عملیات ضد صهیونیستی در تل‌آویو (۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) حملات بامدادی پاکستان به هند ۹ کشته و ۲۸ زخمی برجای گذاشت (۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) میانجیگری امارات برای مذاکرات محرمانه رژیم صهیونیستی و سوریه کدام استان‌های کشور پنجشنبه‌ها تعطیل هستند؟ «مودی» سفر اروپایی خود را به تعویق انداخت استاندار خراسان رضوی: مذاکرات اولیه برای حضور رئیس‌جمهور در افتتاح فاز یک خط سه مترو مشهد انجام شده است پزشکیان دستور پیگیری جدی و فوری برای مقابله با فعالیت ماینرهای غیرقانونی را صادر کرد سازمان ملل: اقتصاد افغانستان وابستگی شدیدی به واردات و کمک‌های خارجی دارد تخلیه مناطق مرزی جامو و کشمیر آغاز شد (۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) دفتر نخست‌وزیری پاکستان خطاب به ارتش: به حملات هند «پاسخی قاطع» دهید درگیری میان هند و پاکستان پای تیم سازمان ملل را به کشمیر باز کرد (۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) واکنش شدیداللحن ترکیه به جنگ‌افروزی‌های رژیم صهیونیستی در منطقه (۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) شهادت ۳۸ فلسطینی دیگر در پی تجاوز‌های رژیم صهیونیستی | شمار شهدا به ۵۲ هزار و ۶۵۳ نفر رسید (۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) روند انتخاب پاپ جدید در واتیکان آغاز شد (۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) ایران با ابراز نگرانی از شرایط پیش‌آمده، هند و پاکستان را به خویشتن‌داری دعوت کرد شهادت ۷ یمنی در پی تجاوز رژیم صهیونیستی (۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) مشاور و دستیار رهبر معظم انقلاب به منزل شهید رئیسی رفت حمله پاکستان به هند ۱۲ کشته برجای گذاشت (۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) عمیق‌شدن اختلاف‌ها در رژیم صهیونیستی | مخالفت احزاب حریدی با دولت نتانیاهو پس از فراخوانده‌شدن به سربازی! عظیمی‌راد: برای یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر در حاشیه شهر برنامه‌ریزی می‌کنند، در‌حالی‌که فقط یک میلیون و ۵۰۰ هزار نفر اتباع در حاشیه شهر داریم پاکستان در صورت عقب‌نشینی هند، آماده پایان تنش است (۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) عراقچی: اغراض سیاسی برای تغییر نام تاریخی خلیج فارس، نشان‌دهنده نیت خصمانه علیه ایران و مردم آن است نماینده مردم قوچان و فاروج در مجلس: شتاب‌زدگی در شهرسازی موجب حاشیه‌نشینی شده است انصارالله یمن: شگفتی‌های زیادی برای صهیونیست‌ها در پیش است فرانسه، هند و پاکستان را دعوت به خویشتن‌داری کرد (۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) قالیباف: در توزیع کتاب دچار مشکلاتی هستیم که باید حل شوند تجاوز رژیم صهیونیستی فرودگاه صنعاء را به تعطیلی کشاند (۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) دیدار سفرای انگلیس، چین و نروژ در تهران با معاون وزیر خارجه (۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

تقاضای تحقیق و تفحص از شرکت شستا تصویب شد

  • کد خبر: ۱۱۴۵۳۶
  • ۰۷ تير ۱۴۰۱ - ۰۹:۵۹
تقاضای تحقیق و تفحص از شرکت شستا تصویب شد
نمایندگان مردم در مجلس با تقاضای تحقیق و تفحص از شرکت شستا طی سال ۱۳۹۲ الی ۱۳۹۹ موافقت کردند.

به گزارش شهرآرانیوز، نمایندگان در نشست علنی امروز مجلس در جریان بررسی گزارش کمیسیون اقتصادی با تصویب تقاضای تحقیق و تفحص از شرکت شستا از سال ۱۳۹۲ الی ۱۳۹۹ با ۱۶۱ رأی موافق، ۴۷ رأی مخالف و ۹ رأی ممتنع از مجموع ۲۲۷ نماینده حاضر در صحن موافقت کردند.

شهباز حسن‌پور بیگلری در تشریح گزارش کمیسیون اقتصادی در رابطه با این تقاضای تحقیق و تفحص گفت: بررسی وضعیت مدیریت اقتصادی، مالی، اداری و حقوقی شرکت سرمایه گذاری تامین اجتماعی و شرکت‌های زیر مجموعه آن محور اصلی این طرح است.

