پلمب نانوایی متخلف در مشهد | آغاز دور جدید نظارت‌ها بر واحد‌های صنفی (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) حواشی چای دبش ادامه دارد | دریافت ۱۴۳ وام فقط از یک بانک دولتی (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) گزارش جدید از بحران قطعه‌سازی | بدهی ۱۱ میلیاردی سایپا روی میز ۵ سال بررسی طرح ساماندهی کارکنان دولت در مجلس | ۳ بار رفت و برگشت یک طرح بین مجلس و شورای نگهبان در ۲ سال جولان لوازم جانبی تقلبی موبایل در بازار | تفاوت بین نمونه اصلی و تقلبی برای خریدار تقریبا غیرممکن است کاهش چراغ‌خاموش ارائه تسهیلات بانک‌ها در خراسان رضوی قیمت طلا در معاملات روز پنجشنبه بازار جهانی، (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) اعلام شد مزایده ۶ هزار میلیاردی کالای تملیکی با عرضه خودروی داخلی و خارجی تا چه زمانی ادامه دارد؟ گرانی لبنیات ادامه دارد پیش‌بینی قیمت دلار برای پنجشنبه ۲۷ شهریور ۱۴۰۴ قیمت هر کیلو شمش طلا در بورس کالا بعد از یک ماه به ۱۱.۷ میلیارد تومان افزایش یافت (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) پیش‌‌بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه ۲۷ شهریور ۱۴۰۴ نمایشگاه مشهد، آوردگاه ارتباط بی‌واسطه تولیدکننده و خریدار | بیست‌وچهارمین نمایشگاه عرضه مستقیم کالا آغازبه‌کار کرد نظام بانکی چطور ترمزِ جهش تولید مسکن را کشید؟ قانون مالیات بر خانه‌های خالی به بازار مسکن کمک نکرد مدیرکل امور مالیاتی خراسان رضوی: تایید فرم تبصره ۱۰۰ و پرداخت مالیات با پیام‌رسان‌های داخلی ممکن شد قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) | تغییر محسوس قیمت‌ها وزیر جهاد کشاورزی: قیمت گوشت قرمز در اختیار ما نیست و مربوط به بازار است قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) | ثبات قیمت‌ها افزایش ۳۰۰ درصدی قیمت میوه از باغ تا دست مشتری قیمت بلیت هواپیما اوج گرفت (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) افشای راز ۲۰ میلیارد دلاری که در سال گذشته به اقتصاد برنگشت جلسه شورای عالی کار باید فوراً تشکیل شود تا قدرت خرید کارگران جبران شود اتحادیه طلا درباره سکه‌های پارسیان جعلی در بازار هشدار داد سخنگوی صنف جایگاهداران: راهی جز واردات برای تأمین بنزین سوپر وجود ندارد کوچک‌تر‌های بورس به‌ پا خاستند | ازدست‌رفتن حمایت ۲.۶ میلیون واحدی (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) شرط سامانه جامع تجارت برای سرمایه‌گذاران خارجی: به ازای وارد کردن هر خودرو، در ایران ۳۰۰ هزار دلار سرمایه‌گذاری کنید ۹۷ درصد از کارگاه‌های کارگری امن نیستند سکه‌های پارسیان گران شدند (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) + جدول قیمت
سرخط خبرها

هشدار دامپزشکی خراسان رضوی به دامداران و آبزی پروران جهت پیشگیری از خسارت‌های سیل

  • کد خبر: ۱۱۹۲۴۷
  • ۰۸ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۱:۳۷
هشدار دامپزشکی خراسان رضوی به دامداران و آبزی پروران جهت پیشگیری از خسارت‌های سیل
با توجه به وقوع سیلاب در برخی از استان ها و پیش بینی بارش شدید باران در استان و احتمال وقوع سیل، ضروری است دامداران توصیه ها و هشدارهای بهداشتی دامپزشکی را جهت مصون ماندن سرمایه دامی خود اجرایی کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، رییس اداره بهداشت و مدیریت بیماری های دامی اداره کل دامپزشکی استان خراسان رضوی با اعلام این مطلب اظهار داشت: با توجه به مخاطرات سیل، ضروری است تا دامداران نسبت به ذخیره علوفه به میزان کافی در دامداری‌ها و عدم نگهداری علوفه در قسمت هایی از دامداری که احتمال نفوذ آب دارد اقدام کنند.

