رضایت مندی زائران و مجاوران بارگاه منور رضوی از خدمات نوروزی شهرداری مشهد حسامی: حل مسائل اساسی شهری باید ازجمله اهداف زیست‌بوم نوآوری باشد مدیریت شهری مشهد از برنامه‌های خلاقانه و نوآورانه حمایت می‌کند اعزام کاروان ۳۰۰ نفره راهیان نور شهرداری مشهد به مناطق عملیاتی غرب کشور نگرانی از حمله ملخ‌ها به روستا‌های مشهد، بی‌اساس است | اعلام آخرین وضعیت از مناطق درگیر رونمایی از مدل بهینه زیست‌بوم نوآوری مدیریت شهری مشهد + فیلم طراحی و اجرای مدرن‌ترین زمین بازی کودکان در مشهد | تلفیق بازی، یادگیری و خلاقیت راه‌اندازی زیپ لاین، کابل گلایدر، دوچرخه کابلی و پل ماجراجویی در چهار بوستان بزرگ مشهد قصه ناتمام دیوارهای شهرک شهید بهشتی مشهد | ماجرای دیواری که مسیر اصلی خیابان را مسدود کرده است شهردار مشهد مقدس: اگر روش‌های نوین به کمک مدیریت شهری نیاید، امکان اداره شهر را نخواهیم داشت ویدئو | آغاز مسافرگیری فاز اول خط ۳ متروی مشهد از ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۴ رئیس شورای عالی استان‌ها: دو فوریت طرح اصلاح جزء (۳) بند (ب) ماده (۱۰۶) قانون برنامه پنج‌ساله هفتم، برای برقراری فوق‌العاده خاص کارکنان و کارگران شهرداری‌ها تصویب شد شورای اسلامی شهر مشهد تصویب کرد: نام‌گذاری ۴ سالن ورزشی به نام شهدا | نوسازی ناوگان ون فرسوده و واگذاری ۱۳۰ دستگاه ون «وانا» + فیلم سرویس‌دهی رایگان خط دو متروی مشهد در سالروز شهادت امام‌جعفرصادق(ع) (۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) کیفیت هوای کلانشهر مشهد، در مرز آلودگی (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) نوآوری، ضرورت و فرصت پیش‌روی مدیریت شهر نایب‌رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: در دوره ششم، باید گره‌های چندده‌ساله شهر مشهد باز شود ساختمان ستاد و فرماندهی آتش‌نشانی مشهد در آستانه بهره‌برداری حاشیه هایی از ترافیک پل شهید عباسپور مشهد تمرکز بر حداکثر بهره‌وری منابع آبی موجود برای فضای سبز مشهد در سال ۱۴۰۴ تور مجازی فاز اول خط سه مترو مشهد | با ابر پروژه خط ۳ قطارشهری مشهد بیشتر آشنا شوید
سرخط خبرها

شهرداری مشهد به بورس می‌رود

  • کد خبر: ۱۱۳۳۳۰
  • ۳۰ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۳:۲۹
شهرداری مشهد به بورس می‌رود
به گفته رئیس کمیسیون اقتصادی شورای شهر مشهد، اقدامات اولیه برای ورود شرکت نمایشگاه بین المللی مشهد و ۴ شرکت دیگر به بازار سهام آغاز شده است

علیرضا ظهیری | شهرآرانیوز؛ بازار سرمایه یا همان بازار بورس آن قدر جذابیت دارد که شرکت‌های بزرگ اقتصادی را ترغیب کند تا برای ارتقای فعالیت‌های سالم و شفاف اقتصادی خود وارد این میدان شوند. این حرکت، رشد اقتصادی هر سازمانی را در بلند مدت تضمین می‌کند و به نوعی یکی از مطمئن‌ترین راه‌های پیشبرد اهداف اقتصادی هر مجموعه به شمار می‌آید. این ورود برای شهرداری‌ها نیز با توجه به ماهیت فعالیت هایشان سودآوری مناسبی دارد و بخشی از دغدغه آن‌ها را که همان داشتن درآمد پایدار است به تحقق نزدیک می‌کند.

بر اساس اظهارات رئیس کمیسیون اقتصادی،  سرمایه گذاری و مشارکت‌های شورای اسلامی شهر مشهد یکی از برنامه‌ها و سیاست‌های شورای ششم، ورود شرکت‌های اقتصادی وابسته به شهرداری به بازار سرمایه است تا از این طریق سطح درآمد‌های پایدار شهری بالا رود و از سوی دیگر با حضور شرکت‌های اقتصادی وابسته به مدیریت شهری، کیفیت ارائه خدمات در بازار رقابتی افزایش یابد.

مجید دبیریان در این باره به شهرآرا می‌گوید: تلاش بر این است که در سال‌های فعالیت دوره ششم مدیریت شهر مشهد حداقل پنج شرکت وابسته به شهرداری وارد بازار بورس شوند که یکی از مهم‌ترین آن‌ها در نوبت اول شرکت نمایشگاه‌های بین المللی مشهد است.

