اژه‌ای: مستکبران با تحریم‌ دنبال فروپاشی اقتصاد ایران بودند عراقچی برای دور سوم گفتگوها امروز راهی مسقط می‌شود آیت‌الله علم‌الهدی: کشور را فارغ از نتیجه مذاکرات اداره کنید| شکست آمریکا در طبس یادآوری قدرت خدا بود تجلیل رهبر انقلاب از برنامه‌های قرآنی ماه مبارک رمضان دیدار استاندار خراسان رضوی با استاندار اسبق خراسان کمیته‌های مشترک ایران و چین برای حل مسائل قضایی موجود میان ۲ کشور تشکیل شود یک حقیقت ناگفته درباره طبس شاهد شکست پنجه عقاب | گفت‌وگوی اختصاصی شهرآرانیوز با نخستین شاهد عینی حمله آمریکا به طبس + ویدئو زلنسکی: ترامپ باید روسیه را متجاوز معرفی کند تظاهرات در تل‌آویو با «ظرف‌های خالی» برای غزه واکنش سفارت ایران به اتهام‌زنی‌های هلند ترامپ: مذاکرات هسته‌ای برای توافق با ایران به‌خوبی پیش می‌رود شمار شهدای امروز غزه به ۶۱ نفر رسید (۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) وزیر ورزش عراق به زیارت حرم امام‌رضا(ع) مشرف شد بیانیه فراکسیون نمایندگان اهل سنت درباره اهانت از رسانه ملی منتظر جنگ میان هند و پاکستان باشیم؟ | فرصت ۴۸ ساعته هند به اتباع پاکستان فرانسه: آماده ادامه گفت‌و‌گو‌ها با تهران هستیم رهبر انقلاب: مردم غزه و لبنان با ایستادگی خود در خط ائمه کار می‌کنند + ویدئو مهم‌ترین موضوعات مطرح شده در نشست اعضای کمیسیون امنیت ملی مجلس و فرماندهان فراجا دیدار چهارجانبه ایران، چین و روسیه با گروسی در خصوص وضعیت برنامه هسته‌ای ایران اعلام آمادگی عراقچی برای سفر به پاریس، برلین و لندن تحقیق و تفحص از بانک مرکزی در دستورکار مجلس| یک بانک خصوصی، عامل شکل‌گیری ۳۵ درصد از تورم کشور امیر سرتیپ صباحی‌فرد و سردار حاجی‌زاده از مواضع پدافندیِ نطنز و خنداب بازدید کردند ارتش چین برای هشدار به ناوشکن آمریکایی، نیروهای هوایی و دریایی اش را اعزام کرد جزئیاتی از دیدار وزرای امور خارجه ایران و چین در پکن جزئیات پرونده «کرسنت» از سوی پورمحمدی اعلام شد یورش هوایی روسیه به کی یف اوکراین با ۹ کشته و ۷۰ زخمی اژه ای: ایران، میزبان بیست‌و‌یکمین نشست قضایی کشورهای عضو سازمان شانگهای خواهد بود
سرخط خبرها

یمن: موشک‎‌های ما به تمام نقاط خاک متجاوزان می‌رسد

  • کد خبر: ۱۱۴۸۲۴
  • ۰۸ تير ۱۴۰۱ - ۲۱:۵۶
یمن: موشک‎‌های ما به تمام نقاط خاک متجاوزان می‌رسد
رهبر انصارالله یمن گفت: «ما موشک بالستیک دوربُردی می‌سازیم که به هر نقطه‌ای در کشورهای عضو ائتلاف متجاوز در مجاورمان می‌رسد.

به گزارش شهرآرانیوز، «سید عبدالملک بدرالدین الحوثی» رهبر جنبش انصارالله یمن، عصر امروز (چهارشنبه)، در دیدار با سران و مردم استان حجه یمن به سخنرانی پرداخت.

بنابر گزارش پایگاه خبری شبکه «المسیره»، رهبر انصارالله ابتدا اظهار داشت: «ما در سال هشتم مقابله با تجاوزهای آمریکا و عربستان سعودی قرار داریم و الحمدلله مرحله‌های سخت و چالش‌های بزرگی را پشت سر گذاشته‌ایم. استان حجه از روز اول تجاوز با مشارکت زیاد، نقش برجسته و بخشش‌های بزرگ خود که مظهر ارزش‌های ایمانی است، همواره در میدان حاضر بوده است.»

