برگزیده نشان مشهد الرضا (ع) در سال ۱۴۰۲: این رویداد فضایی برای معرفی افراد سرآمد است هوای امروز مشهد، برای گروه‌های حساس ناسالم است (۳ دی ۱۴۰۳) | برای مقابله با آلودگی هوا باید برنامه‌محور پیش برویم افزایش چشمگیر آلاینده‌ها در مشهد | هوای کلانشهر مشهد امروز هم آلوده است (۳ دی ۱۴۰۳) هشدار خودمراقبتی برای شهروندان کلانشهر مشهد صادر شد | مشهدی‌ها ماسک تنفسی بزنند (۳ دی ۱۴۰۳) «کافه بازی»، «کافه علم» و «کافه کارآفرینی» ویژه دختران مشهدی احداث می‌شود شهردار مشهد: بوستان‌های «بهشت» و «آفتاب» ویژه بانوان به زودی به بهره‌برداری می‌رسد مبدا تعیین مسافت شهر مشهد از سایر شهر‌ها کجاست؟ چهارمین کنفرانس بین‌المللی برنامه‌ریزی و مدیریت شهری در مشهد مقدس برگزار می‌شود نشان مشهدالرضا(ع) باعث رونق فعالیت‌های مردمی و جهادی می‌شود لزوم معرفی مشهد به عنوان دومین کلانشهر مذهبی دنیا روزشماری وقایع انقلاب اسلامی در مشهد، از اول تا چهارم دی‌ماه ۱۳۵۷ (بخش اول) | بیمارستان شاه‌رضا، پایگاه انقلاب مشهد آغاز هفته ملی مشهد با اجرای برنامه‌های ویژه فرهنگی، هنری و گردشگری جذب ۲۱ بانوی آتش‌نشان در مشهد ابلاغ برنامه‌های استقبال از بهار ۱۴۰۴ در مشهد از نیمه دی‌ماه هوای کلانشهر مشهد، همچنان آلوده است (۲ دی ۱۴۰۳) ناصحی: رویداد نشان مشهد الرضا(ع) باید در سطح ملی و بین المللی دیده شود نشان مشهد الرضا(ع)؛ فرصتی برای آشنایی نسل آینده با چهره‌های تاثیرگذار اقتصادی مشهد برگزاری اولین نشست کارگروه زیارت شورای عالی استان‌های کشور اختصاص ۱۳۰ تاکسی ون به تاکسیرانی مشهد (۲۸ اذر ۱۴۰۳) یادگارهای کوهسنگی مشهد در دل سازه‌های شهر حل اختلاف میان وزارت کشور و ایران‌خودرو بر سر ۹۰ تاکسی ون شهرداری مشهد
سرخط خبرها

رئیس کمیسیون نظارت، ارزیابی و حقوقی شورای اسلامی شهر بندرعباس: دیوان محاسبات شهری؛ بازوی نظارتی شورا‌های شهر

  • کد خبر: ۱۱۸۷۶۲
  • ۰۴ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۷:۱۷
رئیس کمیسیون نظارت، ارزیابی و حقوقی شورای اسلامی شهر بندرعباس: دیوان محاسبات شهری؛ بازوی نظارتی شورا‌های شهر
رئیس کمیسیون نظارت، ارزیابی و حقوقی شورای اسلامی شهر بندرعباس گفت: شورا به عنوان پارلمان شهری که با انتخاب مستقیم مردم فعالیت دارد باید بر عملکرد اجرایی شهرداری‌ها در سطح شهر نظارت داشته باشد. با وجود این ما با نبود مدیریت یکپارچه شهر روبه‌رو هستیم و این موضوع چالش‌هایی برای شهرداری و شورا به وجود آورده است.

به گزارش شهرآرانیوز، فریده عامری سیاهوئی در نخستین نشست هم‌اندیشی روسای کمیسیون‌های حقوقی شورا‌های اسلامی مراکز استان ها، تصریح کرد: شورا نمی‌تواند به طور مستقیم برای توسعه شهر پیشنهاداتی داشته باشد. تنها می‌تواند برای رفع ابهام از چالش‌های حقوقی که در قانون شهرداری یا قانون اساسی وجود دارد به عنوان نماینده مردم و با توجه به درنظر گرفتن حقوق عامه راهگشا باشد.

او درباره نقش دیوان محاسبات شهری در کاهش مشکلات شهری تصریح کرد: از آنجایی که شهرداری‌ها مراودات مالی بسیاری با مردم دارند وظیفه شورا نیز نظارت بر عملکرد مالی شهرداری است، تشکیل دیوان محاسبات شهری می‌تواند از بروز تخلفات مالی جلوگیری کند.

عامری سیاهوئی توضیح داد: اینگونه شورا‌ها می‌توانند از طریق دیوان محاسبات شهری در بررسی روند مالی شهرداری‌ها از بروز فساد مالی و رانت ممانعت کنند و در جریان مراودات مالی و پولی شهرداری قرار گیرند. به این معنا که بازوی نظارتی شورا‌ها می‌تواند دیوان محاسبات شهری باشد.

او خاطرنشان کرد: برای پیشگیری از تخلفات و سوءاستفاده‌های احتمالی کمیسیون ماده ۵ در شهرداری پیشنهاد می‌شود که بازنگری مطالعات تفصیلی شهر‌ها در فاصله‌های زمانی کوتاهی انجام شود.
عامری ادامه داد: در کمیسیون ماده ۵ که در محل استانداری‌های مراکز استان‌ها برگزار می‌شود، اعضای ریاست شورا به عنوان عضو کمیسیون دعوت هستند، اما حق رای ندارند؛ بنابراین ضرورت دارد نظر و رای ریاست شورا هم در آن کمیسیون اعمال شود.

رئیس کمیسیون نظارت، ارزیابی و حقوقی شورای اسلامی شهر بندرعباس، یادآور شد: ایجاد دبیرخانه دائمی و تبادل نظرات و تجاربی که در آنجا اتفاق می‌افتد می‌تواند در حل بسیاری از چالش‌ها و مشکلات حقوقی شورا و شهرداری موثر باشد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->