اینترنت فیبرنوری بعد از ۴۸ ساعت دوباره در افغانستان وصل شد (۹ مهر ۱۴۰۴) ادامه تبعات قطعی اینترنت در افغانستان | بیش از ۱۸۰۰ دستگاه ناوگان حمل و نقل ایرانی و افغانستانی در انتظار ورود به اسلام قلعه رئیس اتاق بازرگانی ایران و افغانستان: تأثیرگذاری مکانیسم ماشه بر رابطه اقتصادی ما با افغانستان، بسیار اندک است سخنگوی طالبان: کابل‌های فرسوده دلیل قطعی اینترنت در افغانستان است! قیمت امروز پول افغانی (چهارشنبه نهم مهرماه ۱۴۰۴) قطعی اینترنت در افغانستان، خروج کامیون‌ها از مرز دوغارون را دچار اخلال کرد قطع کامل اینترنت در افغانستان تا اطلاع ثانوی ادامه دارد | پرواز‌ها لغو و دوربین‌های امنیتی خاموش شد افغانستان، محور دیدار نماینده ویژه پاکستان در امور افغانستان با مقامات ایرانی تلاش برای ریشه‌کن کردن | واکسیناسیون فلج کودکان در چهار ولایت افغانستان آغاز شد سخنگوی صنعت آب ایران: طالبان در رابطه با حقابه خوب حرف می‌زند، اما به حرف‌هایش عمل نمی‌کند دُرّ دریای دَری در تور بیگانگان | نگاهی به موقعیت زبان فارسی در یک دهه اخیر در افغانستان غول‌های فوتسال آسیا در کیش | افغانستان قدرتمند در کافا به میدان می‌رود ابراز نگرانی طالبان از تاثیر تحریم‌های تازه سازمان ملل علیه ایران بر اقتصاد افغانستان طالبان از مخالفت ایران با استقرار پایگاه‌های نظامی خارجی در افغانستان استقبال کرد رئیس شورای امنیت کشور: در بحث اتباع بخش زیادی از اخباری که منتشر می‌شد، غیرواقعی بود + فیلم قیمت امروز پول افغانی (یکشنبه ششم مهرماه ۱۴۰۴) فیلم، آهنگ و وضعیت آب‌وهوا، ۳ جست‌وجوی پرشمار افغانستانی‌ها در گوگل رئیس پلیس مهاجرت فراجا: زین پس تنها به دارندگان گذرنامه خدمات ارائه می‌دهیم ابراز نگرانی سرپرست نمایندگی افغانستان در سازمان ملل نسبت به نقض گسترده حقوق بشر در این کشور نگاهی به نشست مشترک وزرای خارجه ایران، روسیه، چین و پاکستان با موضوع افغانستان + متن کامل بیانیه ساماندهی مهاجران محور دیدار سرکنسول افغانستان در مشهد با مدیرکل اتباع
سرخط خبرها

بهادری جهرمی: سرشماری اتباع افغانستانی به ساماندهی بهتر آنان منجر می‌شود

  • کد خبر: ۱۱۳۵۷۹
  • ۳۱ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۱:۵۲
بهادری جهرمی: سرشماری اتباع افغانستانی به ساماندهی بهتر آنان منجر می‌شود
دبیر و سخنگوی دولت به مناسب روز جهانی پناهجویان با جمعی از نخبگان، متخصصان و کارآفرینان خارجی مقیم ایران دیدار کرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ علی بهادری جهرمی در این دیدار حضور نخبگان علمی و فرهنگی از کشورهای مختلف در ایران را یک فرصت مهم عنوان کرد و گفت: هر نخبه خارجی در کشور می تواند به عنوان یک سفیر فرهنگی و علمی در ارائه تصویر صحیح و درست از ایران نقش آفرینی کند و پروژه ایران هراسی دشمن که به دنبال ترسیم تصویر غلط از ایران است را شکست دهد.

سخنگوی دولت زمینه های همکاری نخبگان ایرانی و خارجی را متعدد دانست و گفت: مردم ایران به واسطه اشتراکات تاریخی، تمدنی، زبانی، فرهنگی و اعتقادی با کشورهای همسایه پیوندهای عمیق و طولانی دارند و این اشتراکات باعث نزدیکی میان ملت های منطقه می شود و سیاست خارجی دولت نیز بر دیپلماسی همسایگی متمرکز شده است که امیدواریم منجر به افزایش سطح تعاملات میان مردم و نخبگان و فعالان اقتصادی شود.

دبیر هیئت دولت به رفتار خلاف حقوق بشری کشورهای غربی با پدیده مهاجرت اشاره کرد و افزود: کشورهای غربی در حالی مدعی حقوق بشر هستند که تصمیمات و برخوردهای زشت و شرم آور آنها نظیر انتقال مهاجران از انگلیس به رواندا را مشاهده کردیم و این نشان دهنده وجود خوی استکباری و غیرانسانی کشورهای غربی است که باید در تاریخ ثبت شود.

وی مشکلات موجود بر سر راه نخبگان خارجی در ایران را حل شدنی دانست و گفت: برخی از مسائل مربوط به مهاجران و اتباع به فرآیندهای اداری و ضوابط قانونی بر می گردد و برخی دیگر نیز به تعاملات متقابل با کشورهای دیگر مرتبط است که در هر دو زمینه پیگیری های مجدانه ای در حال انجام است.

دبیر هیئت دولت با اشاره به اصلاحات قانونی و اجرایی در زمینه ساماندهی وضعیت اتباع خارجی در کشور گفت: برخی مشکلات مثل مسئله تابعیت فرزندان مادران ایرانی با تصویب قانون در طی سالهای اخیر تا حدی حل شده و برخی دیگر همچون پروانه اشتغال، امور بانکی و ... نیز از سوی دستگاه های مسئول در حال پیگیری است و می توان در ظرف یک مدت کوتاه برای آنها تدبیر کرد.

بهادری جهرمی با ابراز امیدواری از تشکیل سازمان ملی مهاجرت در دولت سیزدهم افزود: اقدام مهم وزارت کشور در سرشماری اتباع افغانستانی که در طی روزهای اخیر صورت گرفته می تواند به ساماندهی بهتر آنها بیانجامد.

سخنگوی دولت نقش آفرینی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در اجرای طرح اقامت ویژه و راه‌اندازی سامانه آی کانکت را مهم برشمرد و گفت: روند بررسی درخواست های اقامت ویژه که مربوط به نخبگان خارجی متخصص و کارآفرین مقیم ایران است باید با سرعت بیشتری دنبال شود و به سرانجام برسد.

در ابتدای این دیدار که مسئولانی از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و وزارت کشور نیز حضور داشتند، ۱۵ نخبه از کشورهای سوریه، افغانستان، ترکیه، اسپانیا و فرانسه به طرح مسائل و دیدگاه های خود پرداختند و رضادوست مدیرکل اتباع خارجی وزارت کشور نیز ضمن تشریح اقدامات و برنامه های وزارت کشور در این زمینه، به سئوالات آنان پاسخ داد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->