سبزپوشی بورس در اولین روز هفته | گزارش وضعیت بازار سهام (۱۹ مهر ۱۴۰۴) ویدئو | چگونه نیروگاه‌های خورشیدی پشت‌بامی راه‌اندازی کنیم؟ ثبت‌نام وام ۵۰ میلیونی ویژه روستاییان کشور آغاز شد (۱۹ مهر ۱۴۰۴) ایران‌خودرو: قیمت جدید محصولات به‌زودی اعلام خواهد شد (۱۹ مهرماه ۱۴۰۴) علت گرانی مرغ چیست؟ | تنها ۳۶ درصد هزینه‌های تولید مرغ با ارز ۲۸۵۰۰ تومان است نرخ بیکاری فارغ‌التحصیلان دانشگاه‌ها ۱۰.۶ درصد شد جهاد کشاورزی: طرح ملی سرشماری زنبورستان‌ها در خراسان رضوی پایان یافت دلار در بازار آزاد مشهد گران شد (۱۹ مهر ۱۴۰۴) قیمت امروز نقره جهانی چقدر است؟ (۱۹ مهر ۱۴۰۴) آمریکا در مقابل چین به زانو درآمد | سبقت یوان از دلار در مبادلات تجاری جهان درباره بی‌نتیجه بودن قانون مالیات بر خانه‌های خالی | سراب مالیات‌ستانی از خانه‌های خالی تعرفه‌گذاری‌های جدید ترامپ علیه چین قیمت رمزارز‌ها را نزولی کرد (۱۹ مهر ۱۴۰۴) سامانه جستجوی شغلی با ظرفیت جدید راه‌اندازی می‌شود برای بازگرداندن وجه کلاهبرداری‌شده به حساب بانکی، چه‌کار کنیم؟ قیمت امروز دینار عراق و درهم امارات در مشهد اعلام شد (۱۹ مهر ۱۴۰۴) طلا در بازار مشهد امروز چند قیمت خورد؟ (۱۹ مهر ۱۴۰۴) قیمت امروز میوه و تره‌بار در مشهد (۱۹ مهر ۱۴۰۴) | قیمت کدام میوه‌ها ارزان شد؟ فعالیت بیش از ۵۰۰ پلتفرم فروش طلا متوقف شد پیش‌بینی ریزش شدید تتر | علت چیست؟ (۱۹ مهر ۱۴۰۴) قیمت طلا در بازار جهانی امروز (۱۹ مهرماه ۱۴۰۴) اعلام شد سازمان حمایت از مصرف کننده: ایران‌خودرو حق افزایش قیمت‌ها را ندارد نتایج قرعه‌کشی طرح مادران ایران خودرو اعلام شد + لینک (۱۸ مهر ۱۴۰۴) پیش‌بینی بورس ۱۹ مهر ۱۴۰۴ پیش‌بینی قیمت دلار، طلا و سکه شنبه ۱۹ مهر ۱۴۰۴ مطالبات گندم‌کاران تسویه شد اعلام زمان دقیق واریز و مبلغ یارانه نقدی مهرماه ۱۴۰۴ جزئیات جدید از عدم بازگشت ۹۵ میلیارد دلار ارز صادراتی یکصد و بیست و نهمین حراج شمش طلای مرکز مبادله ایران (۲۰ مهر ۱۴۰۴) برگزار می‌شود + جزئیات
سرخط خبرها

هشدار دامپزشکی خراسان رضوی به دامداران و آبزی پروران جهت پیشگیری از خسارت‌های سیل

  • کد خبر: ۱۱۹۲۴۷
  • ۰۸ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۱:۳۷
هشدار دامپزشکی خراسان رضوی به دامداران و آبزی پروران جهت پیشگیری از خسارت‌های سیل
با توجه به وقوع سیلاب در برخی از استان ها و پیش بینی بارش شدید باران در استان و احتمال وقوع سیل، ضروری است دامداران توصیه ها و هشدارهای بهداشتی دامپزشکی را جهت مصون ماندن سرمایه دامی خود اجرایی کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، رییس اداره بهداشت و مدیریت بیماری های دامی اداره کل دامپزشکی استان خراسان رضوی با اعلام این مطلب اظهار داشت: با توجه به مخاطرات سیل، ضروری است تا دامداران نسبت به ذخیره علوفه به میزان کافی در دامداری‌ها و عدم نگهداری علوفه در قسمت هایی از دامداری که احتمال نفوذ آب دارد اقدام کنند.

