پرواز‌های امارات به تهران از سرگرفته شد (۲۷ تیر ۱۴۰۴) پیش‌بینی قیمت دلار، طلا و سکه برای فردا (شنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۴) قیمت دینار فردا (شنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۴) چند؟ پیش‌بینی بورس برای فردا (شنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۴) + جزئیات نمودار رشد پیک تقاضای برق نزولی شد تصویب لایحه جدید آمریکا صعود دیگری در قیمت رمزارزها را رقم زد بازار ارز در آستانه تغییر | چرا خرید دلار در این مقطع منطقی نیست؟ رئیس جمهور دستور اصلاح و اجرای الگوی کشت سراسری را صادر کرد توزیع گسترده برنج ۵۶ تا ۷۰ هزار تومانی تنظیم بازار در فروشگاه‌های زنجیره‌ای آغاز شد (۲۶ تیر ۱۴۰۴) قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۲۶ تیر ۱۴۰۴) | افت ۵ تا ۸۰ میلیونی قیمت‌ها قیمت خودرو‌های داخلی بدون نوسان (۲۶ تیر ۱۴۰۴) | رانا پلاس ۷۷۹ میلیون تومان افزایش قیمت نفت تحت تاثیر داده‌های مثبت چین و تعدیل تنش‌های تجاری (۲۶ تیر ۱۴۰۴) بررسی قیمت پرفروش‌ترین موبایل‌های شیائومی (۲۶ تیر ۱۴۰۴) + جدول ۷۸ درصد ‌صادرات‌ ایران به ‌اوراسیا با تعرفه صفر انجام می‌شود ضرورت اجرای پروژه‌های فشارافزایی در میدان گازی پارس جنوبی | بزرگ‌ترین قرارداد نفت ایران معطل مصوبه صدور بیش از ۲ میلیون فقره چک الکترونیک افت حدود ۰.۵ درصدی قیمت دینار (۲۶ تیر ۱۴۰۴) | دینار عراق امروز چند؟ قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۲۶ تیر ۱۴۰۴) | دلار افت کرد فعالیت فرودگاه‌های کشور ۲۴ساعته شد و به روال قبل بازگشت (۲۶ تیر ۱۴۰۴) هر کیلو شقه گوسفندی چند؟ (۲۶ تیر ۱۴۰۴) + جدول قیمت شرط خودکفایی در گوشت قرمز طی ۳ سال آینده چیست؟ افت قیمت طلا در مشهد در آخرین روز کاری هفته (۲۶ تیر ۱۴۰۴) یارانه نقدی دهک‌های اول تا سوم واریز شد (۲۶ تیر ۱۴۰۴) زمان عرضه اوراق اختیار فروش تبعی اعلام شد + جزئیات برنامه قطعی برق مناطق برگزاری کنکور در مشهد و خراسان رضوی لغو شد (۲۶ تیر ۱۴۰۴) قیمت نفت خام سنگین ایران افزایش یافت (۲۶ تیر ۱۴۰۴) قیمت طلا در بازار جهانی امروز (۲۶ تیرماه ۱۴۰۴) اعلام شد | طلای جهانی از پرواز با دلار جا ماند قیمت امروز میوه و تره‌بار در مشهد (۲۶ تیر ۱۴۰۴) | کاهو و کلم از ۱۰ تا ۱۵ هزار تومان فروش اجباری بلیت دوطرفه اربعین ممنوع است | پروازهای چارتر‌ی حذف شدند
سرخط خبرها

معاون وزیر صمت: بخش صنعت، نیازمند نرخ تسهیلات بانکی ۴۰ درصدی است

  • کد خبر: ۱۱۷۵۳۹
  • ۲۶ تير ۱۴۰۱ - ۲۲:۳۶
معاون وزیر صمت: بخش صنعت، نیازمند نرخ تسهیلات بانکی ۴۰ درصدی است
علی رسولیان گفت: تسهیلات بانکی برای بخش صنعت، رقمی حدود ۳۰ درصد است که نیازمند است نرخ تسهیلات بانکی بخش صنعت ۴۰ درصد باشد.

به گزارش شهرآرانیوز، علی رسولیان، معاون وزیر صمت و مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران اظهار کرد: امسال روز ملی صنعت و معدن در سطح کشور بعد سال‌ها بیماری کرونا و اعمال محدویت‌ها، متفاوت از سال‌های قبل برگزار شد. امسال فرصتی بود تا این همایش باشکوه‌تر برگزار شود. دوم اینکه بعد از چندین سال رئیس جمهور کشور جناب اقای رئیسی در مراسم روز ملی صنعت و معدن حضور داشتند. حضور رئیس جمهور به این معنی است که ایشان نگاه و توجه ویژه‌ای به بخش تولید دارند. ایشان به دقت نکات موجود در جلسه را یادداشت می‌کردند.