نایب رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی با اشاره به محور‌های فرعی این طرح تحقیق و تفحص ادامه داد: بررسی مدیریت مالی و سرمایه گذاری شرکت‌های زیر مجموعه، فرایند خرید و فروش داخلی و خارجی، خرید و فروش دارایی‌ها و نحوه رعایت صرفه و صلاح شرکت، اجاره دارایی ها، اخذ تسهیلات و نحوه پرداخت به شرکت‌های تابعه و اخذ تضامین بازپرداخت، چگونگی انجام حواله‌های ارزی و ... و تخلفات ناشی از آن، بررسی نحوه انتصابات و بررسی تناسب ترکیب اعضاء هیات مدیره‌ها در برخی از شرکت‌ها از لحاظ تحصیلات و تجربه کاری متناسب با فعالیت اجرایی شرکت، نحوه بکار گیری مشاوران، عضویت اعضای هیات مدیره‌ها به صورت همزمان در شرکت‌های مختلف، بررسی ضوابط حقوق و مزایای معاونان، مشاوران و مدیران شرکت‌ها و تخلفات ناشی از آن از دیگر محور‌های این طرح تقیق و تفحص است.

وی تصریح کرد: همچنین بررسی مدیریت بخش حقوقی شرکت‌های زیر مجموعه شستا و تعداد دعاوی حقوقی، فرایند دعاوی و نحوه صرف هزینه‌های وکالت و نتایج مالی دعاوی حقوقی به نفع شستا، بررسی انتصاب مدیران حقوقی متمرکز از طریق معاونت حقوقی شرکت شستا و اخراج کارشناسان حقوقی مستقل نیز در این طرح آمده است.

براساس این گزارش علی خضریان به عنوان متقاضی طرح تحقیق و تفحص، با اشاره به اهمیت تحقیق و تفحص از مجموعه شستا گفت: شرکت شستا مالک بسیاری از مجموعه‌ها در حوزه داروسازی، کشت، دامپروری، پتروشیمی، عمرانی و... است.

نماینده متقاضی تحقیق و تفحص از شستا اظهار کرد: همچنین این مجموعه در شرکت‌های صنایع ملی مس، ایرانول، جم، میلاد سلامت و... دارای سهام است؛ در واقع می‌توان اظهار کرد این شرکت با پول کارگران و بازنشستگان سهامدار این شرکت‌ها شده است.

وی بیان کرد: مجموعه شستا دارای ۱۶۵ شرکت مدیریتی و ۶۵ شرکت غیرمدیریتی است و مجموع سرمایه آن از سال ۹۷ در حدود ۵۷ هزار میلیارد تومان بوده است. همچنین درآمد سالانه آن ۳۲ هزار میلیارد تومان پیش بینی می‌شود که با توجه به شرایط اکنون باید دو برابر باشد.

نماینده مردم تهران در مجلس یازهم تصریح کرد: طی دوره‌های گذشته مجلس دو بار موضوع تحقیق و تفحص از شستا در دستور کار نمایندگان قرار داشته، اما نتیجه آن در صحن علنی مطرح نشده است که بیانگر اهمیت تحقیق و تفحص از این مجموعه عظیم است.

سخنگوی کمیسیون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی گفت: اتفاق تلخی در این مجموعه طی ۸ سال دولت آقای روحانی رخ داده و موجب ایجاد حیات خلوت در شستا شده است؛ مشاهده می‌شود با امضای معاون وزیر کار، افرادی به شرکت تامین اجتماعی معرفی شده اند تا در هیات مدیره‌ها به کار گرفته شوند، زیرا  آن‌ها از اعضای ستاد بودند.

خضریان تصریح کرد: چرا فردی با تحصیلات غیرمرتبط در مجموعه پتروشیمی عضو هیات مدیره می‌شود، در حالی که افراد نخبه دیگر و جویای کار وجود دارد! در واقع فردی یک ماه در ستاد انتخاباتی فعالیت داشته و از این طریق در این مجموعه به کار گرفته شده است، بنابراین در بخش‌های زیرمجموعه شاهد تخلفات در حوزه سرمایه گذاری و همچنین سوءاستفاده در انتصابات و سایر مشکلات در بخش حقوقی هستیم که موجب شده ۱۳ هزار پرونده قضایی و حقوقی برای این مجموعه شکل بگیرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->