آزمون شخصیت‌شناسی و روانی به فرایند دریافت گواهینامه اضافه شود بررسی نقاط قوت و ضعف خواستگاری سنتی و مدرن | خواستگاری به سبک دیروز یا امروز؟ جان باختن پیرمرد ۷۰ ساله اراکی در برخورد با قطار (۳ دی ۱۴۰۳) تعیین تکلیف بیش از یک تن پانسمان تخصصی بیماران پروانه‌ای در گمرک تهران آیا مدارس مشهد فردا سه شنبه (۴ دی ۱۴۰۳) تعطیل شد؟ یلدای خونین | قتل خاله و شوهرخاله در شب یلدا فوت ۲۴ بیمار در کشور به علت نبودِ داروی هموفیلی ۹۸۵۲ نفر در آزمون وکالت امسال کانون وکلای دادگستری قبول شدند با رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی، از ابتلا به بیماری‌های ویروسی و تنفسی پیشگیری کنید رئیس کل نظام پرستاری کشور: خدمات پرستاری در منزل تحت پوشش بیمه قرار بگیرد سامانه‌های بیماریابی علیه تب‌دنگی در کرمان فعال است برداشتن تخمدان احتمال آلزایمر را در زنان افزایش می‌دهد تخلف محرز در یکی از مدارس مشهد | نظافت اجباری مدرسه توسط ولی دانش‌آموز تصادف اتوبوس با تانکر حامل سوخت، جان ۹ نفر را در زاهدان گرفت (۳ دی ۱۴۰۳) سقط عمدی جنین سبب نارسایی دهانه رحم می‌شود افزایش تولید شیرخشک رژیمی برای کودکان زیر ۲ سال توصیه‌هایی به بیماران کلیوی ناشی از دیابت پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (دوشنبه، ۳ دی ۱۴۰۳) | صدور هشدار سطح نارنجی آلودگی هوا برای شهر‌های بزرگ و صنعتی مشهد، سکونتگاه یک میلیون و ۳۵۰ هزار حاشیه‌نشین | ۸۵ درصد اراضی بازآفرینی مشهد، موقوفه هستند + فیلم کلاهبرداری با شگرد ارائه تسهیلات | شناسایی ۱۰۰ مال‌باخته تاکنون (۳ دی ۱۴۰۳) آیت‌الله علم‌الهدی: خدمت به مجاوران باید تشکیلاتی و مستمر باشد قتل زن هنرمند توسط راننده‌اش در مشهد مقابل کلانتری + عکس معرفی ۲ ویتامین که به کاهش وزن کمک می‌کنند غذا‌های کنسروی در چه شرایطی کشنده هستند؟ حکم ریاست ۱۸ دانشگاه کشور تأیید شد افزایش ۵۰ درصدی حقوق بازنشستگان کشوری در سال ۱۴۰۴ | نحوه اجرای متناسب‌سازی در سال آینده چگونه است؟ نفوذ سامانه بارشی از غرب کشور از جمعه | آلودگی شدید هوای مشهد و ۹ شهر دیگر (۳ دی ۱۴۰۳) وزارت بهداشت: مردم هنگام آلودگی هوا در فضای باز تردد نکنند یک سرماخوردگی ساده با درمان میلیونی! «جنین» غیر از خدا پناهی ندارد وضعیت ارز دارو در سال ۱۴۰۴ چگونه خواهد بود؟ هشدار هواشناسی درباره آلودگی هوای مشهد در روز‌های دوشنبه و سه‌شنبه (۳ و ۴ دی ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

گرمای شدید هوا پدیده غالب ایران | تصعید شدیم!

  • کد خبر: ۱۱۴۴۱۸
  • ۰۶ تير ۱۴۰۱ - ۱۳:۴۷
گرمای شدید هوا پدیده غالب ایران  | تصعید شدیم!
گزارش‌ها از آب شدن کنتور برق اهالی شهرستان دهلران در استان ایلام خبر می‌داد و دمای هوا به بیشتر از ۵۱ درجه رسیده بود، طوری که بیش از ۵۰ نفر در همین شهرستان به علت گرمازدگی راهی مراکز درمانی شدند.

