پیدا کردن همسر مناسب، مهمترین دغدغه جوانان در تشکیل خانواده است سد‌های خراسان رضوی تنها ۸ درصد آب دارند | مجوز حفر ۱۳۰ حلقه چاه برای تامین آب صادر شد غربالگری سه سرطان شایع در هفته سلامت در مشهد انجام می‌شود آب هویج را با این گیاه ترکیب کنید خاصیتش چند برابر می‌شود  بازنشستگان تامین اجتماعی با ۳۵ درصد افزایش حقوق هم نمی‌توانند زندگی کنند جایگزین‌های مفید و جادویی شکر | با این نوشیدنی‌ها قند و شکر را کنار می‌گذارید پنج راهکار که علائم آلرژی فصلی را کاهش می‌دهد | اگر سابقه ابتلا به آلرژی‌های بهاری را دارید، این مطلب را بخوانید آتش سوزی بزرگ انبار گوگرد در مشهد (۴ اردیبهشت ۱۴۰۳) تعرفه‌های ابلاغی وزارت بهداشت برای تمامی پزشکان لازم الاجراست واکسیناسیون تکمیلی فلج اطفال در ماه‌های اردیبهشت و خرداد در مشهد اجرا می‌شود زلزله‌های شدید، تایوان را لرزاندند (۴ اردیبهشت ۱۴۰۳) آتش‌سوزی مهیب در کرمان مهار شد آغاز موج‌های بارشی جدید | وقوع بارش‌های شدید در تمام نقاط کشور (۳ اردیبهشت ۱۴۰۳) خبر جدید از زمان اجرای همسان‌سازی حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی (۳ اردیبهشت ۱۴۰۳) «تاخیر در ازدواج» و «چالش‌های فراروی فرزندآوری» مساله مهم جمعیتی در حوزه زنان است فعالیت‌های دریایی در خزر ممنوع شد (۳ اردیبهشت ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

علامت برجسته ابتلا به زیرسویه جدید امیکرون چیست؟

  • کد خبر: ۱۱۶۸۰۱
  • ۲۲ تير ۱۴۰۱ - ۱۰:۳۵
علامت برجسته ابتلا به زیرسویه جدید امیکرون چیست؟
یک ایمونولوژیست بیان کرد: جدیدترین زیرسویه کووید ۱۹ نشانه برجسته‌ای دارد که تعریق شدید شبانه است و خوابیدن را دشوار می‌کند.

به گزارش شهرآرانیوز، لوک اونیل، استاد بیوشیمی در کالج ترینیتی ایرلند و عضو هیات مشورتی کووید، هشداری در مورد علائم شدید زیرسویه تازه شناسایی شده کرونا صادر کرده است. این علامت جدید نتیجه ابتلا به امیکرون BA.۵ و تلاش سیستم ایمنی بدن است که منجر به ابتلا به یک بیماری متفاوت می‌شود.

اونیل گفت: تعریق شبانه می‌تواند آنقدر بد باشد که لباس‌ها و ملحفه‌های شما را خیس کند.

این بیماری کمی متفاوت شده زیرا ویروس تغییر کرده و به دلیل مصونیت بدن افراد به هر طریقی(واکسن و آنتی‌بادی ناشی از ابتلا به کووید) ممکن است باعث ایجاد بیماری با کمی تفاوت شود.

اما در حالی که واکسن‌های موجود هنوز بهترین محافظ در برابر ویروس محسوب می‌شود، اونیل معتقد است واکسن‌های جدید قبل از موج زمستانی مورد انتظار تولید خواهد شد.

به گفته وی، فایزر و مدرنا تا ماه سپتامبر واکسن امیکرون و پس از آن واکسن BA.۴/۵ را تا اکتبر عرضه خواهند کرد.

بنابراین آن زمان منطقی است که از واکسن‌های جدیدتر استفاده کنیم. به هر حال نسخه فعلی همچنان محافظت خوبی از این بیماری ارائه می‌کند. البته مانند واکسن آنفلوآنزا واکسن کووید را نیز بر اساس نوع سویه‌های آن زمان باید تغییر داد.

متخصصان همچنین گفته‌اند BA.۵ نیز مانند سایر زیرسویه‌های امیکرون عمدتا دستگاه تنفسی فوقانی را هدف قرار می‌دهد و منجر به مشکلات شدید در گلو و بینی می‌شود.

در حال حاضر زیرسویه BA.۵ سویه غالب در ایالات متحده است زیرا حدود ۵۳ درصد از کل موارد عفونت در این کشور را تشکیل می‌دهد.

خوشبختانه به نظر نمی‌رسد شدت BA.۵ افزایش یافته باشد اما مقامات بهداشتی قبلا تاکید کرده‌اند هنوز باید ویژگی‌های بیشتری از آن را شناسایی کنیم زیرا تحقیقات در مورد زیرسویه جدید هنوز در روزهای اولیه خود است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->