ترندهای اینستاگرام در متن سریال‌های صداوسیما انتشار یازدهمین آلبوم رضا صادقی با نام برنده معرفی موردانتظارترین فیلم‌های سال ۲۰۲۵ + عکس و خلاصه داستان درباره ادوارد فیتزجرالد نخستین مترجم رباعیات خیام | تولدی دوباره با خیام آیین بزرگداشت خیام نیشابوری با حضور سخنگوی دولت چهاردهم برگزار شد + فیلم و عکس (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) اسب‌هایی در تاریکی ذهن | روایت معاصر «اکوئوس» در مشهد نقدی بر فیلم «دایناسور» ساخته مسعود اطیابی | فتح گیشه با فرمول همیشگی خوش نویسی ایرانی در معرض ترک‌تازی انجمن صنفی عکاسان مطبوعاتی خواستار برخورد جدی با مقصرین احتمالی مرگ عکاس خبری شد روایت پرونده جنجالی عباس کیارستمی در «طعم عباس» سفر موزیسین‌های بین‌المللی به ایران اولین جشنواره فیلم فضای باز آغازبه‌کار کرد | لذت تماشای فیلم کوتاه زیر نور ماه انیمیشن «آسمان دوست‌داشتنی» به عنوان بهترین اثر جشنواره «انیماتیبا» معرفی شد انتشار تک آهنگ لحظه رفتن با صدای حسن مهدی اعتباری همایش ملی هوش مصنوعی در سازمان صدا و سیما برگزار شد جایزه غافل‌گیرکننده یک عمر دستاورد هنری برای کوین اسپیسی در جشنواره کن آموزش داستان نویسی | سه گام اژدها (بخش اول) گپ وگفتی با ناشران مشهدی حاضر در سی وششمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران | بازار کتاب های دینی و مقاومت همچنان رونق دارد صفحه نخست روزنامه‌های کشور - یکشنبه ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴
سرخط خبرها

ادبیات کودک و نوجوان به دور از شعارزدگی باشد

  • کد خبر: ۱۱۶۲۰۹
  • ۱۸ تير ۱۴۰۱ - ۱۱:۴۰
ادبیات کودک و نوجوان به دور از شعارزدگی باشد
حمید کیانیان-فعال حوزه کودک و نوجوان

با‌توجه‌به اینکه سیر تحول ادبیات در هر کشوری متأثر از فرهنگ، اجتماع، اقتصاد و سیاست است، ادبیات حوزه کودک و نوجوان نیز از این قاعده مستثنا نیست.

با وجود رسانه‌های جمعی قوی و حضور بدون نظارت کودکان و نوجوانان در این عرصه، ادبیات این حوزه نیز نباید از آنچه فرزندان این مرزوبوم در رسانه‌های مختلف مشاهده می‌کنند، خیلی دور باشد؛ اما به‌جای همسوشدن با این رسانه‌ها باید شکل درست‌تر و منطقی‌تر از این فضا را با بومی‌سازی فرهنگ غنی ایرانی در حوزه ادبیات شکل داد.

ادبیات حوزه کودک و نوجوان وقتی متأثر از روابط امروزی و به دور از شعارزدگی باشد، در پرورش کودکان و نوجوانان نقشی مؤثرتر دارد.

هنر و دنیای بی‌نهایت ادبیات، خاصه شعر و قصه و نمایش بستری است برای تحقق‌یافتن اهداف و آرزوهای فرزندان ما. تأثیری که قصه بر کودک و بزرگ‌سال می‌گذارد، بر هیچ‌کسی پوشیده نیست.

تولید محتوای شرکت‌های بزرگ دنیا نیز از قصه‌گویی برای پیشبرد اهدافشان بهره می‌برند. ما می‌توانیم با به‌روزکردن قصه‌های کهن و ادبیات غنی ایرانی در پرورش فکری فرزندانمان نقشی بسزا داشته باشیم.

جان کلام اینکه هرچه این حوزه به‌روز و جذاب‌تر باشد و با ادبیاتی نزدیک به خود این افراد به دغدغه‌های فرهنگی جامعه، آموزه‌های فرهنگی‌تربیتی خانواده‌ها و اهداف خود این عزیزان بپردازد، نقش بهتری در پرورش فکری، فرهنگی و هنری کودکان و نوجوانان ایفا خواهد کرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->