مرگ مشکوک یک مادر باردار در بیمارستان میبد یزد واکنش پلیس به حادثه‌ مزاحمت موتورسوار برای یک خانم بی حجاب دستگیری شرور قمه‌کش در خیابان ولی‌عصر(عج) اعترافات تکان دهنده پسری که مادرش را به قتل رساند دستگیری پزشک قلابی با پنج کلاس سواد فیروزی: احتمال کودک‌آزاری در پرونده فوت دختر فرزندخوانده کاشمری وجود دارد پشت پرده هتک عفت و کشف حجاب کامل توسط دانشجوی دختر در دانشگاه علوم و تحقیقات واژگونی و حریق تانکر سوخت در گناباد یک کشته بر جای گذاشت (۱۲ آبان ۱۴۰۳) حادثه واژگونی خودرو زانتیا در خیابان سید رضی مشهد (شنبه ۱۲ آبان ۱۴۰۳) + جزییات راهداری در سانحه فوت و مصدومیت ۷ شهروند کرمانشاهی مقصر شناخته شد صدای اعتراض پرستاران شنیده می‌شود؟ | ضرورت اصلاح بازتوزیع تعرفه‌های پرستاری برنامه‌های یوم الله ۱۳ آبان در مشهد اعلام شد | سخنرانی رئیس دفتر عقیدتی و سیاسی مقام معظم رهبری در مشهد بودجه خراسان رضوی در حوزه تجهیزات پزشکی، نیاز زائران را پوشش نمی‌دهد  ممنوعیت و محدودیت‌های ترافیکی ویژه راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد اعلام شد | خیابان امام رضا (ع) از امشب (۱۲ آبان ۱۴۰۳) مسدود است مصطفی سالاری به عنوان مدیر عامل سازمان تأمین اجتماعی منصوب شد (۱۲ آبان ۱۴۰۳) سکته قلبی علت اول مرگ در کشور است کلاهبرداری آنلاین با ترفند دریافت بیعانه | راهنمای تشخیص سایت‌های کلاهبرداری + فیلم آتش‌سوزی منزل مسکونی در خیابان حر عاملی مشهد (۱۲ آبان ۱۴۰۳) محاکمه عاملان قتل دختر فیلم‌بردار در مشهد + عکس علائم کم‌کاری تیروئید چیست؟ تأمین مناسب پانسمان موردنیاز بیماران پروانه‌ای در کشور ریزش سقف ایستگاه قطار در صربستان، ۱۴ کشته بر جای گذاشت پذیرش بدون آزمون بیش از ۱۰ هزار دانشجوی نخبه در دانشگاه‌های کشور پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (شنبه، ۱۲ آبان ۱۴۰۳) | کاهش قابل‌توجه دما در روز‌های پایانی هفته جداول متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان باید اصلاح شود تک‌چرخ‌زدن با موتورسیکلت منجر به مرگ دختر و پسر نوجوان در بولوار نماز مشهد شد بیمه‌شدگان چند ماه می‌توانند از مقرری «بیمه بیکاری» استفاده کنند؟ آیا کارانه پزشکان منصفانه است؟ پیش‌بینی رگبار باران و رعدوبرق در برخی نقاط کشور (۱۲ آبان ۱۴۰۳) + فیلم آلودگی محیط‌زیست عامل مرگ سالانه ۱.۷ میلیون کودک کمتر از ۵ سال ابلاغیه دستورالعمل جدید تبادل دارو بین داروخانه‌ها به منظور تضمین سلامت جامعه
سرخط خبرها

رصد فروشندگان گونه‌های غیرمجاز حیوانات در فضای مجازی

  • کد خبر: ۱۱۵۵۶۴
  • ۱۴ تير ۱۴۰۱ - ۱۳:۱۲
رصد فروشندگان گونه‌های غیرمجاز حیوانات در فضای مجازی
فرمانده یگان حفاظت محیط زیست خراسان رضوی: نیروی کافی برای جمع آوری صددرصدی فروشندگان گونه‌های غیرمجاز حبوانات وحشی را نداریم.

