واکنش انجمن نجوم ایران به مشاهده شی نورانی مشکوک اسکن دیجیتالی پیشرفته جزئیات جدیدی از غرق‌شدن کشتی تایتانیک آشکار کرد خط و نشان ترامپ برای TSMC: یا در آمریکا کارخانه بسازید یا مالیات ۱۰۰ درصدی بدهید آیفون ۱۷ پرو یک قابلیت ویژه خواهد داشت: ضبط هم‌زمان با دوربین جلو و عقب نتایج بررسی‌های تلسکوپ هابل: یک روز در اورانوس طولانی‌تر از آن چیزی است که فکر می‌کردیم درخواست ایلان ماسک از ترامپ برای لغو تعرفه‌های جدید ChatGPT روی تصاویری که رایگان تولید می‌کند برچسب می‌زند هجوم آمریکایی‌ها برای خرید آیفون از ترس گرانی بعد از اعمال تعرفه‌های جدید ترامپ تمرکز معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری در سال ۱۴۰۴ بر کوانتوم، فوتونیک و هوش مصنوعی خواهد بود احتمال قطعی گسترده خطوط مخابرات و اینترنت در تابستان امسال (۱۴۰۴) سازمان فضایی ایران کپسول زیستی حمل انسان به فضا را امسال آزمایش می‌کند زمان انتشار آپدیت One UI ۷ برای گوشی‌های سامسونگ + فهرست نتیجه پژوهشی جدید: مصرف ماریجوانا بر فعالیت مغز و حافظه تأثیر می‌گذارد کاهش مصرف اینترنت کشور در زمان پخش سریال «پایتخت»! + عکس معنای «گوگل» افشا شد| تاریخ سازی یک اشتباه تایپی گوشی هوشمند، سومین کالای عمده وارداتی در سال ۱۴۰۳ بوده است آیا طراحی آیفون ۱۷ پرو متفاوت از نسل قبل خواهد بود؟ هوش مصنوعی واتساپ و اینستاگرام معرفی شد | Llama ۴، قوی‌تر از مدل‌های گوگل و OpenAI درباره گوشی جدید اینفینیکس که در هوا عطر پخش می‌کند + مشخصات و قیمت همه‌چیز درباره Corleo، ربات چهارپای کاوازاکی که می‌توانید سوارش شوید + فیلم راهنمای افزایش سرعت اینترنت رایتل 4g
سرخط خبرها

سرعت فناوری وای فای ۷ چه قدر است و کی عرضه می‌شود؟

  • کد خبر: ۱۲۰۲۳۰
  • ۱۵ مرداد ۱۴۰۱ - ۰۹:۲۶
سرعت فناوری وای فای ۷ چه قدر است و کی عرضه می‌شود؟
اینتل با بهره‌گیری از فناوری بی‌سیم درحال توسعه‌ی وای فای ۷ به‌دنبال افزایش سرعت پردازش و تولید محصولاتی با سرعت ۵.۸ گیگابیت‌برثانیه است.

سوسن ظریفی |شهرآرانیوز؛ همچنان که کار روی ویژگی‌های وای فای ۷ ادامه پیدا می‌کند، محصولاتی در راه هستند که امکان پشتیبانی از این استاندارد جدید را دارند. هفته جاری، اینتل اعلام کرد کامپیوتر‌هایی که امکان استفاده از ماژول وای فای ۷ را داشته باشند طی دو سال آینده به بازار عرضه می‌شوند.

اریک مک‌لافلین، معاون گروه محاسبات مشتریان و مدیراجرایی گروه ابزار‌های بی‌سیم اینتل، در کنفرانس خبری که اخیراً برگزار شد اعلام کرد:

درحال‌حاضر، درحال توسعه‌ی Wi-Fi '۸۰۲.۱۱be اینتل هستیم تا گواهینامه Wi-Fi Alliance را دریافت کرده و تا سال ۲۰۲۴ آن را روی محصولات کامپیوتری مثل لپ‌تاپ‌ها نصب کنیم. انتظار داریم این فناوری در سال ۲۰۲۵ در بازار‌های جهانی ظاهر شود.

