مهم‌ترین موضوعات مطرح شده در نشست اعضای کمیسیون امنیت ملی مجلس و فرماندهان فراجا دیدار چهارجانبه ایران، چین و روسیه با گروسی در خصوص وضعیت برنامه هسته‌ای ایران اعلام آمادگی عراقچی برای سفر به پاریس، برلین و لندن تحقیق و تفحص از بانک مرکزی در دستورکار مجلس| یک بانک خصوصی، عامل شکل‌گیری ۳۵ درصد از تورم کشور امیر سرتیپ صباحی‌فرد و سردار حاجی‌زاده از مواضع پدافندیِ نطنز و خنداب بازدید کردند ارتش چین برای هشدار به ناوشکن آمریکایی، نیروهای هوایی و دریایی اش را اعزام کرد جزئیاتی از دیدار وزرای امور خارجه ایران و چین در پکن جزئیات پرونده «کرسنت» از سوی پورمحمدی اعلام شد یورش هوایی روسیه به کی یف اوکراین با ۹ کشته و ۷۰ زخمی اژه ای: ایران، میزبان بیست‌و‌یکمین نشست قضایی کشورهای عضو سازمان شانگهای خواهد بود ترامپ از احتمال دیدار خود با پوتین خبر داد اولین مراسم هولوکاست بدون حضور نتانیاهو| پهپاد ناشناس سرنگون شد معاون وزیر کشور: اعطای فوق‌العاده خاص کارکنان شهرداری‌ها تصویب شد وزیر کشور در مشهد: ایجاد سازمان ملی مهاجرت موجب یکپارچگی مدیریتی می‌شود+ویدئو ترامپ: مذاکرات با چین برای توافق عادلانه خوب پیش می‌رود وزیر کشور وارد مشهد شد (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) عراقچی: تلاش‌های رژیم اسرائیل برای منحرف کردن دیپلماسی کاملاً واضح است سردار رحمان علیدوست، رئیس سازمان وظیفه عمومی فراجا شد (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) مدیر سرویس اطلاعات خارجی روسیه: شانس توافق با آمریکا وجود دارد گروسی: ایران در رابطه با مذاکرات هسته‌ای جدی است همه چیز درباره افزایش مهلت معرفی مشمولان سربازی (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) + ویدئو محمود عباس: اسرائیل برای تخلیه غزه و کرانه باختری از طریق عملیات کوچاندن تلاش می‌کند وزیر خارجه روسیه: از تلاش‌های آمریکا در مذاکرات با ایران حمایت می‌کنیم آیت‌الله علم‌الهدی تأکید کرد: حشدالشعبی، محور مقاومت مردمی عراق عراقچی با وزیر خارجه چین دیدار کرد (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) + فیلم سخنگوی کرملین: اختلافاتی میان آمریکا و اوکراین درباره جزئیات توافق صلح وجود دارد زلزله ۶.۲ ریشتری استانبول را لرزاند (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) + فیلم لحظه زمین لرزه تشریح جزئیات توقف پروژه پتروشیمی میانکاله از سوی رئیس سازمان محیط زیست + فیلم
سرخط خبرها

قالیباف: قانون درباره تأمین کالا‌های اساسی از طریق کالابرگ هنوز همان نرخ شهریور ۱۴۰۰ است

  • کد خبر: ۱۱۹۷۶۵
  • ۱۱ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۱:۵۵
قالیباف: قانون درباره تأمین کالا‌های اساسی از طریق کالابرگ هنوز همان نرخ شهریور ۱۴۰۰ است
رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه قانون درباره اقلام کالا‌های اساسی هنوز همان نرخ شهریور ۱۴۰۰ است، گفت: ان شاء الله کالابرگ که اجرا شود و دولت آماده سیستم واگذاری سبد کالا باشد این مبنای کار خواهد بود.

به گزارش شهرآرانیوز، علی بابائی‌کارنامی در جلسه علنی امروز (سه‌شنبه ۱۱ مرداد ماه) مجلس شورای اسلامی در تذکر آیین‌نامه‌ای با استناد به بند (۱۱) ماده (۲۲) قانون آیین‌نامه داخلی مجلس، اقدام مجلس در خصوص افزایش نظارت بر عملکرد دولت را مثبت ارزیابی کرد و خطاب به رئیس مجلس گفت: در جریان بررسی بودجه خط قرمز ما حفظ قیمت کالا‌های اساسی بر اساس نرخ شهریور ۱۴۰۰ بود.

نماینده مردم ساری و میان‌دورود در مجلس با اشاره به اینکه نه تنها بهای ۴ قلم بلکه قیمت ۴۰۰ قلم کالا افزایش یافته و این موضوع در تمام کشور و داروخانه‌ها مشهود است، افزود: اگر قانون مبنا نباشد به شأن مجلس عمل نمی‌شود.

وی اضافه کرد: هرچند ارائه گزارش از سوی دولت خوب است، اما رسیدن به آرمان یعنی تحقق برنامه‌های پیش‌بینی شده در بودجه ۱۴۰۱ از اهمیت بسیاری برخوردار است.

بابایی کارنامی تصریح کرد: هزینه‌ها و درآمد‌های بیمارستان‌های خصوصی، مراکز درمانی و پاراکلینیک‌ها در شهرستان از حدود ۹ ماه پیش پرداخت نشده است. بر اساس طرح دارویار سازمان برنامه و بودجه باید ماهانه ۵ همت پول پرداخت کند که به عبارتی حدود ۵۰۰ همت می‌شود، حال باید پرسید منابع تبصره (۱۴) چقدر است، آیا سایر اهداف تبصره (۱۴) به هوا رفته است.

این نماینده مردم در مجلس یازدهم با بیان اینکه از کمیسیون بهداشت و درمان گلایه‌مند هستم چرا که به وظایف خود عمل نکرده است، گفت: باید این کمیسیون دقت نظر بیشتری داشته باشد، مگر می‌شود مردم، داروخانه و پزشک را رها کرد. از میان ۲۴ نماینده عضو این کمیسیون ۲۰ نفر پزشک هستند.

وی با تأکید بر اجرای قانون گفت: اگر قانون اجرایی نشود مسیر به سمت ترکستان است و در آخر همه بدهکار مردم می‌شویم کما اینکه اکنون نیز همه بدهکار هستیم. خواهش می‌کنم دستور دهید ماهانه این حوزه‌ها توسط کمیسیون‌های تخصصی و اصل ۹۰ رصد شود. کمیسیون اجتماعی نیز کمیسیون فرابخشی است و نباید فراموش شود.

محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی در پاسخ به این نماینده با بیان اینکه پول مربوط به دارو و درمان در تبصره (۱۴) است، گفت: یک درصد از مالیات بر ارزش افزوده نیز که رقم بسیار قابل توجهی است و من نمی‌خواهم عدد بگویم برای این بخش است که کمیسیون بهداشت و درمان با جدیت آن را دنبال کرد و روز گذشته نیز به خزانه و سازمان برنامه و بودجه ابلاغ کردم که یک درصد قانونی باید هر ماه به حوزه بهداشت و درمان واریز شود.

وی با بیان اینکه این عدد رقم قابل توجهی است و چندین هزار میلیارد تومان می‌شود، اضافه کرد: قانون درباره اقلام کالا‌های اساسی هنوز همان نرخ شهریور ۱۴۰۰ است، ان شاء الله کالابرگ که اجرا شود و دولت آماده سیستم واگذاری سبد کالا باشد این مبنای کار خواهد بود و مبنای قانون است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->