سومین جشنواره «عطر و طعم پاییز» مشهد با نمایش ۲۰۰ گونه گل داوودی برگزار می‌شود ۳۵ دستگاه اتوبوس جدید در راه مشهد | ناوگان اتوبوسرانی تقویت می‌شود افزایش آماده‌باش قطار شهری مشهد همزمان با اول مهر ۱۴۰۴ جزئیات اصلاحات جدید در خطوط ۲۹، ۸۱ و ۱۰۹۳ اتوبوسرانی مشهد تامین ۶۰ واگن جدید برای خط یک مترو مشهد وارد فاز اجرایی شد (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) جهش بی‌سابقه شهرداری مشهد در توسعه زیرساخت‌های ورزشی بازدید فرماندار مشهد از نمایشگاه فروش پاییزه | حداقل تخفیف ۲۰ درصد، شرط حضور غرفه‌داران در نمایشگاه امسال ارائه خدمات حمل‌ونقل دانش‌آموزی به ۷۰ هزار خانواده در مشهد تصویر دنیای هزاررنگ پاییز در نمایشگاه بین‌المللی مشهد | گزارش شهرآرانیوز از بیست‌وچهارمین نمایشگاه فروش پاییزه  احداث ایستگاه دائمی استقبال از زائران مشهد در مراحل پایانی قرار دارد + فیلم اصلی‌ترین دغدغه ساکنان محله نهضت قاسم آباد مشهد تعریض کوچه ابرار ۱۰ است تکمیل یکی از مهم‌ترین ایستگاه‌های قطار شهری مشهد تا پایان ۱۴۰۴ | اعتبار ۷۰۰‌میلیارد‌تومانی ساخت ایستگاه بسیج تأمین شد تجهیز ۱۵۰ چراغ راهنمایی‌و‌رانندگی مشهد به برق اضطراری توسط مدیریت شهری پویش ملی دانش‌آموزی «ایران سرافراز» در مشهد آغاز شد  عضو شورای اسلامی شهر مشهد: باید به سمت افزایش سطح تعاملات اجتماعی در بوستان‌ها حرکت کنیم معاون محیط زیست و خدمات شهری شهرداری مشهد: تله‌کابین بوستان خورشید با استفاده از ظرفیت سرمایه‌گذار اجرا می‌شود + فیلم زنگ هشدار برای فراریان مالیات؛ از کارت به کارت فاصله بگیرید فرماندار مشهد: بوستان خورشید تا ۳۶۰ هکتار گسترش خواهد یافت شهردار مشهدمقدس: تاکنون ۱۵ پروژه از ۴۷ کلان‌پروژه هدف‌گذاری‌شده شهرداری به بهره‌برداری رسیده است + فیلم
سرخط خبرها

استاندار خراسان رضوی: قیمت کالا‌ها و خدمات باید تا ۱۰ تیرماه اصلاح شود

  • کد خبر: ۱۱۳۷۱۶
  • ۰۱ تير ۱۴۰۱ - ۱۱:۵۷
استاندار خراسان رضوی: قیمت کالا‌ها و خدمات باید تا ۱۰ تیرماه اصلاح شود
استاندار خراسان رضوی گفت: متاسفانه با عوامل مصنوعی مختل کننده در ارتباط با قیمت‌ها در بازار مواجه هستیم و اثرات وضعی افزایش قیمت‌ها از یک کالا به کالای دیگر در بازار، افزایش قیمت‌های مصنوعی در بازار را باعث شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، یعقوبعلی نظری روز چهارشنبه در گردهمایی بزرگداشت هفته قوه قضائیه در مشهد افزود: مبنای قیمت کالا‌ها و خدمات در استان باید بر پایه قیمت‌ها در تاریخ ۳۰ اردیبهشت ماه تعیین و تا ۱۰ تیرماه نیز اصلاح شود.

وی ادامه داد: اداره کل صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی و همه تولیدکنندگان نیز باید مبنای قیمت‌ها را بر اساس قیمت ۳۰ اردیبهشت ماه تعیین و قیمت‌ها را برای مردم تثبیت کنند.

استاندار خراسان رضوی گفت: قیمت خدمات و بخش صنعتی و محصولات کارگاهی نیز در استان باید توسط اتحادیه‌ها و دستگاه‌های متولی حاکمیتی به سرعت قطعی و روشن شود و به تایید استانداری برسد و این سازوکار تعیین قیمت ملاک عمل خواهد بود.

نظری افزود: موضوع اجاره بهای منازل نیز مردم را آزار می‌دهد که این افزایش بها کاملا غیرطبیعی است و باید مدیریت شود، چون اجاره بهای منازل اثر زیادی در زندگی مردم دارد و اکنون تعیین نرخ اجاره بها در جامعه رها شده است، ولی به تازگی در این خصوص تصمیم‌های جدی گرفته شده است که به زودی اعلام خواهد شدو مسوولان حکومتی هر جا که منافع مردم دچار خدشه شود به واسطه وظیفه اعتقادی و انقلابی اعمال حاکمیت خواهند کرد.

وی همچنین به ابلاغ رشد اقتصادی ۷.۲ درصدی استان و مزیت‌ها و ظرفیت‌های اقتصادی ویژه خراسان رضوی اشاره کرد و گفت: معادن سنگ آهن خواف یکی از مزیت‌های استان است از این رو باید در راستای بهره مندی از این ظرفیت، زنجیره فولاد و صنایع مربوط به آن در استان تکمیل شود و این موضوع نیاز به سرمایه گذاری جدی و سنگین دارد و باید تصمیم‌ها در این بخش اولویت داشته باشند.

استاندار خراسان رضوی ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای واقعه هفتم تیر گفت: دشمنان پس از این که امید خود را به عدم تحقق پیروزی نظام اسلامی از دست دادند، محور تلاش خود را ساقط کردن نظام از طریق ترور و حذف شخصیت‌های انقلاب اسلامی قرار دادند.

نظری افزود: این حذف و ترور به شکل نرم افزاری، ترور شخصیت و ترور فیزیکی بود و در آن دوران و البته زمان کنونی دشمنان به شکل‌های مختلف ترور مسوولان را در دستور کار خود قرار داده اند.

وی موضوعات فرهنگی، اجتماعی و امنیتی استان، موضوع سیال بودن جمعیت و وجود اتباع خارجی در خراسان رضوی را ویژه عنوان کرد و ادامه داد: مدیریت و رفع گره‌های استان که برخی سابقه چندین ساله دارد، مساله مدیریت بازار، مقابله با گرانی‌ها و هدفمندی یارانه‌ها نیازمند همکاری بین بخش‌های مختلف است.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->