انتظار می‌رود استاندارد ۸۰۲.۱۱be مؤسسه‌ی مهندسان برق و الکترونیک که با نام Wi-Fi ۷ نیز شناخته می‌شود، با استفاده از باند ۶ گیگاهرتزی در کنار باند‌های ۲.۴ و ۵ گیگاهرتزی حداکثر پهنای‌باند ۳۲۰ مگاهرتزی را ارائه دهد که درمقایسه با پهنای‌باند ۱۶۰ مگاهرتزی Wi-Fi ۶/۶E پیشرفت چشمگیری دارد.

همچنین، Wi-Fi ۷ با مهاجرت از مدولاسیون کیوآام ۱۰۲۴ استاندارد Wi-Fi ۶/۶E به کیوآام ۴۰۹۶ و بهره‌مندی از قابلیت عملیات چندپیوندی و واحد‌های منبع چندگانه توان‌عملیاتی را ۲۰ درصد افزایش می‌دهد.

به‌گفته مؤسسه مهندسان برق و الکترونیک، استاندارد جدید می‌تواند نرخ‌داده‌ای تا ۴۰ گیگابیت‌برثانیه به کاربران ارائه دهد که از نرخ‌داده‌ی ۹.۶ گیگابیت‌برثانیه‌ای Wi-Fi ۶/۶E بسیار بالاتر است. اگرچه این ارقام برای دستگاه‌هایی مثل کامپیوتر و لپ‍‌تاپ مقداری کمتر است، هنوز هم شاهد ارتقای سرعت درمقایسه با Wi-Fi ۶E هستیم.

درحال‌حاضر، اینتل انتظار دارد که لپ‌تاپ‌های مجهز به فناوری Wi-Fi ۷ آینده‌اش درصورت پشتیبانی سیستم از کانال ۳۲۰ مگاهرتزی، کیوآام ۴۰۹۶ و قابلیت عملیات چندپیوندی بتواند نرخ‌داده‌ای تا ۵.۷۶ گیگابیت‌بر‌ثانیه به‌ارمغان بیاورد. بنابراظهارات اینتل، با فرض راندمان ۹۰ درصدی محصولات وای‌فای جدیدی که در باند ۶ گیگاهرتز کار می‌کنند، حداکثر سرعت بی‌سیم تخمینی فناوری جدید ۵.۱۹ گیابیت‌بر‌ثانیه است که درمقایسه با سرعت ۲.۴ گیگابیت‌بر‌ثانیه‌ای تراشه‌های اینتل با استاندارد Wi-Fi ۶E رشد قابل‌توجهی را نشان می‌دهد.

به‌گفته‌ی مؤسسه مهندسان برق و الکترونیک، انتظار می‌رود استاندارد ۸۰۲.۱۱be تا سال ۲۰۲۴ آماده شود. در‌همین‌حال، اینتل و سایر شرکت‌ها درحال توسعه‌ی فناوری‌های خود براساس ویژگی‌های اولیه این استاندارد هستند. اینتل معتقد است می‌تواند به‌خوبی از این زمان استفاده کرده و سرعت نهایی قابل استفاده در استاندارد Wi-Fi ۷ را افزایش دهد. مک‌لافلین معتقد است:

ازآنجاکه بیش از یک سال تا انتشار ۸۰۲.۱۱be باقی مانده است، هنوز هم شانس ارتقای بیشتر سرعت پردازش وجود دارد.

درهمین‌حال، محصولات Wi-Fi ۷ دیگری نیز در حال توسعه است. برای مثال، شرکت‌های تولیدکننده‌ی نیمه‌رسانا‌ها همچون برودکام و مدیاتک Wi-Fi ۷ را به‌نمایش گذاشته‌اند و کوالکام نیز به روتر‌های شبکه‌خانگی با سرعت ۳۳ گیگابیت‌بر‌ثانیه اشاره کرده است. پیشرفت Wi-Fi ۷ آنقدر به‌خوبی پیش می‌رود که بعضی از تحلیل‌گران پیش‌بینی می‌کنند این فناوری کاملاً Wi-Fi ۶E را پشت سر بگذارد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->