شهردار مشهد مقدس: امسال مدیران استان را برای افتتاح پروژه‌ها خسته خواهیم کرد شهردار منطقه پنج مشهد: امروز در منطقه پنج، حاشیه شهر نداریم رئیس کمیسیون ساماندهی حاشیه شهر شورای اسلامی شهر مشهد: سال ۱۴۰۴ سال شکوفایی پروژه‌های شهرداری است نمای رومی، بیماری معماری | گزارش شهرآرانیوز از چالش‌های امروز معماری شهری در مشهد توزیع حدود ۲ هزار تن کالای طرح تنظیم بازار در مشهد هوای کلانشهر مشهد امروز سالم است (۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر مشهد تأکید کرد: تمرکز ویژه بر مناطق حاشیه و اقشار آسیب‌پذیر در شورای ششم شهردار مشهدمقدس: باشگاه ویژه زوج‌های جوان مشهدی با هدف تقویت مهارت‌های زندگی راه‌اندازی شده است افتتاح ۴ مرکز نوآوری شهری در مشهد | بزرگداشت روز جهانی خلاقیت و نوآوری برگزار شد + ویدئو مدیران جدید فرهنگ‌سرا‌های شهرداری مشهد منصوب شدند + ویدئو ایستگاه شریعتی مشهد، پرازدحام‌ترین ایستگاه مترو مشهد شد | ساعات شلوغی مترو مشهد تشکیل دو شهر جدید در اطراف مشهد قطعی شد | تعیین‌تکلیف نهایی پرونده شهرستان بینالود در آینده نزدیک شاهد عینی توسعه مشهد در عهد مظفری | درباره کوچه «سرآسیا» که روزگاری محل اجتماع «اصحاب سراچه» بوده است خراسان رضوی رتبه‌ی اول کشوری در اجرای طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت قاچاقچی لوازم یدکی حدود ۴۴ میلیارد ریال جریمه شد توقیف ۴۲۰ خودرو حادثه‌ساز در جاده‌های خراسان رضوی (یکم اردیبهشت ۱۴۰۴) پروژه اتصال خیابان امام‌خمینی(ره) به بولوار نماز مشهد تابستان ۱۴۰۴ به بهره‌برداری می‌رسد اجرای ریزپروژه‌های متعدد در بوستان‌های بزرگ مشهد | خانه‌موزه «ملک» در باغ وکیل‌آباد مشهد، در آستانه بهره‌برداری ایجاد بیش از ۳۰۰ مزرعه شهری در بوستان برکت مشهد هوای ۹ منطقه کلانشهر مشهد امروز در شرایط پاک قرار دارد (یکم اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

هشدار سفر به مشهد و ۷ استان سیل‌زده (۸ مردادماه ۱۴۰۱)

  • کد خبر: ۱۱۹۱۷۲
  • ۰۸ مرداد ۱۴۰۱ - ۰۸:۳۷
هشدار سفر به مشهد و ۷ استان سیل‌زده (۸ مردادماه ۱۴۰۱)
ستاد مرکزی هماهنگی خدمات سفر، درباره مسافرت جاده‌ای به شهر مشهد و همچنین سفر به هفت استان سیل‌زده، هشدار داد.

به گزارش شهرآرانیوز، ستاد مرکزی هماهنگی خدمات سفر در اطلاعیه‌ای که همزمان با سومین شب بارندگی‌های سیل‌آسا در کشور صادر کرد، از مسافران خواسته است: با توجه به بارندگی و سیل در برخی استان‌های کشور و خسارت وارد به بعضی بنا‌ها و زیرساخت‌های گردشگری، قبل از سفر نسبت به امکان سفر، اطمینان و تمهیدات لازم را داشته باشند.

در این اطلاعیه همچنین تاکید شده است: با توجه به پیش‌بینی سازمان هواشناسی در روز‌های آتی نیز بارندگی‌ها ادامه خواهد داشت و شدت بارش‌ها در استان‌های یزد، فارس، کرمان و نیمه‌شرقی تهران بیشتر خواهد بود. همچنین احتمال وقوع سیل در استان‌های کهگیلویه و بویر احمد، چهارمحال و بختیاری و شرق خوزستان وجود دارد.

ستاد هماهنگی خدمات سفر از مسافرانی که قصد سفر به شهر مشهد از محور شمالی را دارند نیز خواسته است ضمن کسب اطمینان از امکان تردد از جاده‌های شمالی کشور، از توقف و اجرا در حاشیه رودخانه‌ها جدا خودداری کنند.

بنا بر اعلام سازمان راهداری و سازمان جاده‌ای، بارش شدید باران و وقوع سیلاب در استان‌های مختلف، از جمله سیستان و بلوچستان، کرمان، هرمزگان و تهران سبب شده تا بسیاری از محور‌های شریانی و غیرشریانی به‌ویژه در مناطق شمالی کشور و در مسیر نقاط سیل‌زده، با انسداد مقطعی مواجه شوند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->