تشکیل پرونده قضایی برای یک فعال مجازی حوزه خودرو دام کاپیتان قلابی کشتی برای سرقت از دختران دم بخت بازدید از موزه‌های خراسان رضوی، فردا (یکشنبه ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) رایگان است نمایشگاه کتاب تهران سکوی ارتباط با مخاطب و تقویت فرهنگ کتابخوانی است کشف ۵۲ کیلوگرم مواد شیمیایی پیش‌ساز ماده مخدر شیشه در مشهد قیمت معلم خصوصی اعلام مبلغ حق بیمه دهک‌های ششم تا نهم بیمه سلامت+ جزئیات (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) فشارخون علت نیمی از بیماری‌های قلبی‌عروقی و عامل مهمی در مرگ‌های زودرس است نشت مواد شیمیایی به یک رودخانه در برزیل موجب آلوده شدن ماهی‌ها و پرندگان شد هدف‌گذاری جذب ۱۵ میلیون گردشگر خارجی در کشور طرح پلیس نامحسوس محیط‌زیستی در دستورکار قرار گرفت کشف زمین‌خواری ۵۰ میلیاردی در مشهد (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) بیشترین آمار طرح مردمی کاشت نهال مربوط به زاگرس است شناسایی ۱۴۱ مورد ابتلا به سرخک در کشور | چه‌افرادی در خطرند؟ پوشش ۹۹.۵ درصدی برنامه کشوری غربالگری کم‌کاری تیروئید نوزادان تأثیر مثبت نمرات پایه یازدهم در کنکور ۱۴۰۴ تداوم بحران آب در مشهد و خراسان رضوی | زمین تشنه‌تر از همیشه + میزان بارش تا اردیبهشت ۱۴۰۴ توله بازمانده «هلیا» شناسایی شد چطور اضطراب کنکور و امتحانات نهایی را کنترل کنیم؟ | وظیفه خانواده و مسئولان مدرسه چیست؟ آخرین جزئیات درباره جزایر حرارتی تهران | این جزایر چه تأثیری بر محیط زیست دارند؟ پرداخت وام ۵۰ میلیون تومانی به بازنشستگان تأمین اجتماعی | کدام بازنشستگان در اولویت دریافت وام هستند؟ ظرفیت پیوند مغز استخوان کودکان در مشهد جوابگوی نیاز شهر نیست  بیمه‌های تکمیلی از بیماران چشمی حمایت کافی ندارند ۲۱ مصدوم و یک فوتی بر اثر وزش شدید باد و اصابت صاعقه در کشور (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) رژیم لاغری طولانی‌مدت می‌تواند موجب کاهش شانس باروری شود اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در مشهد به ۳ بیمار زندگی دوباره بخشید (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) درگیری‌ها و شرارت‌های خیابانی در کشور کاهش یافت آخرین جزئیات برگزاری امتحانات نهایی از فردا (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) آخرین آمار از ورود زائران ایرانی به عربستان (۲۷ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۴) درباره سهم ما از پویش‌هایی که به غذای مراسم ترحیم نه‌ می‌گویند | نه به  ضیافت سوگ
سرخط خبرها

اثر دُز یادآور بر ایمنی بدن چقدر است؟

  • کد خبر: ۱۱۸۹۰۶
  • ۰۵ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۲:۴۷
اثر دُز یادآور بر ایمنی بدن چقدر است؟
رییس مرکز تحقیقات علوم میکروبی دانشگاه علوم پزشکی بقیةالله (عج) گفت: از هر واکسنی برای دز بوستر می‌توان استفاده کرد اما توصیه می‌شود واکسن متفاوتی از واکسن قبلی استفاده کنیم تا بدن سطح ایمنی متفاوتی ایجاد کند.

به گزارش شهرآرانیوز، جعفر امانی مدیر پروژه واکسن نورا با بیان اینکه جدیدترین سویه‌های امیکرون با عناوین BA۵ گسترش پیدا کرده است گفت: معمولا سویه‌های اومیکرون به نسبت سویه‌های قبلی ضعیف‌تر هستند و وقتی وارد بدن می‌شوند و تکثیر می‌شوند ممکن است پس از انتقال به بدن بیماری‌هایی را ایجاد کنند که قابل پیش بینی نباشند لذا واکسیناسیون باعث ایمنی بدن در برابر ویروس می‌شود.

وی ادامه داد: واکسن آنتی بادی بدن را بالا می‌برد و ویروس قدرت بیماری‌زایی شدید را از بین می‌برد. توصیه می‌شود که برای قطع شدن زنجیره شیوع کرونا دُز یادآور تزریق کنیم.

رییس مرکز تحقیقات علوم میکروبی دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله (عج) افزود: اگر استقابل عمومی خوبی از واکسیناسیون شود و رعایت پروتکل‌ها را داشته باشیم شاهد افزایش شیوع بیماری نخواهیم بود و در غیر این صورت ممکن است آمار مرگ‌ومیرها و مبتلایان به کرونا افزایشی باشد.

وی در پاسخ به این پرسش که پس از تزریق واکسن از چه زمانی بدن در برابر ویروس ایمن خواهد بود گفت: معمولا پس از واکسیناسیون دو هفته تا ۲۱ روز بدن بالاترین سطح ایمنی را دارد و این ماندگاری معمولا تا چهار الی شش ماه زمان می‌برد. اینگونه برآورد می‌شود که اگر همه مردم واکسینه شوند چرخه شیوع بیماری از بین می‌رود و نیازی به تزریق در پنجم نیست اما اگر چرخه واکسیناسیون ناقص باشد ویروس در جامعه خواهد ماند.

این متخصص در پاسخ به اینکه چه واکسنی برای دز بوستر می‌توان تزریق کرد گفت: از هر واکسنی برای دز بوستر می‌توان استفاده کرد اما توصیه می‌شود واکسن متفاوتی از واکسن قبلی استفاده کنیم تا بدن سطح ایمنی متفاوتی ایجاد کند. در ضمن توصیه می‌شود برای دز یادآور از واکسن پروتیینی استفاده شود.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->