کسب ۴۰ مدال توسط دانش‌آموزان ایرانی در المپیاد‌های جهانی انهدام باند سرقت کلاغ‌های غریبه در مشهد نکاتی برای تغذیه سالم دانش آموزان در وقت مدرسه شناسایی ۴۳۴ بیمار مبتلا به تب دنگی در کشور پایان رسیدگی به پرونده کلثوم اکبری قاتل سریالی مازندران علت آتش‌سوزی در ساختمان شرکت سیمان سبزوار چه بود؟ مهار آتش سهمگین ساختمان سیمان لار سبزوار با تلاش آتش‌نشانان فرودگاهی چالش‌های اصلی خدمات‌دهی حوزه سلامت در مشهد از زبان رئیس دانشگاه علوم پزشکی (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) رئیس سازمان نظام پزشکی مشهد: امنیت شغلی و اجتماعی پزشکان به مخاطره افتاده است خبر خوش برای کارگران مشاغل سخت و زیان آور (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) ترافیک نیمه سنگین در جاده‌های شمال کشور (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) مارگزیدگی سالانه ۵.۴ میلیون نفر در جهان | مارگزیدگی بیش‌از ۸ هزار ایرانی در سال ۱۴۰۳ غرق شدن مادر و دختر در استخر کشاورزی نیشابور (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) زلزله ۷.۸ ریشتری روسیه را لرزاند (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) زلزله زاهدان را لرزاند + جزئیات (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) برگزاری کلاس‌های آمادگی شروع مدارس ممنوع است | والدین گزارش کنند، با مدارس متخلف برخورد می‌شود حجت‌الاسلام‌والمسلمین علی‌‌اكبر الهى خراسانى دعوت حق را لبیک گفت  ۸۱ کودک شیرخوار در مراکز بهزیستی خراسان رضوی تحت مراقبت هستند | شیرخوارگاه‌ علی‌اصغر(ع) خالی نشده است آخرین اخبار از آتش‌سوزی یک مجتمع تجاری در سبزوار | آتش مهار شد + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) برنامه‌های آموزش و پرورش استان خراسان رضوی در راستای بهبود آموزش در مدارس شیوع بالای آرتروز زانو در بین ایرانی‌ها | کدام گروه‌های سنی در معرض خطر هستند؟ طرح جدید هلال احمر برای کمک به دانش‌آموزان نیازمند | توزیع بسته‌های لوازم‌التحریر در مناطق کم‌برخوردار بازنشستگان نفت، سهامدار پتروشیمی می‌شوند واکسن آبله‌مرغان موجود شد | آیا واکسن بزنیم یا نه؟ آیا کره‌های محلی برای طبخ غذا بهتر است و باعث افزایش چربی خون نمی‌شود؟ بی‌احتیاطی ۳ جوان به قیمت جانشان تمام شد | پا در رکاب چاه، جان در کمین مرگ فرمانده انتظامی سیب و سوران به شهادت رسید دستگیری قاتل پس از ۱۴ سال | انکار دسیسه زنانه برای قتل شوهر
سرخط خبرها

جنگ‌طلبان برای واقعیت انسان اعتباری قائل نیستند

  • کد خبر: ۱۱۶۳۰
  • ۲۱ آذر ۱۳۹۸ - ۲۲:۳۰
جنگ‌طلبان برای واقعیت انسان اعتباری قائل نیستند
دانشیار انسان‌شناسی و فرهنگ پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی گفت:خشونت‌طلبان، جنگ‌طلبان و تمام کسانی که جرم‌ها و سرکوب‌ها را بر بشر تحمیل کرده‌اند، نخواسته‌اند برای واقعیت انسان‌ها اعتباری قائل شوند.
به گزارش شهرآرانیوز؛ نعمت‌الله فاضلی، در سومین پیش‌همایش علوم اجتماعی و صلح که در شهر کتاب مشهد برگزار شد، با بیان اینکه «علم اجتماعی می‌تواند به صلح کمک کند»، اظهار کرد: تجربه ۲ قرن اخیر نشان داده است که اندک هستند کشور‌هایی که آمادگی دارند این بینش را پیدا کنند و این واقعیت را بپذیرند که بخش عظیمی از خشونت‌ها، جنگ‌ها، خونریزی‌ها و نابرابری‌ها بر سر این نکته بسیار ساده است.

وی ادامه داد: خشونت‌طلبان، جنگ‌طلبان و تمام کسانی که جرم‌ها و سرکوب‌ها را بر بشر تحمیل کرده‌اند، نخواسته‌اند برای واقعیت انسان‌ها اعتباری قائل شوند و علوم اجتماعی با بینشی که بر مبنای واقعیت‌گرایی به ما می‌دهد می‌تواند در خدمت به صلح باشد؛ بنابراین کاری که علم انسانی اجتماعی برای صلح می‌کند اعطا کردن بینشی است که اگر آن بینش را جامعه‌ای پذیرا شود، خشونت‌ها از بین می‌رود، چون بخش اعظمی از خشونت‌ها، جنگ‌ها و تبعیض‌ها ریشه در آن نگاهی دارد که هست را نمی‌فهمد و در پی مخفی کردن واقعیت‌هاست.

دانشیار انسان‌شناسی و فرهنگ پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی با اشاره به اینکه کار علم اجتماعی دادن روش است، افزود: علم اجتماعی انسانی می‌تواند از طریق روش‌ها و معرفت‌شناسی‌هایی که اعطا می‌کند به فهم‌پذیری واقعیت‌ها در تحقق صلح کمک کند.


فاضلی با بیان اینکه بخشی از ظلم‌ها و خونریزی‌ها، تبعیض‌های قومیتی، جنسیتی، مذهبی و اجتماعی که صورت گرفته است از طریق انکار استدلال، منطق و معرفت‌شناسی علم است، اظهار کرد: هرجایی که خشونت را می‌بینید جنگ با علم انسانی و اجتماعی نیز است. آن‌هایی که خواهان منافع یک سویه خود هستند می‌دانند که نمی‌توانند بر پایه واقعیت‌ها و بر پایه استدلال منافع خود را پیش ببرند.

دانشیار انسان شناسی و فرهنگ پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی از فناوری‌های مفهومی در جهت خدمت به خشونت یاد کرد و گفت: همانطور که علم اجتماعی می‌تواند به صلح بینجامد، علم اجتماعی انسانی می‌تواند مانع صلح باشد و هم به جنگ دامان بزند و هم به صلح منفی ودر واقع به جای خدمت به خیانت برسد.

وی با بیان اینکه اگر جامعه‌ای در صلح زندگی نمی‌کند به این دلیل است که فرهنگ دانشگاهی آن جامعه در حاشیه است، افزود: امروزه در جامعه ایران با ۳ میلیون و ۶۰۰ هزار دانشجو بخش عظیمی از نیروی نسل جوان به دانشگاه‌ها راهی شده‌اند که ترویج فرهنگ آموزش صلح یا آموزش خشونت در دانشگاه‌ها بسیار اهمیت دارد.
 
منبع: ایسنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->