عروجی | شهرآرانیوز؛ حالا همه دارند از گرمای هلاک‌کننده این روز‌ها توئیت می‌زنند و با آن شوخی می‌کنند. کاربران فضای مجازی نوشته‌اند: دارند از گرما تصعید می‌شوند. جامد بیرون می‌‍‌روند و مایع به خانه برمی‌گردند. بدتر اینکه گرمای این روز‌ها با رطوبت همراه است و این یعنی نفس‌کشیدن و راه رفتن توی ظل گرما مشقت‌بار است. چند روز پیش کارشناسان هواشناسی مشهد خبر دادند که دمای شهر به حدود ۴۰درجه و در نقاط گرمسیری استان به ۴۵درجه بالای صفر می‌رسد و این در حالی است که گرمای هوا تا روز‌های پایانی هفته آینده در تمام خراسان ادامه دارد. از طرفی، این گرمای طاقت‌فرسا حتی در غرب کشور به اوج خودش رسیده است.

گزارش‌ها از آب شدن کنتور برق اهالی شهرستان دهلران در استان ایلام خبر می‌داد و دمای هوا به بیشتر از ۵۱ درجه رسیده بود، طوری که بیش از ۵۰ نفر در همین شهرستان به علت گرمازدگی راهی مراکز درمانی شدند. از آن طرف، گرمای زیادی باعث مسمومیت غذایی، مصرف مواد غذایی فاسد شده یا آب آلوده می‌شود. این موضوع از سوی باکتری‌ها، ویروس‌ها، سموم و مواد شیمیایی گسترش می‌یابد. این عوامل بیماری‌زا پس از ورود به بدن انسان، باعث شروع درد معده، حالت تهوع، اسهال یا استفراغ می‌شود.

گوشت نیمه پخته، غذا‌هایی که در کنار جاده‌ها به فروش می‌رسند و آب آلوده، ناقلان اصلی این بیماری میکروبی هستند. در تابستان، اما هوا گرم‌تر است و گسترش این بیماری‌ها راحت‌تر انجام می‌شود. به نظر می‌رسد اگر در فصل تابستان سبک زندگی سالم‌تر و بهتری را در پیش بگیریم کمتر دچار بیماری می‌شویم. نوشیدن به‌موقع و مداوم آب و بهداشت مناسب یکی از همین راه‌هاست. حتی در صورت امکان، باید در خانه بمانیم تا بدن آرام شود و در معرض گرمای متلاطم خارج از منزل قرار نگیریم.

تابستان فصل گرمی است؛ ولی چرا سال‌به‌سال این گرما شدیدتر می‌شود؟ مطالعه بیش از ۱۳هزار شهر جهان نشان می‌دهد که شمار روز‌هایی که در آن ساکنان شهر‌ها در معرض تلفیق گرما و رطوبت بی‌نهایت زیاد قرار می‌گیرند از دهه ۱۹۸۰ سه برابر شده است و وضعیتی که اکنون حدود یک چهارم جمعیت جهان درگیر آن هستند، نتیجه افزایش دما و رشد بی‌رویه جمعیت شهری است. آنچه باعث شده زمین گرم‌وگرم‌تر شود تغییرات اقلیمی است. پژوهشگران می‌گویند اگر موفق نشویم انتشار گاز‌های گلخانه‌ای را محدود کنیم، یک‌سوم از جمعیت جهان تا سال ۲۰۷۰ ناگزیر هستند با اقلیمی مواجه شوند که تنها در صحرای بزرگ آفریقا یافت می‌شود.

کارشناسان مطالعات جوی در گزارشی که مدتی پیش منتشر کردند هشدار دادند در صورتی‌که رهبران جهان در دستیابی به توافق برای کاهش در خور توجه انتشار گاز‌های گلخانه‌ای تا سال ۲۰۳۰ ناکام بمانند، ۱۰میلیون نفر بر اثر «افزایش شدید دما» جان خود را از دست خواهند داد. همچنین محققان نیز تأکید می‌کنند که در این شرایط ممکن است تولید محصولات کشاورزی تا سال ۲۰۵۰ حدود ۳۰درصد کاهش یابد و این درحالی است که میزان مواد غذایی موردنیاز جمعیت در حال گسترش ۵۰ درصد افزایش می‌یابد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->