سید عبدالملک بدرالدین الحوثی در بخش دیگری گفت:‌ «دشمنان با محاصره می‌خواستند مردم را علیه یکدیگر بشورانند و واکنش آن‌ها متوجه داخل کشور باشد. دشمن در تمام توطئه‌های خود برای ایجاد فتنه در داخل و جنگ تبلیغاتی شکست خورد و با هوشیاری ملت ما مواجه شد. دشمن بسیاری‌ از قتل‌عام‌های خود را در مراسم‌های عروسی و بازارهای استان جحه انجام داد.»

وی افزود: «پایداری و ثابت‌قدمی ما، دشمن را سرخورده کرد و باعث شد در یأس و خسران به سر ببرد. کشورهای مختلفی در جهان غافلگیر شدند و با احترام به مردم یمن نگاه کردند. ما مسیر طولانی‌ای را پیموده‌ایم و به اذن الهی و اجرای فرامین خداوند، آینده خوب خواهد بود ان‌شاءالله. سیاست‌های آمریکا و در ورای آن لابی یهودی بحران‌های بزرگی در کشورهای مختلف ایجاد کرده و این به جهان اسلام کشیده می‌شود.»

رهبر انصارالله ادامه داد: «آمریکا برای باز کردن درهای جدید جنگ و بحران با روسیه و چین اقدام کرد. جنگ در اوکراین نتیجه سیاست‌های جنگ‌افروزانه آمریکا و فتنه‌افکنی‌های این کشور در جامعه بشری است. در برابر بحران‌های بین‌المللی و توطئه‌های دشمن ما دو گزینه در پیش داریم: یا غفلت و بی‌مسئولیتی و ناامیدی که در این صورت بحران‌ ما را له می‌کند یا حرکت ایمانی و تحرک با تکیه و اعتماد به خداوند.»

سید عبدالملک بدرالدین الحوثی همچنین خبر داد: «در بُعد نظامی، ما با یاری خداوند نتایج بزرگی کسب کردیم که اولین مورد آن جلوگیری از اشغال کامل کشور توسط متجاوزان بود. پیش‌بینی می‌شود که دشمن اقدامات خود را تکرار کند. ما باید جبهه‌ها را تقویت کنیم و توانمندی‌های نظامی خود را بسازیم. به لطف خداوند، در توانمندی‌های نظامی به سطحی رسیده‌ایم که بسیاری از کشورهای عربی از آن برخوردار نیستند.»

وی اضافه کرد: «ما موشک بالستیک دوربُردی می‌سازیم که به هر نقطه‌ای در کشورهای عضو ائتلاف متجاوز در مجاورمان می‌رسد. تولید انواع موشک ادامه دارد و بهبود و توسعه‌یافته است و روز به روز نقطه‌زن‌تر، قوی‌تر، ویران‌کننده‌تر و کشنده‌تر می‌شود. با وجود سامانه‌های آمریکایی گران‌قیمت و پیشرفته، دشمنان در مقابله با موشک‌های ما ناموفق بودند.»

رهبر انصارالله همچنین گفت: «بُعد ساخت و ساز مورد توجه و اهتمام قرار گرفت و کارکنان در این حوزه با صبر، فداکاری، تحقیق و پژوهش و توانمندی به کار خود ادامه دادند و در نتیجه موفقیت‌های بزرگی حاصل شد. از کُلت تا کلاشینکوف و توپ و موشک و انواع تسلیحات ساخت داخل که این یک دستاورد بزرگ و در تمامی زمینه‌ها امیدوارکننده است.»

سید عبدالملک بدرالدین الحوثی در بخش دیگری از سخنانش خواستار همکاری به ویژه در سطوح امنیتی برای مقابله با دشمن شد و بیان کرد: «حتما در بُعد امنیتی و مردمی باید همکاری داشته باشند و روابط محترمانه‌ای با جامعه ایجاد شود.»

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->