آمریکا به قطع بودجه آژانس برای فشار به ایران تهدید کرد ماکرون: اسرائیل در حال نابودکردن تصویر خود در نگاه افکار عمومی جهان است رهبر کره شمالی بر آزمایش تسلیحات بدون سرنشین نظارت کرد شهادت ۵۰ فلسطینی دیگر در غزه (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) ترامپ کمک‌های نظامی به تایوان را متوقف کرد اردوغان: رژیم صهیونیستی ثبات منطقه را به خطر می‌اندازد روایت عراقچی از طرح پیشنهادی ایران به اروپا | راهی برای حرکت به جلو وجود دارد اعمال فشار آمریکا برای جلوگیری از تصویب قطعنامه ایران، روسیه و چین قطعنامه شورای امنیت درباره غزه بازهم توسط آمریکا وتو شد | الجزایر: مردم غزه ما را ببخشید(۲۷ شهریور ۱۴۰۴) اعتراف ارتش اسرائیل به هلاکت ۴ نظامی خود در غزه سردار رادان: دشمن صهیونیستی در جنگ ۱۲ روزه دچار اشتباه استراتژیک شده بود حمله موشکی یمن به سرزمین‌های اشغالی + فیلم و عکس (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) رئیس جمهور: شهریار، شاعر زندگی بود ایروانی: ایران به حمایت از مردم سوریه ادامه خواهد داد | هرگونه تلاش برای تحمیل تجزیه سوریه، غیرقابل قبول است شورای امنیت سازمان ملل فردا جمعه درباره قطعنامه علیه ایران رای‌گیری می‌کند (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) حمله انتحاری داعش در پاکستان ۴ کشته برجای گذاشت (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) القسام: غزه به گورستان نظامیان اسرائیلی تبدیل خواهد شد ماکرون: فعال‌سازی مکانیسم ماشه علیه ایران قطعی است ترامپ: با تصمیم لندن برای شناسایی کشور مستقل فلسطین مخالفم | از پوتین ناامید شدم حملۀ پهپادی اوکراین به به تاسیسات نفتی گازپروم در «باشقیرستان» روسیه + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) ماجرای دیده‌شدن شی نورانی در آسمان تهران، سمنان، مشهد و استان‌های خراسان چه بود؟ + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) حمله پهپادی یمن به اراضی اشغالی + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) حمله اسرائیل به جنوب لبنان + فیلم و عکس (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) مشاهده شی نورانی در آسمان تهران، سمنان، مشهد و استان های خراسان + فیلم و عکس (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) عملیات استشهادی در مرز فلسطین اشغالی با اردن + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) عبدالملک الحوثی: کشورهای اسلامی از حمله اسرائیل به قطر درس بگیرند | نسل‌کشی در غزه با بمب‌های آمریکا، انگلیس و آلمان صورت می‌گیرد اجساد نظامیان کشته شده میان روسیه و اوکراین مبادله شدند+ فیلم
سرخط خبرها

وزیر کشاورزی: سال آینده می‌توانیم تولید گندم را به ۹ میلیون تن برسانیم

  • کد خبر: ۱۱۹۷۶۳
  • ۱۱ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۱:۵۱
وزیر کشاورزی: سال آینده می‌توانیم تولید گندم را به ۹ میلیون تن برسانیم
وزیر جهادکشاورزی گفت: در قالب طرح کنونی ‎بانک مرکزی در اجرای روش تأمین مالی زنجیره‌ای ‎کشاورزی قراردادی که حتما امیدوارکننده است سال آینده می‌توانیم تولید ‎گندم را در ایران به ۹ میلیون تن برسانیم.

به گزارش شهرآرانیوز، سیدجواد ساداتی‌نژاد وزیر جهادکشاورزی در مراسم آیین رونمایی از نقشه راه تامین مالی زنجیره‌ای در بخش کشاورزی اظهار داشت: در قالب طرح کنونی ‎بانک مرکزی در اجرای روش تأمین مالی زنجیره‌ای ‎کشاورزی قراردادی که حتما امیدوارکننده است سال آینده می‌توانیم تولید ‎گندم را در ایران به ۹ میلیون تن برسانیم.

وی با بیان اینکه با الزام قانون باید در بخش کشاورزی رشد داشته باشیم، گفت: برای تحقق این امر به حکمرانی خوب نیاز داریم که در حال حاضر این مولفه را نداریم. یکی از اصول این حکمرانی که از برنامه دوم‌توسعه تاکید شده، اصلاح الگوی کشت است؛ چرا بیشترین مصرف آب در بخش کشاورزی است بنابراین باید صیانت از آب را در این دنبال کنیم.

وزیر کشاورزی تصریح کرد: اجرای الکوی کشت با دستور عملیاتی نمی‌شود که چه بکارید و چه نکارید، بلکه باید سازکار‌هایی برای آن اندیشید و نخستین سازکار آن اصلاح قیمتگذاری است که مرغوبیت محصول را افزایش می‌دهد. یکی دیگر‌از سازکار‌ها این است که بتوانیم از کشاورزی حمایت کنیم که پیش نیاز همه این موارد اجرای کشاورزی قراردادی است.

وی اجرای تامین مالی زنجیره‌ای کشاورزی قراردادی را یک اقدام ملی حمایت از خودکفایی و امنیت غذایی دانست و افزود: این امر نگاه امیدوارانه به آینده و استقلال کشور است که خدمت بزرگی است که شبکه بانکی به کشاورزی و مردم کشور می‌کند.

وزیر کشاورزی با بیان اینکه در چندین سال اخیر کاری با چنین اهمیت در شبکه بانکی انجام نشده بود و بانک‌ها نقش بسیار مهمی در تامین مالی زنجیره‌ای کشاورزی قراردادی دارند؛ اظهار کرد: یا کشاورزی باید اقتصادی شود یا نابود می‌شود؛ این در حالی است که سرعت تغییر کاربری اعجاب برانگیز است.

ساداتی‌نژاد تصریح کرد: برای اقتصادی کردن و تجاری‌سازی کشاورزی نیازمند اصلاح الکوی کشت و اجرای تامین مالی زنجیره‌ای در کشاورزی قراردادی هستیم که بانک مرکزی قدم اصلی را آغاز کرده و نقشه راه تامین مالی این یخش را تدوین کرده است.

وی تاکید کرد: هدف ما این است که از شروع سال زراعی جدید که ۱۵ شهریور است، در بخش تولید گندم، در ابتدای فصل تمام موارد مورد نیاز کشاورز اعم از کود و سم و بدر اصلاح شده را تامین میکنیم و بیمه‌هم خواهد شد، اما در انتهای کار با او تسویه خواهیم کرد. این کار را در ۲ میلیون هکتار انجام خواهیم داد که برای آن به ۴۰ همت منابع مالی نیاز داریم و اگر بانک‌ها به‌کمک نیایند؛ این طرح شکست خواهد خورد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->