سرمایه‌گذاری ۴۰ هزار میلیارد تومانی در دوره ششم شورای مشهد شناسایی ۲۰ هزار کودک بازمانده از تحصیل در خراسان رضوی| ساماندهی سالمندان متکدی در دستورکار قرارگاه اجتماعی مشهد رضایت مندی زائران و مجاوران بارگاه منور رضوی از خدمات نوروزی شهرداری مشهد حسامی: حل مسائل اساسی شهری باید ازجمله اهداف زیست‌بوم نوآوری باشد مدیریت شهری مشهد از برنامه‌های خلاقانه و نوآورانه حمایت می‌کند اعزام کاروان ۳۰۰ نفره راهیان نور شهرداری مشهد به مناطق عملیاتی غرب کشور نگرانی از حمله ملخ‌ها به روستا‌های مشهد، بی‌اساس است | اعلام آخرین وضعیت از مناطق درگیر رونمایی از مدل بهینه زیست‌بوم نوآوری مدیریت شهری مشهد + فیلم طراحی و اجرای مدرن‌ترین زمین بازی کودکان در مشهد | تلفیق بازی، یادگیری و خلاقیت راه‌اندازی زیپ لاین، کابل گلایدر، دوچرخه کابلی و پل ماجراجویی در چهار بوستان بزرگ مشهد قصه ناتمام دیوارهای شهرک شهید بهشتی مشهد | ماجرای دیواری که مسیر اصلی خیابان را مسدود کرده است شهردار مشهد مقدس: اگر روش‌های نوین به کمک مدیریت شهری نیاید، امکان اداره شهر را نخواهیم داشت ویدئو | آغاز مسافرگیری فاز اول خط ۳ متروی مشهد از ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۴ رئیس شورای عالی استان‌ها: دو فوریت طرح اصلاح جزء (۳) بند (ب) ماده (۱۰۶) قانون برنامه پنج‌ساله هفتم، برای برقراری فوق‌العاده خاص کارکنان و کارگران شهرداری‌ها تصویب شد شورای اسلامی شهر مشهد تصویب کرد: نام‌گذاری ۴ سالن ورزشی به نام شهدا | نوسازی ناوگان ون فرسوده و واگذاری ۱۳۰ دستگاه ون «وانا» + فیلم سرویس‌دهی رایگان خط دو متروی مشهد در سالروز شهادت امام‌جعفرصادق(ع) (۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) کیفیت هوای کلانشهر مشهد، در مرز آلودگی (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) نوآوری، ضرورت و فرصت پیش‌روی مدیریت شهر نایب‌رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: در دوره ششم، باید گره‌های چندده‌ساله شهر مشهد باز شود ساختمان ستاد و فرماندهی آتش‌نشانی مشهد در آستانه بهره‌برداری حاشیه هایی از ترافیک پل شهید عباسپور مشهد
سرخط خبرها

مرکز رویش، الگوی اشتغال زایی در محلات هدف بازآفرینی

  • کد خبر: ۱۱۶۷۶۰
  • ۲۲ تير ۱۴۰۱ - ۱۶:۱۳
مرکز رویش، الگوی اشتغال زایی در محلات هدف بازآفرینی
تفاهم نامه همکاری شورای اسلامی شهرستان مشهد و سازمان بازآفرینی شهرداری مشهد امضا شد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ تسهیل و تسریع در توسعه محلات هدف بازآفرینی و هم افزایی در پشتیبانی از فعالیت‌های دفتر‌های توسعه محلی برای اشتغال زایی و توانمند سازی اهالی این مناطق موضوعی است که با امضای تفاهم نامه مشترک همکاری میان مرکز رویش و قرارگاه جهادی شهید اسدی (شورای اسلامی شهرستان مشهد) قرار است با شتاب بیشتری دنبال شود.

این تفاهم نامه که روز گذشته بین رئیس شورای اسلامی شهرستان مشهد و مدیر عامل سازمان بازآفرینی شهرداری مشهد امضا شد می‌تواند به هماهنگی بیشتر نهاد‌های مردمی، خصوصی و دولتی در راستای توسعه محلات هدف بازآفرینی و استفاده از پتانسیل ستادی دو طرف تفاهم نامه برای محرومیت زدایی از محلات هدف بازآفرینی منجر شود.