وی افزود: در روز ملی صنعت و معدن، وزارت صمت ابتکاری به خرج داد و از فعالان اقتصادی درخواست کرد ظرفیت‌ها را اعلام و مشکلات و و راهکار‌ها را عنوان کنند. خوشبختانه نزدیک به ۵۳ واحد نکات خوبی را به صورت کتبی و ۱۵۷ راهکار عنوان شد.

معاون وزیر صمت و مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران با اشاره به افزایش تورم در سال جاری تصریح کرد: یکی از دلایلی که عمده فعالان اقتصادی به آن اشاره کرده‌اند موضوع تورم بوده است. در سال جاری چندین عامل بر این مساله تاثیر گذاشته است. علاوه بر مسایل نقدینگی عوامل دیگری از جمله جنگ اوکراین و روسیه بر تورم اثر گذاشته و این مساله ۳۰ درصد باعث افزایش تورم در سطح دنیا شده است که اثرات آن بر کشور آشکار است. موضع بعدی حدف ارز ۴۲۰۰ تومانی بود که اثر تورمی در کشور داشت. پایه واردات کشور و بازرگانی ارز ۴۲۰۰ بود که به ارز ETS تغییر یافت. دولت در این بخش دو راهکار یکی کاهش سود بازرگانی اقلام و راهکار دوم برای کالا‌های پایه در خصوص کاهش حقوق گمرکی از ۴ درصد به یک درصد اتخاد کرد.

رسولیان خاطرنشان کرد: یکی دیگر از مهمترین مشکلات بخش خصوشی بحث تامین مالی است. تقریبا بخش عمده واحد‌ها این مشکل تامین مالی را در زمینه سرمایه در گردش، بازسازی و به روز سازی ماشین آلات و.. دارند. بر اساس براورد‌های صورت گرفته سرمایه درگردش باید نسبت به سال قبل ۳ برابر افزایش به خصوص در بنگا‌های کوجک نسبت به بنگاه هاب بزرگتر افزایش یابد.

وی افزود: باید به سرمایه در گردش و تامین نقدینگی برای واحد‌های تولیدی توجه شد و باید برای آن راهکار ارائه می‌شد. یکی از این راهکار‌ها بحث زنجیره تامین مالی است. بخش بیشتری از بنگاه‌های اقتصادی می‌توانند از این مورد بهره‌مند شوند. انتظار این است که بانک‌ها توجه بیشتری به بخش صنعت و معدن داشته باشند.

معاون وزیر صمت گفت: حدود ۴۰ درصد تولید ناخالص ملی کشور مربوط به بخش صنعت و معدن و تجارت شامل می‌شود و ۴۵ درصد اشتغال را این حوزه به خود اختصاص می‌دهد، اما تسهیلات بانکی برای این بخش رقمی حدود ۳۰ درصد است. باید نرخ تسهیلات بانکی که به بخش صنعت پرداخت می‌کند ۴۰ درصد باشد. در شرایط تحریم‌ها بخشی که توانست کشور را نجات دهد بخش تولید و فعالین اقتصادی بودند‌.

وی افزود: موضوع بعدی بخش حمل و نقل و مشکلات حمل و نقل است. فرسودگی ناوگان ریلی و زمینی بحث بروکراسی اداری، بحث تامین انرژی، بحث امایش سرزمینی است که همیشه در خراسان رضوی موصوع مهی بوده است. ورزات صمت عامل‌های مهم تولید را شناسایی کرده است. یکی از مهمترین موضوعات بحث شفافیت است و برنامه‌های خوبی در این زمینه در حال انجام است.

رسولیان با اشاره به الکترونیکی شدن فرایند‌ها برای متقاصیان شهرک‌های صنعتی وصنایع تصریح کرد: از سال جاری کل فرایند‌های واگذاری به صورت الکترونیک در حال انجام است و ان بخشی که قابل واگذاری از طریق سایت نیست از طریق مزایده انجام میشود و این مزایده هدفمند است یعنی چهارچوب ان مشخص شده است. موضوع بعدی بحث فراهم سازی زیر ساخت‌ها مانند تامین آب و برق و.. است.

وی افزود: امسال صنایع کوچک در تولید برق نزدیک به ۵ هزار مگا وات در تولید برق با بخش‌ها‌ی مختلف مشارکت کرده است. در کمتر از یکسال گذشته در ایجاد ۹۰ پست برق مشارکت کرده ایم. برای تامین آب تمام نقاط صنعتی را شناسایی کرده ایم تا اب پایدار را تامین کنیم.

رسولیان با اشاره به واحد‌های راکد بیان کرد: واحد‌های راکد ظرفیت بالایی در کشور محسوب می‌شود. اکثر واحد‌های احیا شده و موفق توسط بخش خصوصی فعال احیا شده است. بیش از ۳۱ درصد واحد‌های راکد را فعالان اقتصادی در کشور احیا کرده اند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->