خدمات زنجیره سلامت به ایثارگران ارتقا می‌یابد سیدحسن نصرالله، سرچشمه جریان مقاومت قطره‌های اشک و گریه‌های آسمان من هم شمعی روشن می‌کنم بیعت با شهیدان مقاومت، شهید سیدحسن نصرالله و شهید سیدهاشم صفی‌الدین امضای بیانیه تکریم جبهه مقاومت توسط صدها نفر از علمای اهل سنت کاربردی‌شدن قرآن در زندگی، یک ضرورت فرهنگی است گسترش سبک زندگی قرآنی با اجرای طرح «زندگی با آیه‌ها» اعزام اردوهای راهیان نور در سال جاری ۳۰ درصد افزایش یافت اهتزاز پرچم «نَصرُ مِنَ الله و فَتح قَریب» در جوار گنبد بارگاه منور رضوی (۵ اسفند ۱۴۰۳) شاهده؛ تازه‌ترین اثر حسن روح‌الامین برای شهید نصرالله + عکس تأکید حجت‌الاسلام قرائتی بر لزوم احیای زکات در سراسر کشور طرح «زندگی با آیه‌ها» با هدف تربیت ۱۰ میلیون حافظ قرآن اجرا می‌شود پخش زنده مراسم تشییع پیکر شهید نصرالله از شبکه قرآن آزمون مرحله استانی رقابت علمی طلاب خواهر، چهارشنبه (۸ اسفند ۱۴۰۳) برگزار می‌شود بیمار در چه صورتی می‌تواند روزه نگیرد؟ | فتوای آیت الله خامنه‌ای درباره روزه بیماران چگونه می‌توان جریان فقهی جدید ایجاد کرد؟ تصمیمات لازم برای ارائه خدمات بهتر به زائران عتبات گرفته می‌شود رونمایی از مجموعه آثار فقه بورس و اوراق بهادار مراسم گرامیداشت شهید سیدحسن نصرالله فردا (۵ اسفند ۱۴۰۳) در سراسر کشور برگزار می‌شود
سرخط خبرها

قائم مقام تولیت آستان قدس رضوی: بازگشایی پادگان لشکر ۷۷ مصداق بارز تعامل و همکاری است

  • کد خبر: ۱۱۳۱۳۶
  • ۲۸ خرداد ۱۴۰۱ - ۲۰:۲۲
قائم مقام تولیت آستان قدس رضوی: بازگشایی پادگان لشکر ۷۷ مصداق بارز تعامل و همکاری است
قائم مقام تولیت آستان قدس رضوی گفت: همواره یکی از سیاست‌های آستان قدس رضوی در موقوفه‌داری این بوده است که هرچه بتوانیم به نفع مردم تصمیم بگیریم.

به گزارش شهرآرانیوز، قائم مقام تولیت آستان قدس رضوی در حاشیه آیین بازگشایی پادگان لشکر ۷۷ ارتش مشهد در جمع خبرنگاران گفت: امروز مصداق بارز تعامل، هم‌فکری و همکاری بین دستگاه‌های اجرایی در استان است که عنایت و همکاری تولیت آستان قدس رضوی را به‌زیبایی درک می‌کنیم.
مالک رحمتی تصریح کرد: همواره یکی از سیاست‌های آستان قدس رضوی در موقوفه‌داری که نوعی امانت‌دار املاک وقف امام رضا(ع) بوده، این بوده است که هرچه بتوانیم به نفع مردم تصمیم بگیریم.
به گفته وی، مسئله انتقال پادگان و اراضی که در این محیط قرار گرفته، تقریبا بیش از یک دهه است که در بحث و گفت‌وگو قرار گرفته است، اما وقتی به مرحله اجرایی می‌رسید، به‌دلیل نبود اراده و همت جهادی اجرایی نمی‌شد. در این دوره با اراده شهرداری مشهد، پیگیری استاندار و حمایت تولیت محترم آستان قدس، امروز شاهدیم این معابر در اختیار مردم قرار می‌گیرد و مردم به‌عینه این خدمت را لمس می‌کنند.
این مقام مسئول تصریح کرد: مسلما تغییر در اراضی موقوفه باید باتوجه‌به حدود شرعی و موافقت تولیت آن موقوفه اتفاق بیفتد که باید از تولیت آستان قدس تشکر ویژه کنیم که در این زمینه همراهی بسیار خوبی داشتند و این گره چندساله را به نفع مردم باز کردند.
قائم مقام تولیت آستان قدس رضوی گفت: طرحی که در اینجا پیاده شده، طرح جامعی است. برای این طرح جامع سرانه عمومی شهر، فضای سبز دیده شده است و سایر امکانات که باید در اختیار مردم قرار گیرد، لحاظ شده است. قسمتی از این اراضی که امکان بهره‌برداری مسکونی دارد، در اختیار موقوفه قرار می‌گیرد تا با رعایت ضوابط قانونی از آن بهره‌برداری کنیم.

رحمتی یادآور شد: تغییر کاربری در این طرح تفصیلی انجام شده و از این ۴۰۰ هکتار مقداری فضای سبز، معابر و مقداری مسکونی و اداری در نظر گرفته شده است. این تغییر کاربری با رعایت ضوابط قانونی در شورای عالی شهرسازی به تصویب رسیده است. در بهره‌برداری از این اماکن همه شرایط باید در نظر گرفته شود، از جمله حساسیتی که شهروندان اخیرا نسبت به قطع درختان داشتند. آستان قدس هم وظیفه خودش می‌داند از این مسائل حفاظت و صیانت کند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->