آماده‌باش شهرداری برای مواجهه با سیلاب احتمالی در مشهد (۲۶ اردیبهشت ۱۴٠۴) وضعیت قرمز آلودگی هوا در مشهد (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) اعضای جدید هیئت‌مدیره شرکت آبادگران معرفی شدند در ستایش حکیم توس؛ نگاهی به تازه‌ترین کتاب‌ها درباره فردوسی و شاهنامه رویداد تولید پوستر و اکران شهری «برای خدمت» در مشهد برگزار شد + فیلم مسیرهای ویژه گردشگری در مشهد راه‌اندازی می‌شود شهردار مشهد مقدس: شهر مشهد رتبه سوم هوشمندسازی را در منطقه غرب آسیا و اوراسیا دارد + فیلم تنش ترافیکی در خیابان شهدای سلامت مشهد | اینجا پارک دوبله ظاهراً ممنوع نیست! تلاش شبانه‌روزی سازمان عمران شهرداری مشهد برای اتمام ۵ کلان‌پروژه شاخص شهر سامان‌دهی املاک قولنامه‌ای در مشهد، گامی حیاتی در توسعه متوازن شهر اجرای آزمایشی طرح پیشگیری از بیماری با فناوری هوش مصنوعی در مشهد | افزایش پوشش بیمه ناباروری تا ۷۰ درصد در خراسان رضوی به نام مادر، به یاد پسر | روایتی از دیدار صمیمانه بانوان رسانه‌ای مشهد با مادر شهید آیت‌الله رئیسی واکنش پلیس به فعالیت اقتصادی بابک زنجانی کیفیت هوای مشهد همچنان در آستانه وضعیت هشدار (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) درباره کوچه‌ای در خیابان هاشمی نژاد مشهد | سرگذشت باغی که کوچه شد جزئیات تعریض بزرگراه آزادی مشهد، حدفاصل بولوار سجاد تا میدان استقلال (۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) میدان شهید کاوه مشهد چهارراه شد (۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) افزایش ۳ برابری تولید آسفالت از سوی سازمان عمران شهرداری مشهد در سال ۱۴۰۳ سرمایه‌گذاری ۲۶‌هزار‌میلیاردی برای توسعه زیرساخت‌های مشاغل شهری مشهد
سرخط خبرها

اهمیت نقش حقوقی شورای اسلامی و شهرداری در توسعه مدیریت شهری

  • کد خبر: ۱۱۸۶۷۳
  • ۰۴ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۰:۳۴
اهمیت نقش حقوقی شورای اسلامی و شهرداری در توسعه مدیریت شهری
رئیس کمیسیون حقوقی و نظارت و پیگیری شورای اسلامی شهر بجنورد، در رابطه با نقش حقوقی شورای اسلامی و شهرداری در توسعه مدیریت شهری و اداره شهر‌های ایران می‌گوید: در حوزه شهری اگر قانون را همانگونه که پیش‌بینی شده است رعایت کنیم، اتفاقات مثبت و نتیجه‌بخشی رقم خواهد خورد و مدیریت موفقی در شهر‌ها و شهرداری‌ها به وجود خواهد آمد.

به گزارش شهرآرانیوز، احمدرضا یزدانی، تاکید می‌کند: تشکیل دیوان محاسبات شهری می‌تواند نقش موثری در تصمیم‌گیری‌های شهرداری‌ها ایفا و از بروز دوباره‌کاری پیشگیری کند. از طرف دیگر نیرو‌های حقوقی با توجه به حجم کاری که در شهرداری دارند نمی‌توانند تمام این امور را در برنامه کاری خود لحاظ کنند. در نتیجه این اتفاق می‌تواند به این موضوع نیز کمک کند.
نایب رییس شورای اسلامی شهر بجنورد، درآمد‌های پایدار شهرداری را یکی از معضلات شهرداری‌ها برمی‌شمارد و می‌گوید: در بعضی از شهر‌ها مانند شهر بجنورد روش‌های منطقی و منطبق بر قوانین و مقرراتی که در آن شهرداری به دنبال درآمد‌های پایدار باشد، کم است.
او ادامه می‌دهد: علاوه بر این از آنجایی که ایجاد درآمد‌های پایدار مدت زیادی زمان می‌برد، ممکن است شهرداری‌ها تمایلی به آن نداشته باشند. به همین دلیل برای این موضوع باید راهکاری اندیشیده شود.
یزدانی با اشاره به کمیسیون ماده ۵ توضیح می‌دهد: مطابق قانون تملک وتوافق برای املاکی که در محدوده شهر‌ها هستند با شهرداری‌ها است. گرچه گاهی در این زمینه تضاد وجود دارد که باید پیگیری شود و به سرانجام برسد.
او یادآور می‌شود: ایجاد دبیرخانه دائمی کمیسیون حقوقی در کلانشهر‌ها می‌تواند در سهولت پیگیری مسائل مربوط به موضوع حقوقی کمک کند. با این حال در یک سال گذشته کمیسیون‌های نظارت و پیگیری که در شورا‌ها وجود دارند نقش بسزایی در پیشگیری از بروز بعضی تخلفات و توجیه شدن مردم نسبت به قوانین و مقررات داشته‌اند.
یزدانی ادامه می‌دهد: به طور کلی کمیسیون‌های حقوقی، نظارت و پیگیری نقش مهمی در شورا‌ها دارند که اگر نقش خود را به خوبی ایفا کنند و در مورد موضوعات حقوقی و قانونی به مردم مشاوره و آگاهی دهند، می‌توانند در جهت افزایش اعتماد آن‌ها گام بردارند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->