شهرداری مشهد ۴ نیروگاه خورشیدی احداث می‌کند استقرار نیرو‌ها و تجهیزات خدمات شهری همزمان با شروع بارندگی در مشهد امسال مشهد به صورت ویژه به استقبال دهه کرامت می‌رود | خیابان امام رضایی‌ها نقطه عطف برنامه‌های دهه کرامت ۱۴۰۳ است+ فیلم باران بهاری هوای کلانشهر مشهد را پاک کرد (۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) اعلام برنامه‌های صدا وسیمای خراسان رضوی جهت برگزاری دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی اعمال قانون ۱۷۴۹ دستگاه خودرو حادثه ساز در مشهد | ۵۹ دستگاه خودرو متخلف توقیف شدند (۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) خودرو پراید در صدر جدول خودرو‌های آلاینده مشهد قرار دارد ترافیک پر حجم مشهد در مسیر حوزه‌های امتحانی کنکور سراسری ۱۴۰۳ (۶ اردیبهشت۱۴۰۳) ساعت کار مترو مشهد در روز برگزاری کنکور تغییر کرد (۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) بارش باران بهاری درجاده‌های خراسان رضوی | مه‌گرفتگی در محور درگز-قوچان (۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) رونمایی از پوستر برگزاری دومین رویداد اهدای جایزه ملی جوانی جمعیت سامانه شمس برای ثبت ایده‌های شهری راه‌اندازی می‌شود شورای شهر مشهد تحقیق و تفحص از مساجد تخریب شده منطقه ثامن را کلید زد شهرداری مشهدمقدس به عنوان دبیرخانه کمیته خلاقیت و نوآوری کلانشهر‌ها فعالیت خواهد کرد ۱۴۵ میلیارد تومان مطالبات مراکز طرف‌قرارداد تأمین‌اجتماعی خراسان‌رضوی پرداخت شد شهروند خبرنگار | درخواست کاهش ایستگاه‌های اتوبوسرانی در محدوده میدان فردوسی تا میدان استقلال مشهد + پاسخ علت دود غلیظ در مترو مشهد چه بود؟ برنامه‌ریزی شهرداری مشهد برای حمایت از خلاقیت و نوآوری ترافیک در بزرگراه‌های مشهد | فوت عابر پیاده درتصادف با سواری در بولوار مصلی (۵ اردیبهشت ماه۱۴۰۳)
سرخط خبرها

معاون هماهنگی و برنامه‌ریزی مجمع کلان‌شهر‌های کشور در مشهد: مدیریت یکپارچه، حلقه مفقوده مدیریت بحران است

  • کد خبر: ۱۱۷۶۶۲
  • ۲۸ تير ۱۴۰۱ - ۰۹:۴۹
معاون هماهنگی و برنامه‌ریزی مجمع کلان‌شهر‌های کشور در مشهد: مدیریت یکپارچه، حلقه مفقوده مدیریت بحران است
معاون هماهنگی و برنامه‌ریزی مجمع کلان‌شهر‌های کشور گفت: بحران را معمولا مساوی اقدام بعد از یک حادثه می‌دانیم، ولی آنچه باید توجه داشت، یک اقدام پیش‌دستانه و آینده‌نگری و تبدیل بحران به فرصت برای ارائه خدمات است و این میسر نخواهد شد، مگر اینکه مدیریت یکپارچه باشد.

همتی| شهرآرانیوز، جعفری، معاون هماهنگی و برنامه‌ریزی مجمع کلان‌شهر‌های کشور، در نشست تخصصی مديران بحران كلان‌شهرهای كشور در مشهد با بیان اینکه در برنامه توسعه کشوری به ایجاد مدیریت یکپارچه شهری تأکید می‌شود، افزود: به‌نظر می‌رسد، ساختار موجود در مدیریت بحران کارآمدی در پی نداشته است که باید به این موضوع توجه شود. ایجاد پایگاه مدیریت دانش می‌تواند به مدیران و تصمیم‌گیران در وضع قوانین کمک کند.
وی خاطرنشان کرد: بحث آموزش به کارکنان و آحاد جامعه یکی از نکات مهمی است که باید مورد توجه قرار بگیرد که خوشبختانه این برنامه‌ریزی انجام شده است تا بتوانیم مصوبات کارآمدی داشته باشیم.
به گفته وی، استفاده از شرکت‌های دانش‌بنیان برای مقابله و آینده‌نگری در بحث بحران است. از فرصت‌هایی که در برنامه هفتم توسعه داریم، تدوین برنامه‌های مرتبط با مدیریت بحران است که باید مورد توجه قرار بگیرد.

