طالبان: پشتیبان مردم و مقاومت فلسطین هستیم برگزاری نشست هم‌اندیشی دومین نمایشگاه حس همسایگی | پیوند هنر و صنعت برای تشویق سرمایه گذاران افغانستانی مسیر ریلی هرات -خواف آماده جابه‌جایی مسافر است وقوع انفجار در هرات افغانستان (۱۶ دی ۱۴۰۳) طالبان: اشتغال زنان در سازمان‌های غیر دولتی ممنوع است اولین قطار ترانزیتی چین به افغانستان از خاک ایران عبور کرد قلب کشور دوست در مشهد طالبان راه یک رودخانه دیگر را هم سد کرد (۹ دی ۱۴۰۳) وقوع یک انفجار شدید در کابل (۸ دی ۱۴۰۳) روزانه ۱۰۰۰ دستگاه تریلی از مرز ایران و افغانستان تردد می‌کنند یک مقام طالبان: مرز میان افغانستان و ایران از مصون‌ترین مرزهاست سفر جمعی از مدیران اقتصادی خراسان رضوی به ولایت هرات در افغانستان معاون سخنگوی طالبان: ما منزوی نیستیم خلیل‌الرحمان، وزیر مهاجران طالبان، کشته شد (۲۱ آذر ۱۴۰۳) سرپرست جدید سفارت ایران در کابل: مهاجرین قانونی افغانستانی، روی چشم ما جا دارند سرپرست جدید سفارت ایران در افغانستان، وارد کابل شد (۱۰ آذر ۱۴۰۳) + فیلم پیش بینی وضعیت آب و هوایی افغانستان (پنجشنبه ۸ آذر ۱۴۰۳) راشد خان، ستاره کریکت افغانستان، بهترین توپ‌انداز جهان شد از پاریس سن ژرمن تا ابومسلم افغانستان | آرزوی دروازه‌بان تیم ملی فوتبال افغانستان برای بازی در لیگ برتر ایران یاراحمدی: موضوع پناهندگان افغانستانی فقط مسئله ایران نیست تقدیر سخنگوی وزارت خارجه از کاظمی‌قمی | تغییر و تحول در نمایندگی‌های دیپلماتیک امری متعارف است
سرخط خبرها

ابوطالب مظفری: ایران روند بهبود، آسایش و ترقی مهاجران را مدنظر دارد

  • کد خبر: ۱۱۳۴۴۶
  • ۳۰ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۴:۳۷
ابوطالب مظفری: ایران روند بهبود، آسایش و ترقی مهاجران را مدنظر دارد
دبیر همایش «وطن مهر» با بیان اینکه ایران روند بهبود، آسایش و ترقی مهاجران افغانستانی را مدنظر دارد، گفت: این روند نشان‌دهنده رشد و تکامل قوانین مهاجرت و هم‌دردی بیشتر با مهاجران است که ما امروز آن را می‌بینیم و از جمهوری اسلامی ایران به همین دلیل قدردانی می‌کنیم.

سید محمدرضا هاشمی | شهرآرانیوز؛ «سیدابوطالب مظفری»، دبیر همایش وطن مهر، با بیان اینکه مهاجرت پدیده‌ای از پیش سنجیده شده نیست، یعنی اتفاقی نیست که جامعه مهاجر و جامعه میزبان در رابطه با آن تصمیم بگیرند، گفت: مهاجرت یک آشفتگی اجتماعی است که ناگهانی اتفاق می‌افتد و تعدادی از سرزمین مادری خود آواره می‌شوند و به یک سرزمین دیگر که آمادگی پذیرایی از آن‌ها را ندارند، می‌روند.

این شاعر و پژوهشگر افغانستانی ادامه داد: در پدیده مهاجرت نه میهمانان قوانینی را یاد گرفته‌اند که چگونه حضور پیدا کنند و نه میزبان این آمادگی را دارد که چگونه در مقابل فوج مهاجران حضور پیدا کند. اگر ما می‌بینیم در کشورهایی گاهی اتفاقاتی در این باره پیش می‌آید، به این دلیل است. نکته مهم این است که کشورهایی با فرهنگ و کشورهای متمدن جهان همیشه روند روبه‌بهبودی را در رابطه با مهاجران طی می‌کنند.

مظفری تصریح کرد: در سال‌های ابتدایی مهاجرت ما به ایران ممکن است ما ناملایمت‌ها و بی‌برنامگی‌هایی را تجربه کرده باشیم. این طبیعی است. اما هرچه زمان گذشته است، جمهوری اسلامی ایران به‌عنوان میزبان ما روند بهبود و آسایش را برای ترقی مهاجران مدنظر داشته‌ و تا امروز این روند به‌خوبی سپری شده است.

دبیر همایش وطن مهر با اشاره به اینکه یکی از نمونه‌ها در این باره همین برخوردی است که ما در اتفاق جدید دیدیم، گفت: زمانی که هشت ماه قبل در افغانستان اتفاقی افتاد، دیدیم سیلی از مهاجران افغانستانی به سمت ایران آمدند و مسئولان جمهوری اسلامی برای پذیرش و اسکان این مهاجران برنامه‌ریزی مدونی داشتند و آغاز جریان سرشماری این پدیده‌های امروزی است. اگر ما در سال‌های قبل می‌خواستیم چنین وضعیتی را تجربه کنیم، خیلی طول می‌کشید.

مظفری افزود: این روند نشان‌دهنده رشد و تکامل قوانین مهاجرت و هم‌دردی بیشتر با مهاجران است که ما امروز آن را می‌بینیم و از جمهوری اسلامی ایران به همین دلیل قدردانی می‌کنیم.

در این مراسم که در تالار شهر مشهد برگزار شد، جمعی از مهاجران افغانستانی و عراقی، مقامات کشوری، سرکنسول جمهوری اسلامی عراق و جمهوری اسلامی افغانستان و رئیس دفتر کمیساریای عالی سازمان ملل در مشهد حضور داشتند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->