به گزارش شهرآرانیوز؛ طبق ماده ۸ آیین نامه اجرایی قانون شکار و صید، خریدوفروش، آکنده سازی (تاکسیدرمی)، عرضه، نگهداری، حمل، صادرات، واردات و صادرات مجدد همه جانوران وحشی «اعم از بومی و غیربومی» زنده و کشته و اجزای آن‌ها و جانوران وحشی آکنده سازی (تاکسیدرمی) شده بدون تحصیل پروانه از سازمان ممنوع است و متخلفان علاوه بر جبران ضرر و زیان وارده مشمول مجازات‌های موضوع ماده ۱۰ قانون شکار و صید، به حبس از ۹۱ روز تا ۶ ماه محکوم می‌شوند.

ابوالفضل شعبانی، فرمانده یگان حفاظت محیط زیست خراسان رضوی، در توضیح علل و چگونگی خریدوفروش حیوانات وحشی در مشهد می‌گوید: به منظور مقابله با خریدوفروش گونه‌های جانوری غیرمجاز گشت‌های مستمری داریم، اما بیشتر خریدوفروش‌ها این روز‌ها در فضای مجازی صورت می‌گیرد. برای همین فروشندگان گونه‌های غیرمجاز هم که به صورت برخط در فضای مجازی فعال هستند، مورد رصد شبانه روزی یگان سایبری حفاظت محیط زیست استان قرار دارند.

او با تأکید بر اینکه با خریدوفروش غیرمجاز هرگونه جانوری به شدت برخورد می‌شود، ادامه می‌دهد: چندین پرونده داریم که افرادی در فضای مجازی اقدام به خریدوفروش حیوانات وحشی کرده بودند.

شعبانی توضیح می‌دهد: بر اساس رصدی که همکاران یگان حفظت دارند، پیگیری صورت می‌گیرد و زمانی که جرم مشهود می‌شود همکاران ما در قالب ضابطان خاص و مأموران حفاظت محیط زیست اقدام می‌کنند و متخلف به مراجع قضایی معرفی می‌شود.

او اضافه می‌کند: دراین راستا در سه ماه ابتدایی امسال حدود ۳۵۵ نفر متخلف شکار و صید غیرمجاز دستگیر شده اند که از این افراد، ۵۰۰ حیوان وحشی اعم از لاشه و اجزای آن‌ها کشف شده است.

به گفته فرمانده یگان حفاظت محیط زیست خراسان رضوی امسال طبق آمار و ارقام موجود میزان این تخلفات کمتر از سنوات گذشته بوده است. او تأکید می‌کند: با اینکه ما بر اساس رصد‌های مختلف و گزارش‌های مردمی به جمع آوری و دستگیری متخلفان اقدام می‌کنیم، اما حرفه‌ای بودن آن‌ها سبب می‌شود که این روند دستگیری به تأخیر بیفتد و فروشندگان غیرمجاز همچنان به فعالیت خود ادامه دهند.

او تصریح می‌کند:ما نیروی کافی برای جمع آوری صددرصدی متخلفان نداریم و نیاز است که پلیس فتا به صورت تخصصی به موضوع ورود پیدا کند. ضمن اینکه مردم هم می‌توانند به عنوان یک طرف ماجرا به سراغ چنین حیواناتی نروند. وقتی خریداری نباشد، این تجارت هم به خودی خود از میان می‌رود.

شعبانی با بیان اینکه متخلفان در مکان‌های متفاوت و بدون اینکه از خود ردپایی باقی بگذارند، حیوان را به خریدار تحویل می‌دهند، می‌گوید: چون خریداران نشانه دقیقی ندارند و حتی کارت‌هایی هم که پول به آن واریز می‌شود به نام خود فروشنده اصلی نیست، در بسیاری از مواقع قابلیت رد زنی ندارند و این کار غیرقانونی همچنان ادامه می‌یابد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->