهلت ثبت‌نام خودرو‌های وارداتی و وکالتی کردن حساب‌ها برای بار دوم تمدید شد راهنمای خرید میلگرد با پروانه ساختمان (میزان سهمیه + شرایط) آیا مزایای رفاهی کارگران مشمول مالیات می‌شود؟ مهلت استفاده از بخشودگی جرائم بیمه شخص ثالث امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) به پایان می‌رسد قیمت ارز اربعین امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) اعلام شد | دینار عراق چند شد؟ تخفیف های فروش؛ بازی دو سر بُرد یا شگردی برای گران فروشی اجناس؟ آیا با اجرای فیبرنوری، کابل‌دزدی به پایان می‌رسد؟ | پاسخ مسئولان به مطالبه شهروندان حمایت مدیریت شهری مشهد از صنایع و کارآفرینان ادامه‌دار خواهد بود + فیلم توضیحات مدیرعامل تامین اجتماعی درباره شیوه‌نامه بیمه کارگران ساختمانی پیش‌بینی قیمت دلار برای روز پنجشنبه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) | امید به مذاکره باز هم دلار را عقب راند پیش‌بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴ )| بازار طلا بازیچه افت دلار شد آیا قطعی برق در تهران ۴ ساعته شده است؟ (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) هدف‌گذاری ۳ هزار مگاواتی برای تولید برق سبز در خراسان رضوی تا پایان ۱۴۰۶ خرید طلا و سکه در سیزدهم ماه صفر | کشتی‌آرای: خرید طلا در سیزدهم صفر یک پدیده خرافاتی است پیش بینی قیمت طلا تا پایان سال ۱۴۰۴ با توجه به معاملات امروز بورس کالا (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) اعلام شد ریزش ۳۴ هزار واحدی شاخص بورس در آخرین روز کاری هفته | گزارش وضعیت بازار سهام (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) مکان‌های اسکان اضطراری زائران در مشهد در سه روز پایانی ماه صفر قطعی برق نخواهند داشت استاندار خراسان رضوی: ظرفیت تولید انرژی تجدیدپذیر استان تا پایان سال ۱۴۰۴ به ۴۰۰ مگاوات افزایش می‌یابد بانک مرکزی: خرید ارز اربعین از بانک سپه امکان‌پذیر شد بازگشت قطعی برق ۴ ساعته به کشور قیمت امروز دینار عراق در مشهد (چهارشنبه، ۱۵ مرداد ۱۴۰۴) مهلت نهایی تمدید بیمه شخص ثالث با بخشودگی کامل جریمه اعلام شد
سرخط خبرها

نانوایی‌ها رتبه دار تخلفات صنفی

  • کد خبر: ۱۲۱۸۹۰
  • ۲۹ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۱:۰۵
نانوایی‌ها رتبه دار تخلفات صنفی
۷۳ درصد از تخلفات شناسایی شده در بازرسی واحد‌های صنفی مشهد مربوط به نانوایی‌ها بوده است.

نگار هاشمیان | شهرآرانیوز؛ نانوایی‌های مشهد با ۹۳۶ مورد تخلف، رتبه نخست تخلفات شناسایی شده را بین واحد‌های صنفی به خود اختصاص دادند. مدیر جهاد کشاورزی شهرستان مشهد با اعلام آمار بازرسی‌ها و تخلفات صورت گرفته در حوزه اصناف گفت: از ابتدای سال جاری حدود ۳ هزارو ۱۰۰ بازدید از واحد‌های صنفی در شهرستان مشهد صورت گرفت و هزارو ۲۷۰ تخلف شناسایی شد؛ از این تعداد، ۹۳۶تخلف مربوط به نانوایی هاست. مجموع جریمه نقدی در نظر گرفته شده برای این متخلفان بیش از ۲۷۰ میلیارد تومان بوده است. همچنین در این مدت، بالغ بر ۳۶۰هزار تن آرد معادل ۷۶ هزار و ۴۴۲ کیسه آرد کشف شده است.