اقتصاد پویا در محلات هدف بازآفرینی

رئیس شورای شهرستان مشهد در حاشیه این برنامه گفت: ما با فعالیت‌های افراد در پهنه توس آشنا شدیم و دیدیم با چه اشتیاق و علاقه‌ای مشغول به کار شده اند و شاهد آن بودیم که بیانات مطرح‌شده از سوی رهبرمعظم انقلاب درباره اقتصاد خانگی و کوچک در این مرکز شکل گرفته است.

موسی الرضا حاجی بگلو با بیان اینکه امیدواریم این اقدام بزرگ با همکاری این سازمان در همه محلات ادامه یابد، افزود: همیشه از حاشیه شهر به عنوان معضل یاد می‌شود، اما اکنون سازمان بازآفرینی توانسته است این مشکل را به فرصت تبدیل کند. امیدواریم از این فرصت‌ها به بهترین نحو برای کمک به اقتصاد پویای محله، شهر و همچنین کشور استفاده کنیم.

استفاده از ظرفیت‌های مجموعه‌های جهادی برای اشتغال زایی

مدیرعامل سازمان بازآفرینی شهرداری مشهد نیز در حاشیه این مراسم و در تشریح این تفاهم نامه گفت: قرار است به پشتوانه این تفاهم نامه تبادل تجربیات صورت بگیرد و از ظرفیت‌های دو مجموعه برای خدمت رسانی به مردم استفاده شود.

علی رضازاده همدانی با بیان اینکه بخش بزرگ این اقدام در حوزه اشتغال است، افزود: با این تفاهم نامه در تلاش برای استفاده از همه ظرفیت‌های مجموعه جهادی شهید اسدی و دیگر گروه‌های مردمی هستیم. وی با اشاره به ظرفیت‌های این مجموعه در شهرستان مشهد اظهار کرد: بی شک مجموعه جهادی شهید اسدی می‌تواند کمکی جدی برای ما باشد. از سوی دیگر امیدواریم بتوانیم با حضور رئیس شورای اسلامی شهرستان از امتیازات و مصوباتی که برای ما قائل می‌شوند بهره‌مند شویم.

هر منطقه یک مرکز رویش و هر مرکز ۵۰۰ شغل

رضازاده همدانی با تأکید بر اینکه هدف ما ایجاد حداقل یک مرکز رویش در هر منطقه و رونق اشتغال است، گفت: تکلیفی که برای هر مرکز رویش مشخص کرده ایم، ایجاد حداقل ۵۰۰ شغل است، تا با استفاده از ظرفیت‌های بومی و محلی بتوانند برای آن اقدام کنند و با ظرفیت موجود مردم آن مناطق را توانمند سازند.

مدیرعامل سازمان بازآفرینی شهرداری بزرگ‌ترین مشکل تولیدکنندگان را فروش محصول نهایی دانست و افزود: در این راستا از کمک پیشران‌های کارآفرینی بازار استفاده خواهیم کرد. این تمهید کمک می‌کند کسانی که می‌خواهند وارد این حوزه شوند دغدغه بازار را نداشته باشند. وی ادامه داد: شهر مشهد از لحاظ آموزش در سطح خوبی قرار دارد، اما در حوزه بازار مقداری ضعیف عمل کردیم که امیدواریم با کمک پیشران‌ها بتوانیم این موضوع را حل کنیم.

رضازاده همدانی با اشاره به اقدامات مرکز رویش تصریح کرد: در این مرکز حدود سی نفر مستقر هستند که ظرفیت افزایش سه برابری دارد. این مرکز در حوزه خیاطی، قالی بافی، عروسک سازی و... فعالیت دارد. همچنین دو گروه جهادی فعال نیز حضور دارند که هزار و ۴۰۰ خانوار از پهنه توس را تحت پوشش قرار داده اند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->