دکتر محمدرضا بهروزیان، ایجاد راه آب در اطراف دامداری به منظور دفع آب باران و جلوگیری از ورود آب به واحد دامداری، شناسایی واحدهای دامداری غیرفعال در مناطق امن تر جهت تخلیه اضطراری و انتقال دام در واحدهای سیل زده در صورت لزوم و اطلاع رسانی سریع به اکیپ های دامپزشکی از میزان دقیق تلفات دامی و کمک و همکاری جدی در دفن بهداشتی تلفات دامی و خودداری از رهاسازی تلفات در محیط را از دیگر نکات مهم دانست.

وی افزود: با توجه به احتمال افزایش شیوع بیماریهای دامی متعاقب تغییرات آب و هوایی و کمبود مواد غذایی مناسب، همکاری نزدیک با اکیپ های مبارزه با بیماریهای دامی دامپزشکی جهت مایه کوبی دامها علیه بیماریهای مختلف ضروری است.

وی، پاشیدن مواد ضدعفونی کننده در ورودی و محوطه دامداری پس از فروکش کردن سیل، سمپاشی جایگاه و بدن دامها در مقابله با انگل های خارجی پس از خاتمه رخداد سیل و همکاری در اعمال مقررات قرنطینه ای وضع شده توسط دامپزشکی منطقه را از دیگر نکات بسیار مهم خواند.

بهروزیان در پایان، پیگیری از طریق مقامات مسئول جهت تامین آب سالم و مناسب برای دامها را نیز توصیه نمود.

اداره کل دامپزشکی استان خراسان رضوی به آبزی پروان هشدار جدی داد

همچنین اداره کل دامپزشکی استان خراسان رضوی به آبزی پروان هشدار جدی داد. رئیس اداره بهداشت و مدیریت بیماری‌های آبزیان اداره کل دامپزشکی خراسان رضوی با اشاره به شرایط اخیر و وقوع سیلاب‌های مهیب در برخی استان‌ها توصیه‌ها و هشدار‌هایی را در این خصوص خظاب به پرورش دهندگان ماهی در اقصی نقاط استان اعلام داشت.

دکتر محسن نژاد در این باره گفت: اولین توصیه اکید این است که آبزی پروران، توجه به ساخت وساز ابنیه در مناطق پرخطر را داشته باشند و از هرگونه ایجاد استخردر این مراکز پرهیز کنند و دوم اینکه، لایروبی به موقع مسیر رودخانه‌ها با کمک ادارات مسئول ذیربط در اینخصوص در دستور کار قرار گیرد.

دکتر نژاد، قطع غذا دهی در هنگام مواجهه با وضعیت نامتعادل اب از نظر شفافیت و گل آلودگی واستفاده از حداکثر توان اسپلاش‌ها وهواده‌ها در مزارع و نیز استفاده از نمک به منظور کاهش استرس را خواستار شد.

وی، استفاده از ترکیبات بهبود دهنده کیفیت آب نظیر زئولیت و نیز بهره گیری از ترکیبات محرک سیستم ایمنی نظیر ویتامی C و همچنین جمع آوری ودفن بهداشتی تلفات وضدعفونی وشستشوی کانال‌ها بلافاصله پس از قطع بارندگی وفروکش سیلاب را از دیگر موارد ضروری دانست.

او در پایان استفاده از مکانیسم بیمه، جهت جبران بخشی از خسارات وارده به مزرعه با انعقاد قرارداد با شرکت‌ها وکارگزاری‌های طرف قرارداد با بانک کشاورزی را خواستار شد.

یادآور می‌گردد در استان خراسان رضوی، ۳۵۱ مزرعه پرورش ماهیان سردآبی به ظرفیت ۸۴۵۸ تن و ۱۱۸۶ مزرعه پرورش ماهیان گرم آبی به ظرفیت تولید سالانه ۲۵۴۰ تن در حال فعالیت هستند.

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->