ترجمه قدیمی‌ترین مقتل امام علی (ع) پس از ۳۰ سال بازنشر شد پیام وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به مناسبت روز قلم رشد فروش سینما با پایان تجاوز اسرائیل به خاک ایران + جدول فروش نوید محمدزاده حساب اینستاگرامی خود را حذف کرد + عکس رویدادی برای ظهور استعدادها | گزارشی از اولین پیچینگ انجمن سینمای جوانان ایران در مشهد +فیلم اثر متفاوت محمود آزادنیا نقاش مشهدی برای ایران + عکس فراخوان جشنواره تئاتر اقتباس منتشر شد اجرای سوگوارانه حامد همایون در «خیمۀ هنر» سرنوشت فصل دوم سریال «وحشی» در هاله‌ای از ابهام حضور سلبریتی‌ها در هیئت‌های عزاداری محرم + عکس کتاب «میشل عزیز» منتشر شد سریال «زنجیره» در راه نمایش خانگی تاریخ اکران فیلم «زن و بچه» سعید روستایی تغییر کرد فیلم‌های سینمایی تلویزیون در روز‌های عزای سالار شهیدان (ع) (۱۲، ۱۳، ۱۴ و ۱۵ تیر ۱۴۰۴) + زمان پخش تولید ۷ مستند جنگ تحمیلی ۱۲ روزه در مرکز نهضت جواد قارایی: «اینترنشنال» زبان کثیف رژیم اسرائیل است از پایین‌خیابان تا محرم | مستند‌هایی برای زنده‌نگه‌داشتن حافظه شهری مشهد محسن چاوشی، علاج، دغدغه وطن و ادعایی که بی‌پاسخ نماند
سرخط خبرها

مراسم نخستین سالگرد مرحوم شهاب ملت‌ خواه برگزار شد|تجلیل از نیم قرن تلاش‌های فرهنگی و هنری شهاب خراسان

  • کد خبر: ۱۱۵۳۵۸
  • ۱۲ تير ۱۴۰۱ - ۲۲:۲۴
مراسم نخستین سالگرد مرحوم شهاب ملت‌ خواه برگزار شد|تجلیل از نیم قرن تلاش‌های فرهنگی و هنری شهاب خراسان
مراسم نخستین سالگرد درگذشت مرحوم شهاب ملت خواه از چهره‌های تاثیرگذار فرهنگی و هنری استان، امروز با حضور جمعی از مسئولان و اهالی فرهنگ و هنر استان در تالار فردوسی جهاددانشگاهی مشهد برگزار شد.
به گزارش شهرآرانیوز، در ابتدای این مراسم، مجید عسگری رئیس حوزه هنری خراسان رضوی ضمن عرض تسلیت به خانواده و دوستان مرحوم شهاب ملت‌خواه گفت: اگر بخواهیم آینده هنر کشور را ببینیم، راهی نداریم جز این که به بهانه برخی از برنامه‌ها و رویدادها، گفت و گوی بین اهالی فرهنگ را برقرار سازیم و به بهانه‌های مختلف، مجالی برای گفت و گو بیابیم.
وی افزود: در برقراری این جلسات گفتگو، می‌بایست به ارتباط با نسل جوان و افزایش مشارکت آن‌ها در این فرصت‌ها توجه شود.
عسگری خاطرنشان کرد: برقراری ارتباط میان هنرمندان، اندیشمندان و عموم مردم جامعه، حلقه مفقوده سیاست فرهنگی کشور است و در این زمینه، نهاد‌های حاکمیتی وظیفه دارند زیرساخت‌ها را فراهم کنند.
محمد حسین زاده مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی نیز در سخنانی کوتاه با تجلیل از شخصیت مرحوم شهاب ملت‌خواه گفت: همه ما مدت زمانی را در این جهان زندگی می‌کنیم و در این جهان نیز نخواهیم ماند. اما خوشا به حال خراسان که شهابی داشته که این همه آثار و تولیدات از خود به جا گذاشته است.
 

