۲ شهید و چند مجروح در حمله رژیم صهیونیستی به بیروت (۹ مرداد ۱۴۰۳) رئیس‌جمهور: گسترش تعاملات ایران و امارات متحده عربی به نفع امت اسلامی است حمله هوایی اسرائیل به بیروت | تل‌آویو مدعی ترور فرمانده حزب‌الله شد + فیلم (۹ مرداد ۱۴۰۳) رزمایش «جهادگران فاطمی ۴» در مشهد آغاز شد (۹ مرداد ۱۴۰۳) سخنگوی انصارالله یمن با رهبر انقلاب دیدار کرد آیت الله خامنه‌ای: سیاست حزب‌الله در طوفان الاقصی از ابتدا کاملا مدبرانه بوده است عارف: تقویت روابط با جمهوری آذربایجان از راهبردی‌ترین سیاست‌های ایران است پزشکیان: معتقد به توافق در داخل و تعامل با دنیا هستیم فرمانده نیروی دریایی سپاه: ۷۵۰ فروند انواع شناور رزمی به نیروی دریایی سپاه الحاق شد علت انصراف طیب‌نیا از معاون‌اولی رئیس‌جمهور چه بود؟ آمریکا تحریم‌های جدیدی علیه ایران اعمال کرد (۹ مرداد ۱۴۰۳) رهبر انقلاب: مهم‌ترین اولویت، عملیاتی شدن توافقات دو کشور است نماینده ولی‌فقیه در سپاه: یک مسئول در نظام ولایی وظیفه هدایت و راهبری جامعه را دارد وزیر امور خارجه اردن: در کنار لبنان خواهیم ماند مراسم تحلیف مسعود پزشکیان نهمین رئیس جمهوری اسلامی ایران برگزار شد جنگنده‌های اف ۱۶ اوکراین به موشک‌های آمریکایی مجهز می‌شوند اژه ای: رئیس جمهور باید وقف خدمت به مردم باشد + فیلم مسعود پزشکیان به عنوان رئیس چهاردهمین دولت جمهوری اسلامی ایران سوگند یاد کرد + فیلم پزشکیان: اولویت دولت من ارتباط موثر با همسایگان است + فیلم کامل سخنرانی قالیباف در مراسم تحلیف: متعهد می‌شویم دولت را حمایت کنیم
سرخط خبرها

اف‌بی‌آی: چین به دنبال سرقت تکنولوژی کشور‌ها است

  • کد خبر: ۱۱۵۹۹۶
  • ۱۶ تير ۱۴۰۱ - ۱۲:۰۷
اف‌بی‌آی: چین به دنبال سرقت تکنولوژی کشور‌ها است
روسای اف‌بی‌آی و ام‌آی‌فایو به رهبران اقتصادی دنیا هشدار دادند که چین قصد دارد تکنولوژی آن‌ها را برای کسب سود رقابتی سرقت کند.

به گزارش شهرآرانیوز، «کن مک کالم» رئیس سازمان اطلاعات داخلی انگلیس و «کریستوفر ری» رئیس اداره تحقیقات فدرال آمریکا به رهبران اقتصادی دنیا هشدار دادند که چین قصد سرقت تکنولوژی آن‌ها را برای کسب سود رقابتی دارد.

این دو در یک نشست مشترک بی سابقه با حضور مقامات اقتصادی دو طرف در لندن، هشدار دادند جاسوسان اقتصادی چین سعی دارند تکنولوژی کشور‌های پیشرفته را برای کسب سود سرقت کنند.

مک کالم اظهار کرد فشار پنهانی دولت چین بر سراسر جهان به اندازه بزرگترین چالش مربوط به تغییر بازی است که ما با آن مواجه هستیم. تهدید دولت چین ممکن است غیر قابل لمس باشد، اما واقعی و فزاینده است و ما باید درباره آن صحبت کنیم و واکنش مناسبی دربرابر آن نشان دهیم.

وی با اشاره به اینکه ام آی فایو عملیات‌های گسترده‌ای را با تمرکز بر دولت چین ترتیب داده است، مدعی شد ما به تلاش‌های خود در برابر تهدیدات پنهانی از جانب ایران و روسیه ادامه خواهیم داد.

این مقام انگلیسی تصریح کرد سرویس‌های اطلاعاتی چین دیدگاهی آرام و صبورانه نسبت به توسعه منابع خود و بدست آوردن اطلاعات دارند. در حال حاضر فعالیت‌های خصمانه در خاک انگلیس در حال انجام است.

کریس ری نیز با تکرار سخنان مک کالم تاکید کرد اقدامات چین پیچیده، همیشگی و خطری فراگیر برای ایالات متحده، انگلیس و دیگر متحدان آن‌ها است.

وی افزود: چین به دنبال سرقت تکنولوژی صنعتی شما است تا اقتصادتان را تحت فشار قرار داده و بازارتان را تصاحب کند.

ری با اشاره به وعده دولت چین برای اتحاد با تایوان چه به صورت صلح آمیز و یا در صورت لزوم با زور و اجبار، هشدار داد تهاجم چین به تایوان می‌تواند باعث یکی از وحشتناک‌ترین شکست‌ها برای اقتصاد و صنعت جهانی شود. نشانه‌هایی وجود دارد که نشان می‌دهد شاید چین با ترسیم درس‌هایی که از جنگ روسیه آموخته، به دنبال راهی برای بهبود و ارتقای اقتصاد خود در برابر تحریم‌ها باشد.

این در حالی است که دولت چین در بیانیه‌ای این اتهامات را بی اساس خواند و آن‌ها را تلاش کشور‌های غربی برای لکه دار کردن سیستم سیاسی پکن خواند.

در بیانیه دولت چین آمده است آن‌ها هر نوع دروغی را درباره چین می‌گویند تا سیستم سیاسی چین را لکه دار کرده و توجه عمومی را برای پوشش دادن خواسته‌های غیرمعقول خودشان، منحرف کنند.

سفارت چین در واشنگتن نیز در بیانیه‌ای موضوع تایوان را موضوعی داخلی و صرفا مربوط به دولت چین دانست و اظهار کرد پکن حق انجام اقدامات لازم برای پاسخ دادن به هر گونه دخالت خارجی را برای خود محفوظ می‌داند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->