معرفی و نقد «در باب تسلی خاطر، آرامش در عصر ظلمت» در پردیس کتاب مشهد | رنج و تسلّی امکانی برای رشد انسان است درگذشت علی رشوند، بازیگر و تهیه‌کننده تئاتر + علت برگزیدگان جشنوارۀ فیلم عمار معرفی شدند مروری بر برخی از مستند‌هایی که درباره شهید حاج قاسم سلیمانی ساخته شده‌اند صفحه نخست روزنامه‌های کشور - پنجشنبه ۱۳ دی ۱۴۰۳ روایت کردن، مهم‌ترین کار جهان است رمان «سردار ایرانی» در کتاب‌فروشی‌ها غربت موسیقی مقامی در بی‌مهری‌ها پخش فیلم تلفن زمان برای نابینایان و ناشنوایان + زمان پخش نگاهی به فیلم‌های احتمالی چهل‌وسومین جشنواره فجر در بخش اجتماعی فصل اول برنامه هزار و یک شب، ۱۰۰ قسمت است + زمان پخش درباره مجموعه متغیر منصور اثر یعقوب یادعلی | داستان‌هایی درباره تغییر فیلم توقیف‌شده مسیح پسر مریم، سریال می‌شود بهترین فیلم سال ۲۰۲۴ از نگاه انجمن منتقدین فیلم بریتانیا» (UKFCA) فیلم‌های آخر هفته تلویزیون (۱۳ و ۱۴ دی ۱۴۰۳) + زمان پخش و خلاصه داستان حمید نعمت‌الله: یک سانس در جشنواره به فیلم قاتل و وحشی بدهید مهران مدیری با «گل یا پوچ» جدید برمی‌گردد آیین افتتاحیه پانزدهمین جشنواره مردمی فیلم عمار در مشهد برگزار شد+ویدئو پژمان جمشیدی با فیلم سینمایی روز جزیره، در راه فجر چهل و سوم
سرخط خبرها

سرنوشت تلخ یک فیلم پس از اکران| پسران دریا روزی ۲ مخاطب را به سینما آورد!

  • کد خبر: ۱۱۸۴۳۷
  • ۰۲ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۹:۲۴
  • ۱
سرنوشت تلخ یک فیلم پس از اکران| پسران دریا روزی ۲ مخاطب را به سینما آورد!
فیلم سینمایی «پسران دریا» ساخته آخر افشین هاشمی از یک ماه پیش در سینما‌های سراسر کشور اکران شد و در نهایت توانست با فروش ۵۹۱ بلیت به رقمی معادل ۱۸ میلیون تومان دست پیدا کند، رقمی که دیگر از شکست این فیلم هم فراتر رفته است.

به گزارش شهرآرانیوز، فیلم سینمایی «پسران دریا» ساخته آخر افشین هاشمی از یک ماه پیش در سینماهای سراسر کشور اکران شد و در نهایت توانست با فروش ۵۹۱ بلیت به رقمی معادل ۱۸ میلیون تومان دست پیدا کند. رقمی که دیگر از شکست این فیلم هم فراتر رفته است.

این فیلم مشخصا در سینماها شکست بزرگی خورده است اما سوال اینجاست که چرا باید چنین آثاری تولید شوند که هیچگونه مخاطبی را ندارند، این فیلم روزی دو مخاطب داشته است، اتفاقی که صرفا به اشغال شدن سالن سینما انجامیده و شاید اگر سالن در دست فیلم دیگری بود رقم بهتری وارد چرخه اقتصادی سینما می‌شد.

شاید روند اکران برای اینگونه آثار باید تغییر کند، آثاری که برای گیشه ساخته نمی شوند و صرفا باید به صورت ارگانی و با کمک نهادهای فرهنگی بدون بلیت فروشی اکران شوند، به طور کلی سینمای کشور در سال جاری خالی از این دست آثار نیست و هر روز به فیلمسوزی در چرخه اکران اضافه می شود.

در حالی که سینمای کشور از ابتدای سال ۱۴۰۱ با افت محسوس مخاطبان روبرو بوده بسیاری از تهیه کنندگان همچنان به اضافه شدن به چرخه اکران دارند، آثاری که پشت سر هم به صف اکران اضافه شده و علنا فیلمسوزی در قرن جدید را آغاز می کنند.

پسران دریا ۲۰۰ نفر مخاطب داشت

فیلم سینمایی پسران دریا از افشین هاشمی شروعی ناامید کننده داشته است، این فیلم از چهارشنبه هفته گذشته اکران شده و تنها ۹۰۰ هزار تومان فروخته است، این یعنی که این فیلم تا امروز کمتر از ۴۰ نفر مخاطب داشته است، اتفاقی که در سینمای کشور به عنوان اتفاقی نادر یاد می شود.

البته افشین هاشمی پیشتر هم نشان داده که به طور معمول فیلمهایش از لحاظ گیشه آینده خوبی را تجربه نمی‌کنند، از سویی منتقدان داخلی هم در اکثریت مواقع آثار وی را متوسط و بیشتر تلویزیونی می دانند. با این وجود مشخص نیست که چگونه این کارگردان می‌تواند باز هم فیلم ساخته و در اکران شکست بخورد.

مونا فرجاد، افشین هاشمی، مهنوش شیخی از بازیگران اصلی این فیلم هستند. خلاصه فیلم: این فیلم دو اپیزود دارد و داستان یک بخش آن در شمال و یک بخش در جنوب کشور اتفاق می‌افتد.

نگاهی به داستان پسران دریا

در «پسران دریا» مونا فرجاد در کنار دو نوجوان از شمال و جنوب کشور به نام‌های یاسین حبیب‌پور و منیب بزرگ‌زاده به همراه پیام امیرعبدالهیان، مهنوش شیخی، حسن خلدون، علی بحری، آیسان حدّاد و افشین هاشمی بازی کرده‌اند.

سرنوشت تلخ یک فیلم پس از اکران| پسران دریا روزی ۲ مخاطب را به سینما آورد!

«پسران دریا»، ششمین فیلم افشین هاشمی است که با همکاری حسین جامی و تهیه‌کنندگی بهروز نشان ساخته شده و بنیاد سینمایی فارابی در ساخت آن مشارکت داشته است و پخش آن را نمایش گستران برعهده دارد.

«پسران دریا» پیش از این در بخش پانورامای جشنواره‌ شانگهای، جشنواره سینه‌کید هلند، بخش اسپکتروم سینمای ایران در جشنواره چنای هند و بخش کودک جشنواره داکای بنگلادش به نمایش درآمده است. همچنین این فیلم پروانه زرین بهترین فیلمنامه (افشین هاشمی، حسین قاسمی‌جامی)، بهترین فیلم (بهروز نشان) و بهترین بازیگر نوجوان (یاسین حبیب‌پور) را در سی ‌و چهارمین جشنواره بین‌المللی فیلم‌های کودکان و نوجوانان را دریافت کرده و کاندیدای پروانه زرین بهترین کارگردانی بوده است.

منبع: میزان

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
مصطفی
Iran (Islamic Republic of)
۰۸:۳۹ - ۱۴۰۱/۰۵/۰۳
1
0
آخی...بلال میفروختن بیشتر درآمدداشتن که
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->