وی با تأکید بر اینکه ظرفیت‌های اقتصادی مجموعه شهرداری بسیار فراتر از آن چیزی است که تا امروز از آن استفاده شده است، اظهار می‌کند: بهره مندی از شرکت‌های موجود، یکی از ظرفیت‌های مدیریت شهری برای توسعه فعالیت‌های اقتصادی است و همچنین ظرفیت‌های اقتصادی دیگری در شهرداری وجود دارد که باید برای آن‌ها شرکت‌هایی تأسیس شود.

رئیس کمیسیون اقتصادی،  سرمایه گذاری و مشارکت‌های شورای شهر مشهد می‌گوید: درباره شرکت‌هایی که اکنون وجود دارد اعتقادمان این است که اگر بخواهیم از حداکثر ظرفیت این شرکت‌ها استفاده کنیم و به درآمد پایدارتری برای مدیریت شهری برسیم و به تبع آن فعالیت‌ها را توسعه دهیم، یکی از راه کار‌های اصلی ورود به بورس است.

وی با بیان اینکه در این زمینه مذاکراتی با شهردار مشهد انجام و توافقاتی نیز حاصل شده است می‌افزاید: همچنین در تبصره‌های بودجه ۱۴۰۱ موضوع تکلیف و اجازه دادن به شهرداری برای بورسی یا فرابورسی کردن شرکت‌ها آمده است و این اتفاق باید در شهرداری بیفتد.

دبیریان با اشاره به برنامه مدیریت شهری برای ورود نمایشگاه بین المللی مشهد به بازار سرمایه و تعیین حسابرس مورد اعتماد بورس ادامه می‌دهد: در مسیر بورسی شدن شرکت نمایشگاه بین المللی مشهد باید الزاماتی رعایت و مقدماتی فراهم شود. امیدواریم این اتفاق در سال جاری رخ دهد و با پیگیری و جدیت مدیران شهری موضوع بورسی شدن این شرکت در سال ۱۴۰۱ محقق شود.

این عضو شورای اسلامی شهر مشهد با تأکید بر اینکه تاکنون شرکتی در حوزه نمایشگاهی در کشور وارد بازار بورس نشده است، می‌گوید: شرکت نمایشگاه بین المللی مشهد دارای ظرفیت بالایی است و ازاین رو اصرار داریم این شرکت بورسی شود. البته همان طور که شهردار مشهد برای موضوعات نمایشگاه‌های خارجی و ایجاد منابع درآمدی جدید تکالیفی را برای شرکت نمایشگاه‌های بین المللی مشهد تعیین کرده است، این شرکت باید به سطح درآمد شایان قبولی برسد؛ زیرا داشتن درآمد پذیرفتنی برای سهام داران و وجود یک افق روشن جزو الزامات ورود یک شرکت به بورس است.

«تات»، در نوبت بعدی ورود به بورس

وی با بیان اینکه حوزه فناوری‌های نوین و شرکت‌های دانش بنیان حوزه دیگری است که مدیریت شهری مشهد از طریق این ظرفیت می‌تواند وارد بورس شود، ادامه می‌دهد: در این راستا دیگر شرکتی که مالک آن شهرداری مشهد است و قدرت عرض اندام در این حوزه را هم دارد، شرکت توسعه ارتباطات ترافیکی (تات) است. تا چند روز آینده تغییر اساسنامه این شرکت به صحن شورا می‌آید و پس از تصویب اساسنامه جدید و تعیین و استقرار هیئت مدیره جدید، موضوع بورسی شدن این مجموعه نیز در دستور کار قرار می‌گیرد.

وی افزود: همچنین در حوزه گردشگری و فعالیت‌های مرتبط با آن، به ویژه در حوزه پذیرش زائر و گردشگر، شرکت «هفت حوض» سابق که امروز با نام شرکت «گردشگری مشهد» شناخته می‌شود، یکی دیگر از شرکت‌های تحت مالکیت شهرداری مشهد است که تلاش می‌کنیم مقدمات ورود به بورس برای آن فراهم شود.

به گفته دبیریان قرار شده است که دیگر شرکت‌های موجود در شهرداری مشهد ظرفیت‌ها و زیرساخت‌های خود را برای اصلاح و ورود به بازار سرمایه اعلام کنند.

وی با بیان اینکه هدف ما در دوره ششم مدیریت شهری، بورسی شدن حداقل پنج شرکت زیرمجموعه شهرداری مشهد است، اظهار کرد: البته ورود به بازار بورس الزاما نباید از طریق شرکت‌های شهرداری باشد بلکه مدیریت شهری مشهد علاوه بر این موضوع می‌تواند سهام دار شرکت‌های فعال بورسی در حوزه مدیریت شهری نیز باشد و این هم جزو دیگر مأموریت‌های محول شده به شهرداری مشهد است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->