وقتی «برمودا» رازهای کامران نجف‌زاده را هم افشا می‌کند! تمساح خونی و سال گربه زیر سایه «مست عشق» «لوران کانته» کارگردان فیلم کلاس درگذشت فیلم‌های سینمایی امروز تلویزیون (جمعه ۷ اردیبهشت ۱۴۰۳) برگزاری کنگره شعر توس تا نیشابور + جزئیات نگاهی به مضمون بهار در شعر معاصر «پدر قهوه» سریال جدید مهران مدیری در راه شبکه نمایش خانگی چندخطی درباره‌ی کتاب «فلسفه‌ی پیاده‌روی» نوشته‌ی فردریک گرو | بجنبید، منتظرمان هستند! بازگشت بهروز افخمی با «هفت» به تلویزیون + زمان پخش تئاتر کمدی «هشتگ، بچه‌شهرستانی‌ام» روی صحنه می‌رود + پوستر و زمان اجرا انعکاسی از مظلومیت غزه در «خاورمیانه» | گفتگو با احمدرضا عبیدی (ججو) به مناسبت انتشار موزیک ویدئو جدیدش فردوسی و «شاهنامه» در نگاه محمدعلی اسلامی ندوشن «صحبت یار» در نگارخانه فردوسی + عکس اضافه شدن شخصیت «غرغر خان» به باغ شادونه نقد کامل فیلم تلماسه ۲ (Dune 2) | زیبایی و وحشت «پهلوان هرگز نمی‌میرد» و «پهلوان واقعی» در تلویزیون + زمان پخش
سرخط خبرها

جایزه ۳۰,۰۰۰ پوندی ادبیات داستانی زنان به «روث اوزکی» رسید

  • کد خبر: ۱۱۳۰۲۷
  • ۲۸ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۰:۵۳
جایزه ۳۰,۰۰۰ پوندی ادبیات داستانی زنان به «روث اوزکی» رسید
جایزه ادبیات داستانی زنان به چهارمین رمان «روث اوزکی» رسید.

به گزارش شهرآرانیوز، رمان «کتاب ماهیت و پوچی» نوشته روث اوزکی به عنوان اثر برگزیده «جایزه ادبیات داستانی زنان» معرفی شد.

 

جایزه ۳۰,۰۰۰ پوندی ادبیات داستانی زمان به «روث اوزکی» رسید

این نویسنده و فیلمساز جایزه ۳۰،۰۰۰ پوندی ادبیات داستانی زنان را برای نگارش رمانی دریافت کرده است که به گفته هیات داوران در نگارش، صمیمیت، نبوغ، شوخ‌طبعی و ناگواری متفاوت است.

رمان «کتاب ماهیت و پوچی» درباره نوجوان ۱۴ساله‌ای به نام «بنی اوه» است که پس از مرگ پدرش صدا‌های اشیا خانه را می‌شنود و با شدت گرفتن این مشکل درنهایت به یک کتابخانه عمومی ساکت پناه می‌برد. او در کتابخانه فقط صدای زمزمه اشیا را می‌شنود و البته با افراد جدیدی نیز آشنا می‌شود.

اوزکی پیش از این نیز برای خلق رمان «افسانه اکنون» در سال ۲۰۱۳ در فهرست نامزد‌های نهایی جایزه ادبی «بوکر» قرار گرفت. او در ماساچوست زندگی می‌کند و در کالج اسمیت مشغول تدریس نویسندگی خلاقانه است.

رمان ۵۶۰ صفحه‌ای «کتاب ماهیت و پوچی» طولانی‌ترین اثری بود که در فهرست نامزد‌های نهایی جایزه ادبیات داستانی زنان امسال قرار گرفت. امسال «غم و خوشی» نوشته مگ میسون، «حلقه بزرگ» نوشته مگی شیپ‌استد، «نانی که شیطان سرشت» نوشته لیسا آلن آگوستینی، «حکم» نوشته لوئیس ادریچ و «جزیره درختان گمشده» اثر الیف شافاک به فهرست نامزد‌های نهایی راه یافته بودند.

این جایزه در سال ۱۹۹۶ و پس از اعتراض‌های زیاد به فهرست نامزد‌های نهایی بوکر ۱۹۹۱ که در آن هیچ اثری از نویسندگان زن وجود نداشت، تاسیس شد. این جایزه هر ساله به برترین رمان بلندی تعلق می‌گیرد که توسط یک نویسنده زن به زبان انگلیسی نوشته شده و در بریتانیا منتشر شده باشد.

منبع: خبرآنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->