دکتر محمدرضا بهروزیان، ایجاد راه آب در اطراف دامداری به منظور دفع آب باران و جلوگیری از ورود آب به واحد دامداری، شناسایی واحدهای دامداری غیرفعال در مناطق امن تر جهت تخلیه اضطراری و انتقال دام در واحدهای سیل زده در صورت لزوم و اطلاع رسانی سریع به اکیپ های دامپزشکی از میزان دقیق تلفات دامی و کمک و همکاری جدی در دفن بهداشتی تلفات دامی و خودداری از رهاسازی تلفات در محیط را از دیگر نکات مهم دانست.

وی افزود: با توجه به احتمال افزایش شیوع بیماریهای دامی متعاقب تغییرات آب و هوایی و کمبود مواد غذایی مناسب، همکاری نزدیک با اکیپ های مبارزه با بیماریهای دامی دامپزشکی جهت مایه کوبی دامها علیه بیماریهای مختلف ضروری است.

وی، پاشیدن مواد ضدعفونی کننده در ورودی و محوطه دامداری پس از فروکش کردن سیل، سمپاشی جایگاه و بدن دامها در مقابله با انگل های خارجی پس از خاتمه رخداد سیل و همکاری در اعمال مقررات قرنطینه ای وضع شده توسط دامپزشکی منطقه را از دیگر نکات بسیار مهم خواند.

بهروزیان در پایان، پیگیری از طریق مقامات مسئول جهت تامین آب سالم و مناسب برای دامها را نیز توصیه نمود.

اداره کل دامپزشکی استان خراسان رضوی به آبزی پروان هشدار جدی داد

همچنین اداره کل دامپزشکی استان خراسان رضوی به آبزی پروان هشدار جدی داد. رئیس اداره بهداشت و مدیریت بیماری‌های آبزیان اداره کل دامپزشکی خراسان رضوی با اشاره به شرایط اخیر و وقوع سیلاب‌های مهیب در برخی استان‌ها توصیه‌ها و هشدار‌هایی را در این خصوص خظاب به پرورش دهندگان ماهی در اقصی نقاط استان اعلام داشت.

دکتر محسن نژاد در این باره گفت: اولین توصیه اکید این است که آبزی پروران، توجه به ساخت وساز ابنیه در مناطق پرخطر را داشته باشند و از هرگونه ایجاد استخردر این مراکز پرهیز کنند و دوم اینکه، لایروبی به موقع مسیر رودخانه‌ها با کمک ادارات مسئول ذیربط در اینخصوص در دستور کار قرار گیرد.

دکتر نژاد، قطع غذا دهی در هنگام مواجهه با وضعیت نامتعادل اب از نظر شفافیت و گل آلودگی واستفاده از حداکثر توان اسپلاش‌ها وهواده‌ها در مزارع و نیز استفاده از نمک به منظور کاهش استرس را خواستار شد.

وی، استفاده از ترکیبات بهبود دهنده کیفیت آب نظیر زئولیت و نیز بهره گیری از ترکیبات محرک سیستم ایمنی نظیر ویتامی C و همچنین جمع آوری ودفن بهداشتی تلفات وضدعفونی وشستشوی کانال‌ها بلافاصله پس از قطع بارندگی وفروکش سیلاب را از دیگر موارد ضروری دانست.

او در پایان استفاده از مکانیسم بیمه، جهت جبران بخشی از خسارات وارده به مزرعه با انعقاد قرارداد با شرکت‌ها وکارگزاری‌های طرف قرارداد با بانک کشاورزی را خواستار شد.

یادآور می‌گردد در استان خراسان رضوی، ۳۵۱ مزرعه پرورش ماهیان سردآبی به ظرفیت ۸۴۵۸ تن و ۱۱۸۶ مزرعه پرورش ماهیان گرم آبی به ظرفیت تولید سالانه ۲۵۴۰ تن در حال فعالیت هستند.

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->