راه اندازی ۳۰ اورژانس اجتماعی در کشور | ایجاد بیش از ۵ هزار فرصت شغلی برای جامعه هدف بهزیستی ۶۳ کشته و ۲۹۰ زخمی در سیل مرگبار ایالت پنجاب پاکستان + فیلم (۲۶ تیر ۱۴۰۴) پیگیری برای ثبت جهانی روستای «مارین» (۲۶ تیر ۱۴۰۴) درباره بادکش درمانی که به یکی از رایج ترین روش های درمانی سنتی تبدیل شده است | درمان‌های آرام بخش افزایش اعتبارات حوزه میراث فرهنگی اردبیل (۲۶ تیر ۱۴۰۴) دفترچه سؤالات نوبت دوم کنکور ریاضی و علوم انسانی ۱۴۰۴ منتشر شد + لینک سوالات حق پرستاری مددجویان بهزیستی با اولویت سه دهک اول در حال پیگیری است ویدئو | مسئولیت‌پذیری و اقدام بموقع پرستاران شیرخوارگاه آمنه تهران پیش از بمباران رژیم صهیونیستی سارقان موتورسیکلت‌های تهران دستگیر شدند مستمری‌بگیران زن می‌توانند مستمری همسر خود را نیز دریافت کنند کلاهبرداری که همسر باردارش را روانه زندان کرد پیداشدن پیکرهای بیش از ۶۰ درصد شهدای جنگ ۱۲روزه، توسط نیرو‌های هلال‌احمر واریزی به حساب بازنشستگان صندوق ذخیره فرهنگیان (۲۶ تیر ۱۴۰۴) گرما این بیماری‌ها را تشدید می‌کند ممانعت از پوشش خبری کنکور سراسری ۱۴۰۴ در دانشگاه فردوسی مشهد + فیلم با این صبحانه قند خون خود را پایین بیاورید نقش مادر در تربیت فرزند و اشتباهات رایج مادران ۲ شرور به اتهام درگیری دسته‌جمعی در تهران دستگیر شدند (۲۶ تیر ۱۴۰۴) ابلاغ ۲۴ راهنمای تجویز دارو و پروتکل درمانی ثبت‌نام وام ازدواج فرزندان بازنشستگان با عقدنامه‌های ۱۴۰۲ تا ۱۴۰۴ قابل انجام است + جزئیات آیا لکه‌های سفید روی ناخن‌ها نشانه کم‌خونی است؟ کاهش ۵۲ درصدی طلاق در خانواده‌های دارای چهار فرزند به بالا اعتراض داوطلبان آزمون سمپاد درباره لو رفتن سؤالات آزمون ورودی به کجا رسید؟ چیزی به نام وِیپ ایمن وجود ندارد آیا چای و شکلات تلخ برای سلامت قلب مفیدند؟ دبیر اجرایی خانه کارگر مازندران، دولت باید بدهی سنگین خود به تأمین‌اجتماعی را پرداخت کند پذیرش دانشجوی دکترا در پردیس‌های دانشگاه تهران محدود می‌شود هدایت تحصیلی نهمی‌ها از فردا (۲۷ تیر ۱۴۰۴) آغاز می‌شود + لینک سامانه فواید شیرین یک میوه ترش برای قلب
سرخط خبرها

رصد فروشندگان گونه‌های غیرمجاز حیوانات در فضای مجازی

  • کد خبر: ۱۱۵۵۶۴
  • ۱۴ تير ۱۴۰۱ - ۱۳:۱۲
رصد فروشندگان گونه‌های غیرمجاز حیوانات در فضای مجازی
فرمانده یگان حفاظت محیط زیست خراسان رضوی: نیروی کافی برای جمع آوری صددرصدی فروشندگان گونه‌های غیرمجاز حبوانات وحشی را نداریم.

به گزارش شهرآرانیوز؛ طبق ماده ۸ آیین نامه اجرایی قانون شکار و صید، خریدوفروش، آکنده سازی (تاکسیدرمی)، عرضه، نگهداری، حمل، صادرات، واردات و صادرات مجدد همه جانوران وحشی «اعم از بومی و غیربومی» زنده و کشته و اجزای آن‌ها و جانوران وحشی آکنده سازی (تاکسیدرمی) شده بدون تحصیل پروانه از سازمان ممنوع است و متخلفان علاوه بر جبران ضرر و زیان وارده مشمول مجازات‌های موضوع ماده ۱۰ قانون شکار و صید، به حبس از ۹۱ روز تا ۶ ماه محکوم می‌شوند.

ابوالفضل شعبانی، فرمانده یگان حفاظت محیط زیست خراسان رضوی، در توضیح علل و چگونگی خریدوفروش حیوانات وحشی در مشهد می‌گوید: به منظور مقابله با خریدوفروش گونه‌های جانوری غیرمجاز گشت‌های مستمری داریم، اما بیشتر خریدوفروش‌ها این روز‌ها در فضای مجازی صورت می‌گیرد. برای همین فروشندگان گونه‌های غیرمجاز هم که به صورت برخط در فضای مجازی فعال هستند، مورد رصد شبانه روزی یگان سایبری حفاظت محیط زیست استان قرار دارند.

او با تأکید بر اینکه با خریدوفروش غیرمجاز هرگونه جانوری به شدت برخورد می‌شود، ادامه می‌دهد: چندین پرونده داریم که افرادی در فضای مجازی اقدام به خریدوفروش حیوانات وحشی کرده بودند.

شعبانی توضیح می‌دهد: بر اساس رصدی که همکاران یگان حفظت دارند، پیگیری صورت می‌گیرد و زمانی که جرم مشهود می‌شود همکاران ما در قالب ضابطان خاص و مأموران حفاظت محیط زیست اقدام می‌کنند و متخلف به مراجع قضایی معرفی می‌شود.

او اضافه می‌کند: دراین راستا در سه ماه ابتدایی امسال حدود ۳۵۵ نفر متخلف شکار و صید غیرمجاز دستگیر شده اند که از این افراد، ۵۰۰ حیوان وحشی اعم از لاشه و اجزای آن‌ها کشف شده است.

به گفته فرمانده یگان حفاظت محیط زیست خراسان رضوی امسال طبق آمار و ارقام موجود میزان این تخلفات کمتر از سنوات گذشته بوده است. او تأکید می‌کند: با اینکه ما بر اساس رصد‌های مختلف و گزارش‌های مردمی به جمع آوری و دستگیری متخلفان اقدام می‌کنیم، اما حرفه‌ای بودن آن‌ها سبب می‌شود که این روند دستگیری به تأخیر بیفتد و فروشندگان غیرمجاز همچنان به فعالیت خود ادامه دهند.

او تصریح می‌کند:ما نیروی کافی برای جمع آوری صددرصدی متخلفان نداریم و نیاز است که پلیس فتا به صورت تخصصی به موضوع ورود پیدا کند. ضمن اینکه مردم هم می‌توانند به عنوان یک طرف ماجرا به سراغ چنین حیواناتی نروند. وقتی خریداری نباشد، این تجارت هم به خودی خود از میان می‌رود.

شعبانی با بیان اینکه متخلفان در مکان‌های متفاوت و بدون اینکه از خود ردپایی باقی بگذارند، حیوان را به خریدار تحویل می‌دهند، می‌گوید: چون خریداران نشانه دقیقی ندارند و حتی کارت‌هایی هم که پول به آن واریز می‌شود به نام خود فروشنده اصلی نیست، در بسیاری از مواقع قابلیت رد زنی ندارند و این کار غیرقانونی همچنان ادامه می‌یابد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->