رسانه آمریکایی: از خیال‌پردازی تجزیه ایران دست بردارید تاکید روسای جمهور روسیه و فرانسه بر حق مشروع ایران برای استفاده صلح آمیز از انرژی هسته‌ای هشدار وزیر جنگ اسبق رژیم صهیونیستی: تقابل بعدی ما با ایران دشوار‌تر و پیچیده‌تر خواهد بود سازمان ملل فاش کرد: بیش از ۶۰ شرکت از شهرک‌سازی و نسل‌کشی در غزه حمایت می‌کنند حمله خمپاره‌‌های سرایا القدس و القسام به نظامیان و خودرو‌های ارتش اسرائیل اعتراف بلومبرگ به همکاری آژانس با آمریکا و اسرائیل علیه ایران شلیک یک فروند موشک بالستیک از یمن به اراضی اشغالی (۱۰ تیر ۱۴۰۴) ۱۹ هزار صهیونیست در پی حملات ایران بی خانمان شدند اصابت دقیق موشک‌‌های ایرانی به ۱۰ مرکز راهبردی اسراییل وزیر خارجه عمان: تاکنون موعدی برای ازسرگیری مذاکرات مشخص نشده است عراقچی: غرب آسیا درآستانه یک دوراهی تاریخی است جفری ساکس: اسرائیل در صورت درگیری مجدد با ایران، ضربات شدیدتری می‌خورد سردار جعفری: بعید است رژیم صهیونیستی بزودی بتواند توان خود را احیا کند گفت‌وگوی تلفنی پوتین و ماکرون با محوریت ایران و اوکراین سنای آمریکا لایحه جنجالی ترامپ را تصویب کرد پزشکیان از برخی مناطق آسیب‌دیده از تهاجم رژیم صهیونیستی بازدید کرد ترامپ: با نتانیاهو حمله به ایران را جشن خواهم گرفت دبیر کمیسیون امنیت ملی مجلس: برنده واقعی جنگ ۱۲ روزه جمهوری اسلامی ایران بود موضع‌گیری جدید ترامپ درباره ایران تلاش عجیب ترامپ برای برکناری گزارشگر ویژه سازمان ملل در امور فلسطین ۵۰ جاسوس اسرائیل در سیستان و بلوچستان دستگیر شدند (۱۰ تیر ۱۴۰۴) ۱۱۶ نفر در یک روز در نوار غزه به شهادت رسیدند (۱۰ تیر ۱۴۰۴) ترامپ: با نتانیاهو درباره ایران و غزه دیدار می‌کنم اسموتریچ به شکست ارتش اسرائیل در نوار غزه اذعان کرد مقتدی صدر با آیت‌الله سیستانی دیدار کرد ایران اتهام‌زنی آلمان را رد کرد نخست وزیر پاکستان و معاون وزارت خارجه روسیه دفتر یادبود شهدای اقتدار را امضا کردند + فیلم
سرخط خبرها

جمعیت هند از چین پیشی می‌گیرد

  • کد خبر: ۱۱۶۵۹۱
  • ۲۱ تير ۱۴۰۱ - ۱۱:۳۵
جمعیت هند از چین پیشی می‌گیرد
سازمان ملل اعلام کرد که جمعیت جهان در ۱۵ نوامبر امسال (۲۰۲۲) هم زمان با (۴ آذر ۱۴۰۱) به ۸ میلیارد نفر می‌رسد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ سازمان ملل دیروز در گزارش جدید خود همچنین پیش بینی کرد: در سال ۲۰۲۳ هند از چین به عنوان پرجمعیت‌ترین کشور جهان پیشی خواهد گرفت و انتظار می‌رود جمعیت جهان در ۱۵ نوامبر به ۸ میلیارد نفر برسد.
آنتونیو گوترش، دبیر کل سازمان ملل بدون اشاره به جزئیات بیشتر گفت: نقطه عطف جمعیت جهان یادآور مسئولیت مشترک ما برای مراقبت از کره زمین و لحظه‌ای برای تأمل در این مورد است که هنوز به تعهدات خود درباره یکدیگر کوتاهی می‌کنیم.

به گفته او؛ اکنون این فرصتی است برای گرامیداشت تنوع، شناخت وجه مشترک انسانیت و شگفتی از پیشرفت‌های به دست آمده در حوزه بهداشت که باعث افزایش طول عمر و کاهش چشمگیر نرخ مرگ و میر مادران و کودکان شده است.
پیش بینی دپارتمان امور اقتصادی و اجتماعی سازمان ملل متحد نشان می‌دهد که جمعیت جهان با کندترین سرعت خود از سال ۱۹۵۰ در حال رشد است.

این رقم احتمالا باید در سال ۲۰۳۰ به ۸.۵ میلیارد نفر و در سال ۲۰۵۰ به ۹.۷ میلیارد نفر برسد و در ۲۰۸۰ به اوج خود که حدود ۱۰.۴ میلیارد نفر است برسد و تا سال ۲۱۰۰ در آن سطح ثابت باقی بماند.

در این گزارش آمده است در حالی که کاهش خالص نرخ زاد و ولد در چندین کشور در حال توسعه مشاهده می‌شود، بیش از نیمی از پیش بینی افزایش جمعیت جهان در دهه‌های آینده در هشت کشور متمرکز خواهد بود که شامل کنگو، مصر، اتیوپی، هند، نیجریه، پاکستان، فیلیپین و تانزانیا می‌شود. در سال ۲۰۲۰ جمعیت ایران ۸۴ میلیون نفر اعلام شده است. بر پایه آمار سال ۱۳۹۸ نیز، جمعیت ایران در حدود یک سده، هشت برابر شده است.

هرچند که در دهه‌های اخیر، باروری در این کشور کاهش داشته و حرکت جمعیت به سوی سال خوردگی است. بر پایه همین آمار، نسبت جنسی نیز ۱۰۲٫۸ مرد به ازای هر ۱۰۰ زن بوده است. همچنین پس از تهران، به ترتیب مشهد، اصفهان، شیراز، کرج و تبریز، پرجمعیت‌ترین شهر‌های ایران هستند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->