محمد میری دیسفانی در نشست خبری خود با اشاره به اجرای طرح برکت ۲ از تاریخ ۲۰ اردیبهشت سال جاری اضافه کرد: در این طرح تاکنون ۳ هزارو ۲۰۰ بازدید از نانوایی‌ها صورت گرفته و حدود هزار نانوایی متخلف شناسایی و در حدود ۱۲ میلیارد تومان جریمه نقدی در کنار پلمب، باطل کردن مجوز، کاهش سهمیه و... در برخورد با آن‌ها اعمال شده است. یک حساب وکتاب ساده از صحبت‌های این مسئول نشان می‌دهد که ۷۳ درصد از تخلفات شناسایی شده در بازرسی واحد‌های صنفی مربوط به نانوایی‌ها بوده و البته با توجه به حساسیت موضوع نان، احتمالا تعداد بازرسی‌ها در این زمینه بیشتر نیز بوده است.

نصب کارت خوان هوشمند نان، یکی از راه‌هایی است که دولت برای جلوگیری از تخلفات نانوایی‌ها اجرا می‌کند و مشهد نیز در اجرای آن پیشتاز است. آمار ارائه شده ازسوی مدیر جهاد کشاورزی شهرستان مشهد نشان می‌دهد که ۹۰ درصد از نانوایی‌های مشهد به دستگاه کارت خوان هوشمند مجهز شده اند؛ این در حالی است که میانگین عملکرد شهر‌های کشور در این حوزه تاکنون ۷۰ درصد بوده است. مدیر جهاد کشاورزی در نشست خبری روز پنجشنبه گفت: ۵۰ درصد نانوایی‌های کل استان، معادل ۲ هزارو ۲۱۶ واحد نانوایی در شهرستان مشهد فعالیت می‌کنند که از این تعداد، حدود ۲ هزارنانوایی دستگاه کارت خوان هوشمند نصب کرده اند.

به گفته میری، ۲۱۶ نانوایی دیگر به دلیل مشکلاتی مانند مسائل حقوقی، مشکلات شراکتی، نبود اعتبار کد ملی یا کد شاپرک و مشکلات دارایی، هنوز موفق به نصب این دستگاه‌ها نشده اند. او در بخش دیگری از سخنانش به افزایش ۲۳۰ درصدی تولید گندم اشاره کرد و افزود: با تلاش‌های صورت گرفته در حوزه کاشت محصولات استراتژیک، شاهد تولید ۳۵ هزار تن گندم در سال جاری در مشهد هستیم که رشدی ۲۳۰ درصدی را نسبت به سال قبل نشان می‌دهد. مدیر جهاد کشاورزی مشهد افزود: سطح زیر کشت گندم ۱۱هزار هکتار و ظرفیت تولید آن ۴۵هزار تن و همچنین سطح زیر کشت جو ۱۳ هزار و ۸۰۰ هکتار با میزان تولید ۵۰ هزار تن است. در تولید کلزا نیز مشهد یکی از شهر‌های استراتژیک کشور در موضوع خودکفایی دانه‌های روغنی است. سطح زیر کشت کلزا در مشهد حدود ۷۴۴هکتار با تولید هزارو ۳۰۰ تن است.

کاهش ۱۴ درصدی تولید گوشت قرمز

رئیس شبکه دام پزشکی شهرستان مشهد نیز در این نشست گفت: از اردیبهشت امسال با توجه به قیمت گذاری جدید گوشت قرمز، میزان تولید این محصول در مشهد، ۱۴ درصد کاهش داشته است.
محمود جوادی نژاد افزود: افزایش قیمت مرغ در ماه‌های اخیر باعث کاهش تقاضا و تولید این محصول در مرداد شده است؛ بر این اساس در فروردین سال جاری، روزانه ۲۲۸ تن، در اردیبهشت ۲۰۲ تن، در خرداد ۲۲۳ تن، در تیرماه ۲۰۵ تن و در مرداد ۱۹۰ تن مرغ در مشهد تولید شده است.

همچنین در این نشست، رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان مشهد با تأکید بر اینکه تغییرات اقلیم، خشک سالی و دست اندازی در طبیعت باعث ایجاد و افزایش بیابان‌ها در مشهد شده است، هشدار داد: این شرایط باعث اضافه شدن ۸ هزار هکتار بیابان به کانون‌های بیابانی مشهد شد که این موضوع زنگ خطری برای همه ماست. به گفته حسن محمدزاده مساحت شهرستان مشهد ۹۳۱هزار هکتار است که ۶۰۳ هزار هکتار آن یعنی بیش از ۶۶ درصد متعلق به منابع طبیعی است.

نانوایی‌ها رتبه دار تخلفات صنفی

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->