آبیاری پایدار ۲۴۰ هکتار فضای سبز مشهد با بهره‌برداری از تصفیه‌خانه آزادی چندصدایی چطور سیمای شهر را تغییر می‌دهد؟ شهردار مشهدمقدس خبر داد: پیشرفت چشمگیر پروژه تقاطع غیرهمسطح شهید فهمیده یادی از «صادق رضازاده شفق» که چند اثر مهم درباره نادرشاه دارد | تاریخی که از مشهد نوشته شد گلایه ساکنان مهدی آباد مشهد از وجود انبار‌های ضایعاتی | زندگی در جوار انبار‌های ضایعاتی هوای مشهد در وضعیت «ناسالم» برای گروه‌های حساس (۱۷ مهر ۱۴۰۴) نایب‌رئیس شورای شهر مشهد: واسطه‌گری‌های ناسالم، گردشگری سلامت مشهد را زمین‌گیر کرد شهردار مشهد مقدس: فلسفه وجودی مشهد، بر محور ولایت و امامت است | گردشگری سلامت، نیازمند سامان‌دهی و مقابله با دلالی + فیلم رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: زائران مشهد باید تجربه‌ای فراتر از زیارت داشته باشند آیین رونمایی از اکوسیستم گردشگری «زیوان» شهرداری مشهد برگزار شد وزارت بهداشت در پی حذف هپاتیت C تا ۳ سال آینده والدِ آگاه، والدِ ناآگاه | باید و نباید‌های تربیت کودک از دو منظر روان‌شناختی و دینی مهاجرانی: نمایندگان حق دارند وزرا را استیضاح کنند، اما سیاسی‌کاری ممنوع اعلام نتایج دوره بدون آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد ویژه استعدادهای درخشان آمریکا مدعی شد یک سرکرده القاعده در سوریه به هلاکت رسیده است تدابیر مدیریت شهری مشهد برای آبیاری فضای سبز | تابستان داغ، مغلوب سرسبز‌ی شهر کیفیت هوای امروز مشهد همچنان «ناسالم برای افراد حساس» (۱۶ مهر ۱۴۰۴) آغاز اجرای قرارداد بازسازی ۱۷۸ دستگاه اتوبوس فرسوده در ناوگان اتوبوسرانی مشهد پلمب ۲ کافی‌شاپ متخلف در بولوار وکیل‌آباد مشهد (۱۵ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

معاون رئیس‌جمهور: زنان سرپرست‌خانوار در اولویت برنامه‌های اشتغال‌زایی دولت قرار دارند+ فیلم

  • کد خبر: ۱۱۹۱۴۱
  • ۰۷ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۴:۴۴
معاون رئیس‌جمهور: زنان سرپرست‌خانوار در اولویت برنامه‌های اشتغال‌زایی دولت قرار دارند+ فیلم
معاون امور زنان و خانواده رئیس‌جمهور گفت: در حوزه معاونت زنان به صورت ویژه، کسب و کار‌های پایدار خانواده‌محور برای زنان به‌خصوص زنان سرپرست‌خانوار در نظر گرفته شده است.

انسیه خزعلی معاون امور زنان و خانواده رئیس‌جمهور در حاشیه سومین جلسه ستاد جمعیت استان خراسان‌رضوی در گفتگو با شهرآرانیوز اظهار داشت: قصد داریم برنامه‌هایی که در سفر‌های استانی خود داریم را پیگیری کنیم که یکی از این برنامه‌ها موضوع جمعیت است.

وی افزود: در خصوص مسئله جمعیت پیگیر اعتبارات استانی بودیم که یکی از این اعتبارات دادن زمین به خانواده‌های دارای چهار قلو بود که در خراسان‌رضوی ۳ خانواده چهار قلو دارند. قصد داریم به آن‌ها زمین واگذار شود، اما اولویت آپارتمان است که اگر آپارتمان آماده نداشتیم، به آن‌ها زمین واگذار کنیم.

معاون امور زنان و خانواده رئیس‌جمهور ادامه داد: امروز گزارش‌هایی از ادارات کل خراسان‌رضوی ارائه شد که اکثرا کار‌های خوبی انجام داده بودند، اما هنوز مطلوب نیست و امیدواریم در مباحثی که در مسئله جمعیت وجود دارد با جدیت بیشتری به نتیجه برسیم. همچنین تلاش خواهیم کرد تا در برخی موارد که موانع قانونی برای آن‌ها وجود دارد رفع شود و اعتبار لازم به سرعت تامین و شاهد اجرایی شدن آن‌ها باشیم.

خزعلی در ارتباط با برنامه‌های دولت برای ایجاد اشتغال گفت: دولت برنامه‌های وسیعی برای اشتغال و مسکن دارد. در حوزه معاونت زنان به‌صورت ویژه، کسب‌و‌کار‌های پایدار خانواده‌محور برای زنان به‌خصوص زنان سرپرست‌خانوار در نظر گرفته شده است.

معاون امور زنان و خانواده رئیس‌جمهور ادامه داد: در بخش جوانان نیز افرادی که فارغ‌التحصیل شدند یا در شرکت‌های دانش‌بنیان‌مشغول فعالیت هستند مورد حمایت قرار گرفته‌ و تسهیلات خوبی به آن‌ها داده شده است و خانم‌های جوانی که سرپرست خانوار هستند در اولویت قرار گرفته‌اند. همچنین در بخش‌های دیگر نیز دولت برنامه اشتغال را به‌صورت جدی دنبال می‌کند.

تصویربردار و تدوینگر: مهرداد الهی
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->