در دنیا موضوع مدیریت بحران پدافند پیشگیرانه بسیار پراهمیت است

مهدی ناصحی، نایب‌رئیس شورای اسلامی شهر مشهد، در این نشست با تأکید بر اینکه یکی از موضوعات در حوزه مدیریت شهری، نحوه مواجهه با بحران‌هایی است که به وجود می‌آید، گفت: از مجموع بحران‌هایی که در کشور‌های مختلف اتفاق می‌افتد، حجم زیادی از این بحران‌ها را در کشور داریم که تقریبا هر بلای طبیعی و غیرطبیعی در ایران اتفاق افتاده است. از این جهت مدیریت بحران و پدافند غیرعامل موضوع روزمره ماست.
وی با بیان اینکه ۳۱۶خدمت به مردم می‌دهیم که ۴۰مورد این خدمات مستقیم است، ادامه داد: سطح ارتباط با مردم خیلی خوب است. اگر مدیریت بحران در سطح این تماس و ارتباط نباشد، بحران ساعتی است و حتی یک باران ساده می‌تواند چالش‌برانگیز بشود، اگر به‌موقع توجه نشود.
ناصحی ادامه داد: متأسفانه در حوزه مسائل پیشگیرانه نمی‌توان گزارشی داد و‌ همیشه بعد از بحران، مسائل پیشگیرانه مهم می‌شود و خودش را نشان می‌دهد.
وی با بیان اینکه در دنیا موضوع مدیریت بحران پدافند پیشگیرانه بسیار پراهمیت است و بسیاری نیرو‌ی متخصص در این زمینه وجود دارد، افزود: نکته‌ دیگر در کلان‌شهر‌ها آثار حاصل از مدیریت بحران بین‌‌المللی است. اگر کوچک‌ترین بحرانی در کشور رخ دهد، آثار بین‌المللی دارد. مدیریت بحران و پدافند یک پروژه و برنامه نیست، بلکه روح حاکم در تمام فعالیت‌ها و در تمام حوزه‌هاست و این باید برای مدیران نهادینه شود.
از شهردار محترم تقاضا می‌کنیم موضوع اصلاح ساختار را که دغدغه مدیران بحران کلان‌شهر‌هاست، در نظر داشته باشند تا در صورت وجود بحران در این شهر بتوانیم مدیریت واحد داشته باشیم.

گروه‌های داوطلب دوام ثامن در مناطق مختلف شهر مشهد

وحید اکلملی، رئیس مدیریت بحران شهرداری مشهد، همچنین در این نشست گفت: مهم‌ترین دغدغه کلان‌شهرها ارتقای ساختار و جایگاه تشکیلاتی مدیریت بحران شهرداری‌هاست.
وی افزود: باتوجه‌به حجم کار و فعالیت‌هایی که انجام می‌شود، متأسفانه تنها با یک گروه هفت‌نفره در کلان‌شهری مثل مشهد کار انجام می‌شود. این دغدغه فقط در کلان‌شهر مشهد نیست، بلکه همه شهر‌های بزرگ ضعف ساختاری را یدک می‌کشند.
وی با بیان اینکه در کلان‌شهر‌ها باید تفاوت‌ قائل شویم، تصریح کرد: با تمام این کاستی‌ها، مدیریت بحران با برگزاری مانور، بحث‌های آموزش به شهروندان با تشکیل گروه‌های پدافند عامل در مناطق مختلف شهر با عنوان دوام ثامن با عضویت ۱۲هزار نفر انجام می‌شود.

به گفته وی، تا امروز پانزده پایگاه مدیریت بحران به بهره‌برداری رسیده است و هفت پایگاه در حال ساخت و سه پایگاه نیز در حال برنامه‌ریزی برای ساخت است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->