روایت دوستان از شهاب ملت خواه 

اما بخش دیگری از برنامه‌های این مراسم بزرگداشت، به بیان خاطرات و سخنان دوستان و آشنایان شهاب ملت‌خواه از و ذکر خصوصیات وی اختصاص یافت.
علیرضا سوزنچی از پیشکسوتان عرصه نمایش استان گفت: شهاب ملت‌خواه زنده است، چون آثار و کتاب‌های او هر روز در کتابخانه‌ها دست به دست می‌گردد و مردم آن‌ها را مطالعه می‌کنند.
وی افزود: ملت‌خواه می‌گفت «‌ای زنجیر‌های پوسیده! مرا رها کنید تا بتوانم به هنر این کشور خدمت کنم و عمر خود را در این راه گذراند.»
جواد علیزاده از پیشکسوتان سینمای استان نیز با بیان خاطراتی از مرحوم ملت‌خواه گفت: یکی از شاخصه‌های وی در تولیدات سینمایی، برخورد یکسان وی با همه عوامل تولید و توجه به همه افرادی بود که در تولید فیلم ایفای نقش می‌کردند.
محمدرضا فرهادیان از پیشکسوتان فرهنگی استان نیز با اشاره به سال‌ها حضور مرحوم ملت‌خواه در عرصه آموزش و پرورش خاطرنشان کرد: گشاده‌رویی وی در برخورد با دانش‌‌آموزان موجب جلب دانش‌آموزن به عرصه‌های مختلف هنری در استان بود.
وی افزود: وی از نخستین کارشناسان فرهنگی آموزش و پرورش استان بود که در زمان دفاع مقدس نیز برای تقویت روحیه رزمندگان، گروه‌های تئاتر را به جبهه‌های نبرد اعزام می‌کرد.
فرهادیان تاکید کرد: اینگونه افراد با این خصوصیات اخلاقی، جایگزینی ندارند. مرحوم ملت خواه، نماد عاقبت به خیری در عرصه هنر بود.
سید جواد اشکذری از پیشکسوتان عرصه نمایش در استان نیز در سخنانی کوتاه و ضمن بیان خاطراتی از مرحوم ملت‌خواه گفت: در تاریخ ۱۱۰ ساله تئاتر و هنر‌های نمایشی در استان، بیش از ۶۰ جریان شاخص تئاتری وجود دارد که مرحوم ملت‌خواه در چندین جریان نقشی فعال و تاثیرگذار داشت.
وی افزود: وی نخستین تئاتر دینی در تاریخ مشهد را پیش از پیروزی انقلاب به روی صحنه برد که پس از اجرای همان شب نخست توقیف شد و در نهایت پس از پیروزی انقلاب، به روی صحنه رفت و با استقبال چشمگیر مردم همراه شد.
اشکذری خاطرنشان کرد: مرحوم ملت‌خواه از سردمداران و پایه گذاران جریان تئاتر در عرصه دانش آموزی بود. وی همچنین از بانیان عرصه گفتگو میان هنرمندان مشهد بود.
شیخ الاسلام از دیگر پیشکسوتان عرصه تئاتر استان نیز در سخنانی گفت: شهاب ملت‌خواه، درخت بی ثمر و دریای بی گوهر و ابر بی باران نبود. او سپهسالار و کاروان سالار قلم بود.
کمالیان از دیگر پیشکسوتان عرصه تلویزیون استان نیز در سخنانی خاطرنشان کرد: ملت‌خواه، پایه سینمای انقلاب در استان بود و فیلم «دیوار» او به عنوان یک اثر مهم در عرصه فعالیت‌های سینمایی او بود.
وی افزود: ملت‌خواه با اتکا به دانش، عشق و علاقه به فرهنگ و بدون توجه به این که مسئولان از او حمایتی می‌کنند یا نه، به خواسته‌های خود در عرصه هنری رسید و این مهم در آثار او پیداست.
کمالیان در بخش دیگری از سخنان خود، از ایجاد یک شهرک سینمایی در استان با عنوان بینالود و همچنین ایجاد موزه هنرمندان خراسان به عنوان دو خواسته مهم شهاب ملت‌خواه نام برد و ابراز امیدواری کرد که این خواسته‌ها توسط مسئولان استان پیگیری شود.
در پایان این مراسم، دختر مرحوم شهاب ملت‌خواه نیز در سخنانی کوتاه، ضمن تقدیر از همه افرادی که یاد و خاطره این چهره فرهنگی و هنری استان را گرامی داشته اند، ابراز امیدواری کرد که سایر آثار و دست‌نوشته‌های مرحوم شهاب ملت‌خواه نیز منتشر شود و همچون دیگر آثار او جاودانه شود.
گفتنی است که در حاشیه برگزاری این مراسم، نمایشگاهی از آثار نقاشی مرحوم شهاب ملت‌خواه برگزار شد که عواید حاصل از آن، بر اساس وصیت وی، به بیماران سرطانی اختصاص می‌یابد.
 
 
مراسم نخستین سالگرد مرحوم شهاب ملت‌ خواه برگزار شد|تجلیل از نیم قرن تلاش‌های فرهنگی و هنری شهاب خراسان
 
 
مراسم نخستین سالگرد مرحوم شهاب ملت‌ خواه برگزار شد|تجلیل از نیم قرن تلاش‌های فرهنگی و هنری شهاب خراسان
 
 
مراسم نخستین سالگرد مرحوم شهاب ملت‌ خواه برگزار شد|تجلیل از نیم قرن تلاش‌های فرهنگی و هنری شهاب خراسان
 
 
 
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->