شورای امنیت سازمان ملل حمله اسرائیل به قطر را محکوم کرد | آمریکا: این حمله فرصتی برای صلح است (۲۰ شهریور ۱۴۰۴) گفتگوی تلفنی دبیر کل سازمان ملل با وزیر امور خارجه | عراقچی رویکرد تروئیکای اروپایی را غیرمسئولانه دانست (۲۰ شهریور ۱۴۰۴) عراقچی: شروط سه کشور اروپایی برای تمدید اسنپ بک، غیر عاقلانه بود | توافق با آزانس مشروط است حمله هوایی اسرائیل به یک خودرو در جنوب لبنان (۲۰ شهریور ۱۴۰۴) حمله موشکی و پهپادی یمن به سرزمین‌های اشغالی (۲۰ شهریور ۱۴۰۴) طرح شهرک‌سازی «E۱» در کرانه باختری کلید خورد | جبهه شرقی اسرائیل، دره اردن است تصاویر مظنون تیراندازی به «کرک» حامی ترامپ منتشر شد + عکس (۲۰ شهریور ۱۴۰۴) پارلمان اروپا خواستار به‌رسمیت شناختن فلسطین شد (۲۰ شهریور ۱۴۰۴) ادعای ترامپ: در آمریکا ضربه می‌خوریم اما تسلیم نمی‌شویم شورای امنیت سازمان ملل درباره نقض حریم هوایی لهستان نشست اضطراری برگزار می‌کند حضور رهبران ارشد حماس در مراسم تشییع شهدا در قطر + عکس (۲۰ شهریور ۱۴۰۴) اولین بیانیه جنبش حماس پس از حمله تروریستی اسرائیل به دوحه قطر انفجار مهیب در ونزوئلا + فیلم (۲۰ شهریور ۱۴۰۴) تشییع و اقامه نماز بر پیکر شهدای حمله اسرائیل به نشست حماس با حضور امیر قطر + فیلم و عکس (۲۰ شهریور ۱۴۰۴) انتقاد رهبر انصار الله از کشورهای حاشیه خلیج فارس | الحوثی: تجاوز به قطر، نقض حرمت تمامی کشورهای حوزه خلیج فارس است اعمال تحریم‌های جدید آمریکا علیه جنبش انصارالله یمن (۲۰ شهریور ۱۴۰۴) انتقاد صریح پزشکیان از طرح‌های انتقال آب بدون انجام مطالعه | پزشکیان: بزرگترین عامل تورم، دولت است روایت وزیر خارجه تونس از دیدار و مذاکره با عراقچی زنگ خطر برای کشور‌های عربی حاشیه خلیج‌فارس جمهوری اسلامی ایران در نشست فوق العاده دوحه شرکت خواهد کرد هاکان فیدان: نظام جهانی شکست خورده است، راه‌حل باید از منطقه آغاز شود وزیر نفت: بدهی بابک زنجانی به وزارت نفت در مرحله تسویه است معاون قضایی قوه قضاییه: جرایم کلان اقتصادی مشمول عفو نمی‌شود برگزاری رزمایش بزرگ اهدای ۵۷ هزار بسته تحصیلی و ۱۵ سری جهیزیه در مشهد | آیت‌الله علم‌الهدی: انفاق در راه خداوند، ثواب و برکتی ۷۰۰ برابری دارد نشست فوق‌العاده سران عربی- اسلامی برای بررسی ابعاد تجاوز صهیونیست‌ها به قطر در دوحه برگزار می‌شود هشدار وزیر امور خارجه چین به آمریکا در رابطه با تایوان | آمریکا باید محتاط باشد ارزیابی نماینده ایران در آژانس از توافق قاهره | هرگونه اقدام خصمانه‌ای وضعیت را بر می‌گرداند
سرخط خبرها

تصویب کلیات طرح اصلاح قانون حمایت از نوسازی بافت‌های فرسوده پیرامون حرمین امام رضا (ع) و حضرت معصومه (س)

  • کد خبر: ۱۱۸۸۶۴
  • ۰۵ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۰:۵۷
تصویب کلیات طرح اصلاح قانون حمایت از نوسازی بافت‌های فرسوده پیرامون حرمین امام رضا (ع) و حضرت معصومه (س)
نمایندگان مجلس با بررسی دو شوری طرح اصلاح قانون حمایت از بهسازی و نوسازی بافت‌های فرسوده پیرامون حرم مطهر حضرت امام رضا (ع) و حرم مطهر حضرت معصومه (س) موافقت کردند.

به گزارش شهرآرانیوز، نمایندگان در جلسه علنی امروز (چهارشنبه، ۵ مرداد ماه) مجلس شورای اسلامی در ادامه رسیدگی به گزارش کمیسیون عمران با کلیات طرح اصلاح قانون حمایت از بهسازی و نوسازی بافت‌های فرسوده پیرامون حرم مطهر حضرت امام رضا (ع) و حرم مطهر حضرت معصومه (س) با ۱۵۹ رأی موافق، ۲۲ رأی مخالف و ۷ رأی ممتنع از مجموع ۲۰۴ نماینده حاضر در جلسه موافقت کردند و مقرر شد این اصلاحیه به صورت دو شوری در کمیسیون مربوطه بررسی شود.

عبدالجلال ایری در رابطه با طرح مذکور گفت: ساختاری که در سال ۸۴ برای فرآیند این قانون تعریف شده نیازمند بازنگری است لذا طرح اصلاحیه ارائه شد.

نماینده مردم کردکوی، ترکمن، بندرگز، گمیشان در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: تشکیل صندوق، افزایش مشارکت نهاد‌های استانی از جمله موضوعاتی است که در این اصلاحیه مورد توجه قرار گرفته است.

سخنگوی کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی در پایان تأکید کرد: این اصلاحیه هیچ تعهد مالی مازاد نسبت به قانون قبلی برای دولت ایجاد نمی‌کند.

همچنین ادیانی نماینده دولت نیز ضمن موافقت با کلیات طرح اصلاح قانون حمایت از بهسازی و نوسازی بافت‌های فرسوده پیرامون حرم مطهر حضرت امام رضا (ع) و حرم مطهر حضرت معصومه (س) گفت: دولت این طرح را مثبت ارزیابی می‌کند، زیرا در چارچوب اسناد بالادستی است، اما جزئیات آن نیازمند توجه به برخی از موضوعات است.

این گزارش می‌افزاید محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی در خصوص این اصلاحیه گفت: در بند (۳ – الف) این اصلاحیه آنجایی که به انتشار اوراق اشاره شده یا در تبصره (۴) اشاره به ارائه تضمین و تعهد از سوی دولت شده و همچنین در بند (۶) نیز برای شهرداری‌ها بار سنگینی ایجاد می‌شود.

وی تصریح کرد: همچنین علاوه بر قانون مذکور در خصوص ۴ اماکن متبرکه، در این اصلاحیه بار مالی به دولت اضافه می‌شود که اشکال دارد.

قالیباف تصریح کرد: همچنین پیشنهاد نمایندگان در خصوص امامزادگان واجب‌التعظیم در حوزه انتخابیه نیز بار مالی به همراه دارد بنابراین پیشنهاد می‌شود این اصلاحیه به صورت دو شوری مورد بررسی قرار گیرد تا مغایرت‌های آن در کمیسیون برطرف شود. همچنین خواهشمندم نمایندگان پیشنهاد دهنده نیز به اصل ۷۵ و بار مالی توجه داشته باشند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->